ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκλήρωσε τα φιλικά με νίκη

Ολοκλήρωσε τα φιλικά με νίκη

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας η ομάδα βόλεϊ γυναικών, κερδίζοντας με 3-0 σετ τους Τράχωνες.
Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 3-0 σετ επί των Τραχώνων Αλίμου στην αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο (29/9) στο κλειστό του Ρέντη.
Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος πριν από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στις 7 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα.

"Από τα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα και δουλέψαμε αρκετά σχήματα", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος και πρόσθεσε:"Έως τώρα είχαμε συγκεντρωθεί αποκλειστικά στη δική μας ομάδα καθώς η προετοιμασία είναι το σημαντικότερο κομμάτι του παζλ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών μας. Από εδώ και πέρα επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στον αγώνα του Σούπερ Καπ".

Τα σετ: 25-22, 25-16, 25-12.

Ολυμπιακός (Σωτήρχος): Κωνσταντίνου 3, Λούκοβιτς 15, Γιακουμή 9, Μπλάνκο 6, Χριστοδούλου 4, Τένεβα 11, Κονόμη λ. υποδ. 58%/ Κοσμά 5, Καβαθά 1, Μπίλλια.

Τράχωνες (Περόπουλος): Δίγκα 1, Κιόση 9, Ευθυμίου 3, Μ. Βογιατζή 1, Ελ. Βογιατζή 2, Μουζάκη 4, Μεθενίτη λ. υποδ. 50%/ Χασιώτη, Τουρνάκη 4, Αθανασοπούλου 3.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου