ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σε δύο εβδομάδες ο Πελεκάνος

ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
26/10/11

Στην επιστροφή του Μιχάλη Πελεκάνου σε φουλ ρυθμό προπονήσεων παρουσιάζεται νέα καθυστέρηση, αφού αυτό αναμένεται να συμβεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της πειραϊκής ΚΑΕ ο 30χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο χέρι θα έπρεπε να ήταν στη διάθεση του Ίβκοβιτς, τελικά θα επιστρέψει προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, συνεχίζοντας μέχρι τότε το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αυτό που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο παίκτης να μην πιεστεί, προκειμένου να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση του προβλήματός του, με αποτέλεσμα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει προσπάθεια στήριξης του Ματ Χάουαρντ στον ψυχολογικό τομέα, με το Σέρβο τεχνικό να δίνει μικρή πίστωση χρόνου στον Αμερικανό.

Τέλος, είναι κοινό μυστικό πως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει ήδη βγει στην αναζήτηση κόμπο γκαρντ από την αγορά των ΗΠΑ, την ίδια ώρα που η περίπτωση του Τέρενς Μόρις παραμένει «ελκυστική»। Ωστόσο, το κασέ του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ παραμένει «αλμυρό», γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την απόκτησή του.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου