ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός 1,5 μήνα ο Παπάζογλου, γλίτωσε τη θλάση ο Μοδέστο

Εκτός 1,5 μήνα ο Παπάζογλου, γλίτωσε τη θλάση ο Μοδέστο

Από εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης υποφέρει ο Τάσος Παπάζογλου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις. Γλίτωσε την θλάση ο Μοδέστο που όμως παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το "Emirates". Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί εντός της ημέρας (30/9).
Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Τάσος Παπάζογλου στην αναμέτρηση (29/9) του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Έλληνας στόπερ υπέστη εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα, όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Παπάζογλου υπολογίζεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα μέσα Νοεμβρίου, ξεκινώντας άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Το παρήγορο είναι πως τουλάχιστον ήταν "καθαρή" η μαγνητική που έβγαλε για ένα σφίξιμο που είχε στον αριστερό δικέφαλο.

Όσον αφορά τον Φρανσουά Μοδέστο, ο Κορσικανός γλίτωσε την θλάση όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (29/9) στο "Metropolitan". O 34χρονος μεσοαμυντικός έγινε αλλαγή στο Περιστέρι καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο αλλά φαίνεται πως δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό.

Ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς (3/10) με την Άρσεναλ, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαριστεί την Κυριακή (30/9), όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου