ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Νέος πρόεδρος ο Σαρρής

Νέος πρόεδρος ο Σαρρής 

6/10/2012

Νέος πρόεδρος ο Σαρρής 
Ο Γιώργος Σαρρής, όπως αναμενόταν, εξελέγη πρόεδρος της ΕΠΟ και διαδέχεται τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου επικράτησε του Βασίλη Γκαγκάτση συγκεντρώνοντας 37 ψήφους από τις Ενώσεις έναντι 20 του αντιπάλου του, ο οποίος χάνει για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία.

Ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, η θητεία του οποίου θα είναι τετραετής, αναμένεται να εκλέξει 15 δικούς του συμβούλους στο νέο ΔΣ της ΕΠΟ.

Η διαδικασία άρχισε με καθυστέρηση, στις 12:15, καθώς ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατέθεσε ένσταση καταγγέλλοντας σημαδεμένα ψηφοδέλτια από την πλευρά Σαρρή και ζήτησε από τον δικαστικό αντιπρόσωπο να μη δεχτεί κανένα ψηφοδέλτιο, παρά μόνο όσα έχουν τη δική του μονογραφή. Η ένστασή του, ωστόσο, απορρίφθηκε από την εφορευτική επιτροπή.

Το προφίλ του νέου προέδρου

Γεννημένος το 1958 στη Χίο και γιατρός-παθολόγος στο επάγγελμα, ο Γιώργος Σαρρής ανέρχεται με αστραπιαία ταχύτητα στην… πρωθυπουργία του ποδοσφαίρου. Εξελέγη στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου το 2001 και το 2003 ανέλαβε την προεδρία της. Τον Οκτώβρη του 2008 εξελέγη για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της ΕΠΟ με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Γκαγκάτση (δεν υπήρχε άλλο, άλλωστε).

Από πέρυσι, οπότε την διοίκηση της διαιτησίας ανέλαβαν οι παράγοντες, στον Γιώργο Σαρρή ανετέθη η προεδρία της ΚΕΔ, από την οποία παραιτήθηκε πριν από λίγο καιρό και αφού είχαν καταρτιστεί οι πίνακες διαιτητών της φετινής σεζόν (γεγονός που αποτέλεσε πεδίο αντιπαράθεσης με τους αντιπάλους του).

Στη σύντομη θητεία του στην ΚΕΔ, δεν έλειψαν οι φωνές και δέχτηκε αρκετά πυρά από τις ομάδες. Στα αξιοσημείωτα του περάσματός του από την ηγεσία της διαιτησίας, το γεγονός ότι αφαίρεσε από τον Κύρο Βασάρα την ευθύνη για τους ορισμούς των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, την επομένη του αγώνα Ξάνθη-Ολυμπιακός όπου ο διαιτητής Κωνσταντινέας δεν έδωσε πέναλτι στους «ερυθρόλευκους».

Η παρατεταμένη και έντονη φημολογία ότι στηρίζεται από τον Ολυμπιακό, δεν διαψεύστηκε ποτέ από τους Πειραιώτες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου