ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κάρολ: "Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Κάρολ: "Είμαι ευγνώμων στον κόσμο του Ολυμπιακού"

Ο Ρόι Κάρολ μίλησε για τη θητεία του στον Ολυμπιακό, στον Τύπο της Αγγλίας, αλλά και για ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ, όταν φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Ρόι Κάρολ επιστρέφει στην Αγγλία, καθώς ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Βορειοϊρλανδός παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στον Τύπο της Αγγλίας για ένα παλαιό παιχνίδι της Άρσεναλ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 2004, όταν ο νυν τερματοφύλακας του Θρύλου αγωνιζόταν στους "κόκκινους διαβόλους". Σε εκείνο το ματς, μάλιστα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε δεχθεί πίτσα από οπαδό των κανονιέρηδων"!

"Αυτό το παιχνίδι το 2004 ήταν μία μεγάλη υπόθεση και ήμουν χαρούμενος που κράτησα το μηδέν. Αυτή ήταν μία καλή ομάδα της Άρσεναλ, ίσως μία από τις καλύτερες στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Το να τους νικήσεις και ιδιαίτερα να σταματήσεις το αήττητο σερί τους, ήταν κάτι το φανταστικό. Είχαμε παίξει αρκετά καλά ματς κόντρα στην Άρσεναλ εκείνη την εποχή, όμως αυτό ήταν το καλύτερο. Εκείνα τα χρόνια, η αντιπαλότητα στην κορυφή ήταν μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ.

Ειλικρινά δε θυμάμαι τι είχε γίνει ακριβώς στο τούνελ, μετά το τέλος του αγώνα. Εγώ και ο Τόνι Κότον, ο προπονητής τερματοφυλάκων, είχαμε φτάσει αργά και ουσιαστικά είδαμε το τέλος. Επικρατούσε ένα χάος, αλλά μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια ήμασταν χαρούμενοι που είχαμε πάρει τη νίκη. Δε μας ένοιαζε το τι είχε γίνει. Ο Σερ Άλεξ γνωρίζει τι ακριβώς έγινε και που τον χτύπησε η πίτσα. Ίσως μια ημέρα να μας πει αναλυτικά το τι έγινε", είπε αρχικά στη "Mirror" ο Ρόι Κάρολ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Ολυμπιακός... "Υπήρξε μία γκαντεμιά πριν πάω στον Ολυμπιακό, όταν δεν είχα παίξει για οκτώ μήνες, γιατί δεν θα μπορούσα να βρω ομάδα. Είναι υπέροχο να παίζω και πάλι κανονικά. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν καλύτερα για μένα εδώ στον Ολυμπιακό, επειδή είχαν πιάσει ένα πέναλτι στην πρώτη μου επαφή στον αγώνα με τη Ρουμπίν Καζάν για το Europa League.

Οι οπαδοί αμέσως με υποδέχτηκαν καλά και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξή τους. Δεν νιώθω πικρία για κάτι που έχει συμβεί στην καριέρα μου. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά δεν τίποτα για να αποδείξει σε κανέναν". τόνισε σχετικά ο 35άχρονος τερματοφύλακας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου