ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμοι Αμπντούν και Φετφατζίδης

Έτοιμοι Αμπντούν και Φετφατζίδης

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε ρυθμούς Άρσεναλ με την προπόνηση της Κυριακής (30/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Στην διάθεση του Ζαρντίμ οι Αμπντούν και Φετφατζίδης που γυμνάστηκαν κανονικά, αμφίβολος παραμένει ο Μοδέστο αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δώσει το παρών στο "Emirates". Ατομικό για Τζεμπούρ, Τοροσίδη και Φέισα.
Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο (3/10) ξεκίνησε ο Ολυμπιακός με την προπόνηση της Κυριακής (30/9) που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Το καλύτερο νέο για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν το γεγονός πως είδε τους Αμπντούν και Φετφατζίδη να τίθενται κανονικά στην διάθεση του για το παιχνίδι στο "Emirates", καθώς αμφότεροι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι Τζεμπούρ, Τοροσίδης και Φέισα συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ καλά μοιάζουν να είναι τα νέα και για τον Μοδέστο ο οποίος έχει ένα σφίξιμο στον ορθό μηριαίο αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα δώσει το παρών κόντρα στους "κανονιέρηδες".

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας τα τελειώματα των φάσεων, το "ένας εναντίον ενός" και παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επανήλθαν την Κυριακή το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού. Άρχισαν, με αυτό τον τρόπο, την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, σε όλο το ματς ή στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού, έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας τα τελειώματα των φάσεων, το "ένας εναντίον ενός" και παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν και ο Γιάννης Φετφατζίδης γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν συνέχισαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Λιούμπομιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης. Το "σφίξιμο" που ένιωσε ο Φρανσουά Μοδέστο στον ορθό μηριαίο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου θα μπει σιγά-σιγά σε πρόγραμμα αποκατάστασης από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 17:30".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου