ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλες επιστροφές

Μεγάλες επιστροφές

26/10/2011
Φρανσουά Μοδέστο; Παρών. Βασίλης Τοροσίδης. Παρών. Λιούμπομιρ Φέισα. Παρών. Φρανθίσκο Γέστε. Παρών. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι μια εβδομάδα μεγάλων επιστροφών. Επιστροφών στην αγωνιστική δράση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στερήθηκε αρκετούς σημαντικούς παίκτες τον τελευταίο καιρό και σε σημαντικά ματς όπως αυτά με ΑΕΚ, Ντόρτμουντ και Πανιώνιο.

 Καλώς εχόντων των πραγμάτων όμως, αυτή η στέρηση παίρνει τέλος. Τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής επιστρέφουν σύντομα και λύνουν τα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ή μήπως τού κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη; Ποιόν να (πρωτο)βάλει στην 11άδα και ποιόν ν' αφήσει εκτός αποστολής; Ας τα... ξεμπλέξει μόνος του. Αυτός είναι ο αρμόδιος.

Το σίγουρο είναι πως με τον ΟΦΗ ο Ισπανός τεχνικός θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Φρανσουά Μοδέστο που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του (είχε αποβληθεί με την ΑΕΚ) με τον Πανιώνιο και θα είναι παρών. Παράλληλα, τα νέα από το ιατρικό δελτίο λένε πως δεν αποκλείεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους, έστω και για λίγα λεπτά ως αλλαγές, οι Λιούμπομιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης.

Αυτός είναι ο στόχος όλων στο Ρέντη προκειμένου να μπορούν ν' αγωνιστούν από την αρχή, αν χρειαστεί, στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ. Αν όλα πάνε καλά και από πλευράς εξέλιξης του αγώνα το Σάββατο με τον ΟΦΗ, είναι πιθανό να δούμε Τοροσίδη και Φέισα να παίζουν για λίγο ως αλλαγές στο φινάλε του αγώνα.

Ιατρικώς έτοιμος αναμένεται να είναι και ο Φρανθίσκο Γέστε που πάει από το καλό στο καλύτερο. Με τον συγκεκριμένο όμως δεν υπάρχει λόγος μεγάλης βιασύνης. Ο μόνος που απομένει να βγει από τα... πιτς και να δηλώσει ετοιμοπόλεμος (και θα χρειαστεί να τον περιμένουμε κι άλλο) είναι ο Νταβίντ Φουστέρ.

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου