ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκτούν χημεία Μανωλάς και Κοντρέρας

Αποκτούν χημεία Μανωλάς και Κοντρέρας

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο Περιστέρι οι Κώστας Μανωλάς και Πάμπλο Κοντρέρας, δείχνοντας πως παιχνίδι με παιχνίδι αποκτούν καλύτερη χημεία. Ο 21χρονος στόπερ μοιάζει να ταιριάζει καλύτερα με τον Χιλιανό απ' ότι ο Δημήτρης Σιόβας.
Μια ακόμη νίκη, την 5η του σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της φετινής Super League, πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (29/9) ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι, κόντρα στον πάντα σκληροτράχηλο Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο έδειξαν ελαφρώς βελτιωμένοι και με λίγο καλύτερη αγωνιστική συνοχή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους. Αν υπάρχουν κάποιοι λόγοι που επιτρέπουν στους Πειραιώτες να χαμογελούν πλατιά, τότε ένας από αυτούς πρέπει σίγουρα να είναι η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το δίδυμο των Μανωλά - Κοντρέρας στην καρδιά της οπισθοφυλακής του Ολυμπιακού.

Και ατομικά, αλλά και σαν συνεργασία, οι δύο παίκτες είχαν θετικότατη παρουσία στο Περιστέρι δίνοντας την εντύπωση πως όσο περνάει ο καιρός θα αποκτούν όλο και καλύτερη χημεία μεταξύ τους. Είναι γρήγορο συμπέρασμα που μπορεί να βγει, είναι πως ο 21χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός "δένει" καλύτερα με τον 34χρονο Χιλιανό συμπαίκτη του απ' ότι ο Δημήτρης Σιόβας.

Πιο εγκεφαλικός παίκτης ο Κοντρέρας και με βασικό όπλο περισσότερο την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια παρά τα αθλητικά του προσόντα, φαίνεται πως "κουμπώνει" καλύτερα με τον Μανωλά που μπορεί να θέλει ακόμη δουλειά σε θέματα τακτικής, αλλά είναι γρήγορος, δυνατός και αρκετά καλός στον αέρα.

Σίγουρα χρειάζονται ακόμη αρκετά ματς μαζί και μπόλικη δουλειά στην προπόνηση μέχρι να χαρακτηριστούν ως ένα άκρως αξιόπιστο δίδυμο στην άμυνα, ωστόσο μοιάζουν να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ένα καλό... τεστ ετοιμότητας θα είναι το παιχνίδι στο "Emirates" απέναντι στην Άρσεναλ, όπου αμφότεροι θα έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους αστέρες των "κανονιέρηδων" και θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς ώστε να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου