ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Bρωμικη επιθεση απο το εξωτερικο με χακαρισμενο email για εμπλοκη Μαρινακη στα στημενα

Bρωμικη επιθεση απο το εξωτερικο με χακαρισμενο email για εμπλοκη Μαρινακη στα στημενα
2/10/2012

Και οι πιο αδαεις αντιλαμβανονται οτι αυτο που συνεβη με το δημοσιευμα του Ελληνα δημοσιογραφου απο την Αγγλικη εφημεριδα Sun (που επι 30 χρονια αρθρογραφουσε ψεμματα για το Χιλσμπορο και προσφατα ζητησε επισημα συγγνωμη) που κατηγορει ευθεως τον Βαγγελη Μαρινακη οτι του εχει ασκηθει διωξη για εμπλοκη στα στημενα, κατι που ποτε δεν εχει συμβει απο τις αρμοδιες αρχες.
Και δεν εφτανε μονο αυτο λεγεται οτι η ειδηση εφτασε στα χερια του Ελληνα δημοσιογραφου απο email του Βασιλη Γκαγκατση, αυτο και αν ειναι ανηκουστο....ο Βασιλης Γκαγκατσης βγηκε και διεψευσε αμεσως το γεγονος, μιλαμε για χακερια στο email ....πλεον αυτο μπορουν και το κανουν και τα παιδακια, και μην μου πει κανεις οτι δεν του εχουν χακαρει ποτε το email  του, ολοι γνωριζουν πως ειδικα το hotmail χακαρεται για...πλακα.
Και ο Ελληνας δημοσιογραφος αντι να διασταυρωσει τις πληροφοριες αυτες και να  καλεσει τον Βασιλη Γκαγκατση εφοσον απο αυτον υποτιθεται οτι ελαβε το email το δημοσιευσε αμεσως χωρις πριν να εχει τηρησει τον κωδικα δημοσιογραφικης δεοντολογιας  κατηγορωντας τον Βαγγελη Μαρινακη για εμπλοκη στα στημενα...μαλλον θα πρεπει ο Μαρινακης να κοτσαρει μια μυνηση στον εν λογω δημοσιογραφο και στην εφημεριδα Sun...ετσι για να μαθουν αλλη φορα να προσεχουν τι δημοσιευουν.
Ας δουμε ομως με την σειρα των γεγονοτων τι ακριβως συνεβη..


H "Sυn" γράφει για Μαρινάκη και στημένα! 

 01.10.2012 - 12:12

Με αφορμή την αναμέτρηση της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο, οι Άγγλοι θυμήθηκαν το περσινό σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα εμπλέκοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

H "Sυn" γράφει για Μαρινάκη και στημένα!
Το κείμενο υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος της "Sun", Αντώνης Καστρινάκης και αρχικά αναφέρει:«Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, 15 μήνες μετά το σκάνδαλο… Οι οπαδοί των `κανονιέρηδων' θα εντυπωσιαζόντουσαν εάν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα VIP του σταδίου, λίγα μέτρα μακριά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδις (σ.σ με ελληνο-νοτιοαφρικανική υπηκοότητα), αντιμετωπίζει δίωξη για ανάμειξη σε στημένους αγώνες. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται επίσης να βρίσκεται δίπλα στον Γκαζίδις, στο γεύμα που συνηθίζεται να έχουν οι ηγέτες των δύο ομάδων, πριν από τον αγώνα».

Ο συντάκτης του άρθρου εν συνεχεία φροντίζει να αναφερθεί και στην στάση του προέδρου του Ολυμπιακού: «Εχει στηρίξει έντονα την αθωότητά του» και συνεχίζει: «Ωστόσο, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα γύρω από το όνομα και την ανάμειξή του» και κάπου εκεί θυμίζει και μία δήλωση του Μαρινάκη:

«Η υπόθεση με τους στημένους αγώνες δεν μας αγγίζει. Όσον αφορά την υποτιθέμενη ανάμειξή μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε παράβαση».
Το άρθρο στη συνέχεια αναφέρει: «Ο Μαρινάκης κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία» και τονίζει: «Βέβαια, μπορεί να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού καθώς μπορεί αρχικά να του είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, ποινή που στην συνέχεια ήρθη καθώς θεωρήθηκε απίθανο να εγκαταλείψει την χώρα».
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο σκάνδαλο των στημένων με λεπτομέρειες σχετικά με τις σελίδες της δικογραφίας και τον αριθμό των ατόμων που κατηγορήθηκαν για την συμμετοχή «στο σκάνδαλο που τραυμάτισε την Ελλάδα, μετά την κατάκτηση του Euro 2004».
Μάλιστα, «θυμίζει» και την «εμπλοκή» του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι «αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομο στοίχημα, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ενώ έχει αρνηθεί σθεναρά την ανάμειξή του και δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για να `καθαρίσει' το όνομά του».
Τέλος, ο συντάκτης, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι Ελληνας και ονομάζεται Αντώνης Καστρινάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απόφαση της «επιστροφής» των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην Football League, «τρεις ομάδες που είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο με τα στημένα».

Και παμε τωρα στην διαψευση Γκαγκατση...

Μήνυση Γκαγκάτση για κατασκευασμένο mail!

 01/10/2012 - 19:25
Μήνυση Γκαγκάτση για κατασκευασμένο mail! Οργή έχει προκαλέσει στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος θα προχωρήσει σε μηνύσεις, ένα κατασκευασμένο mail που δεν εστάλη ποτέ από δικό του λογαριασμό και αφορά το δημοσίευμα της Sun.

Με δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ κάνει λόγο για αλητεία και πόλεμο λάσπης προς το πρόσωπό του, τονίζοντας πως θα καταθέσει μηνύσεις για το συγκεκριμένο mail.

Ένα mail που αναφερόταν πως είχε σταλεί από τον ίδιο, ήταν η αιτία για να ξεσπάσει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, τονίζοντας σε δήλωσή του πως θα καταθέσει μηνύσεις στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Το mail σύμφωνα με πληροφορίες που καταγγέλλει ο Γκαγκάτσης ότι διακινήθηκε εν αγνοία του, έχει να κάνει με το δημοσίευμα της SUN, η οποία εμπλέκει τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε υπόθεση στημένων αγώνων.

Ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην ανακοίνωσή του ανέφερε:

«Η αλητεία και ο πόλεμος λάσπης ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ έχει φτάσει πλέον σε τόσο ακραία επίπεδα, που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.

Μόλις πριν λίγα λεπτά πληροφορήθηκα ότι εστάλη σε δημοσιογράφους ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου άγνωστης προέλευσης, στο οποίο χρησιμοποιήθηκε το όνομά μου, σαν να είμαι εγώ ο αποστολέας, και δήθεν να τοποθετούμαι σχετικά με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «SUN».

Η διεύθυνση του άγνωστου σκοτεινού αποστολέα δεν είχε καμία σχέση με την δική μου διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και δεν γνωρίζω σε ποιους άλλους μπορεί να έχει αποσταλεί το συγκεκριμένο μήνυμα. 

Ηδη επικοινώνησα με το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μεταβαίνω άμεσα στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να καταθέσω μηνύσεις επί παντός υπευθύνου για το απίστευτο αυτό γεγονός που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί. Ολα στη ζωή έχουν ένα όριο».

Σε απλά ελληνικά ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατηγορεί πως κάποιοι θέλουν να τον μπλέξουν και ουσιαστικά να τον φέρουν απέναντι από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απο κει και περα μονο οι κακοπροαιρετοι και αυτοι που τους συμφερει να βλεπουν και να αναδημοσιευουν απλως το ψευδες δημοσιευμα του λασπολογου δημοσιογραφου χωρις καν να μπουν στην διαδικασια να αναλυσουν το απεχθες δημοσιευμα οπως καναμε εμεις....

Γιατι το καναμε εμεις εδω στον ALEX WEB RADIO/TV?

Γιατι πρωτα απολους μας ενδιαφερει ο προεδρος της μεγαλης μας αγαπης να ειναι καθαρος και αμολυντος , και ξερουμε και να τον προστατευουμε απο τετοια ιδεχθη δημοσιευματα που δεν εχει τηρηθει καν ο διεθνης κωδικας δημοσιογραφικης δεοντολογιας....προσπαθωντας να λασπολογησουν προσωπα και καταστασεις εξυπηρετωντας συμφεροντα τριτων και σιγουρα οχι τζαμπα...ο τσαμπας εχει πεθανει απο καιρο...απτο εξωτερικο ηρθε μωρε...αληθεια θα λεει...αυτο το σκεπτικο προσπαθουν να περασουν στον Ελληνα φιλαθλο-οπαδο προσπαθωντας να του πουν οτι εισαι βλακας και μεχρι τωρα δεν ειχες σωστη αποψη για αυτους που εκτιμας ,και πρεπει να πιστευεις μονο εμας....

Τιποτε αλλο τα συμπερασματα δικα σας απο εδω και μπρος....

Ο ALEX WEB RADIO/TV εκανε αυτο που επρεπε αναλυσε την ειδηση και ας μην ειναι δημοσιογραφος....

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου