ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Μασάντο: "Αισθάνομαι καλύτερα στο κέντρο"

Μασάντο: "Αισθάνομαι καλύτερα στο κέντρο"

Ο Μασάντο μίλησε για την θέση που προτιμάει να παίζει, αναφέρθηκε στα ματς κόντρα σε Ατρόμητο και Άρσεναλ, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον τίτλο μόνο με νίκες.
Ο Πάουλο Μασάντο έκανε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στα παιχνίδια κόντρα σε Άρσεναλ και Ατρόμητο. Παράλληλα, μίλησε για την θέση που προτιμάει να παίζει, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως αισθάνεται καλύτερα να αγωνίζεται στο κέντρο, ενώ επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κατακτήσει μόνο με νίκες το Πρωτάθλημα.

Για το γεγονός πως συνεχίζει να παίζει ως αριστερό χαφ-εξτρέμ, σχολίασε: "Πότε παίζω εκεί και πότε δεξιά. Μέρα με τη μέρα μαθαίνω την θέση περισσότερο. Έχω ξαναπεί ότι αισθάνομαι καλύτερα όταν αγωνίζομαι στο κέντρο, όμως κάνω προσπάθεια να καταφέρω να βελτιωθώ και να προσφέρω στην ομάδα όσο περισσότερα γίνεται".

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου, δήλωσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο και έτσι το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Πήρε τη νίκη και αυτό έχει σημασία".

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα μόνο με νίκες, τόνισε: "Έχουμε μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, είμαστε στην πρώτη θέση και εκεί θέλομε να τερματίσουμε στην κορυφή κατακτώντας το Πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε 30 νίκες βέβαια.

Δεν είναι κάτι εύκολο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται ξεχωριστά, αλλά θα προσπαθήσουμε για το αήττητο, να πάρουμε τον τίτλο μόνο με νίκες".

Για το ματς με αντίπαλο την Άρσεναλ, επεσήμανε: "Είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και αν είναι δυνατόν τη νίκη. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι μία μεγάλη ομάδα, η οποία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει πείρα στη διοργάνωση και στην έδρα της είναι πολύ πιο δυνατή".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου