ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το πρώτο "μαγείρεμα" της σεζόν

Το πρώτο "μαγείρεμα" της σεζόν

Η μετάθεση της απολογίας του Άρη φέρνει γεμάτο "Κλεάνθης Βικελίδης" στον αγώνα Άρης-Ολυμπιακός και... άδειο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ματς Άρης-Παναθηναϊκός. Άρχισαν τα όργανα...
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League μετέθεσε για την επόμενη Τετάρτη (2/11) την απολογία της ΠΑΕ Άρης για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τόσο πριν όσο και μετά το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Έτσι, αν τιμωρηθεί ο Άρης, όπως ορίζει ο νέος κώδικας, θα εκτίσει την ποινή όχι στον εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου, αλλά στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα του, το οποίο είναι... τυχαία με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, αν η υπόθεση εκδικαστεί και η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος βγει την ίδια ημέρα, δεν θα έχει μεσολαβήσει το πενθήμερο που προβλέπει ο ΚΑΠ ώστε μετά το πέρας του να τεθεί σε ισχύ η ποινή. Έτσι, ενδεχόμενη τιμωρία των Θεσσαλονικέων μετατίθεται για τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου