ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΤΙΑΚΙΤΙΕ ΣΤΟ RED STORE (video)

 Ο ΝΤΙΑΚΙΤΙΕ ΣΤΟ RED STORE (video)
6/10/2012

 Ο μέσος από το Μάλι έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση που έγινε στο Red Store το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι παραχώρησε συνέντευξη στη συνδρομητική τηλεόραση και αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την έως τώρα προσαρμογή του στην ομάδα.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντρισά Ντιακιτέ στην κάμερα της Nova:

Ντρίσα, πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να κάνεις το ντεμπούτο σου στον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με μεγάλες απαιτήσεις, όπως ήταν αυτός με την Άρσεναλ;

"Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε διοργανώσεις όπως είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Και τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα, αλλά ας μην ξεχνάμε πως τα πρωτάθλημα είναι εδώ, είναι τοπικό. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι παγκόσμιο. Έχει πάρα πολύ καλές ομάδες και πάρα πολύ καλούς παίκτες. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Οπότε ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Δεν ήταν και τόσο απλό να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδικά αν σκεφθείτε πως είχα να παίξω σε επίσημο ματς απ' τον Ιούνιο".

Έχεις προσαρμοστεί στην ομάδα και αν χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να βγάλεις στο γήπεδο το 100% των δυνατοτήτων σου;

"Είμαι μόνο ένα μήνα εδώ. Οπότε δεν έχω προλάβει να γνωρίσω ούτε πολύ κόσμο, ούτε καλά τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι έχω και την πολυτέλεια του χρόνου για να μπορέσω να προσαρμοστώ. Έχω προσαρμοστεί έως εκεί που χρειάζεται. Και από 'κει και πέρα είμαι στη διάθεση του προπονητή για ό,τι επιθυμεί".

Στο Λονδίνο σε είδαμε σε ρόλο δεξιού μπακ. Γνωρίζουμε πώς παίζεις και αμυντικός μέσος. Εσύ, που θεωρείς πως μπορείς ν' αποδώσεις καλύτερα;

"Εδώ, ουσιαστικά ήρθα ως αμυντικός χαφ. Όμως, από 'κει και πέρα έχω και παίξει και δεξιά. Στο Μαλί, στην Εθνική ομάδα παίζω επίσης δεξιά. Αλλά στη Νις έχω παίξει και στο κέντρο. Κάποιους αγώνες έτσι και σε κάποιους αλλιώς. Προτιμώ το κέντρο, αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν αισθάνομαι καλά και σ' αυτή τη θέση".

Ποια ειναι η εικόνα έχεις σχηματίσει για το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Έχω δει λίγα παιχνίδια, μόλις δύο. Αλλά πιστεύω πως είναι πολύ διαφορετικό απ' το πρωτάθλημα της Γαλλίας. Στη Γαλλία υπάρχει πάρα πολύ τακτική. Εδώ παίζουμε πιο πολύ με την μπάλα. Παίζουμε. Πάει γρήγορα. Και μάλιστα στο 4-1 πριν από δύο αγωνιστικές, πρώτη φορά είδα να μπαίνουν τόσα πολλά γκολ μέσα σε 15 λεπτά. Αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα".

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Έχεις άποψη για τον αντίπαλό σας που την περασμένη αγωνιστική έφερε ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο;

"Εμείς πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Αυτό είναι το θέμα. Να τους πιέσουμε ψηλά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σωστή νοοτροπία, τη νοοτροπία του νικητή. Αυτή που μας αρμόζει".

Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον κόσμο του Ολυμπιακού που έκανε αισθητή την παρουσία του στο Λονδίνο; Και αν θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας.

"Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο κοινό. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Το ότι ήρθαν στην Άρσεναλ και μας υποστήριξαν ήταν καταπληκτικό. Ήμουν εδώ και στο παιχνίδι με την Σάλκε. Τους είδα. Ακόμη και την ώρα που χάναμε δεν μας άφησαν ποτέ. Ουσιαστικά αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς. Να μην αφήνουμε τον αγώνα ποτέ. Ελπίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο τις επόμενες αγωνιστικές που απομένουν. Και να τους υποσχεθούμε όπως είναι αυτοί εδώ για εμάς, έτσι και εμείς είμαστε εδώ γι' αυτούς. Τους αξίζει και πρέπει να το κάνουμε".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου