ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Προσωπικό το πρόβλημα του Ντόρσεϊ

Προσωπικό το πρόβλημα του Ντόρσεϊ

Μια τοποθέτηση του Τζόι Ντόρσεϊ μέσω Facebook στάθηκε αφορμή για να αναπτυχθούν διάφορα σενάρια σχετικά με τις σχέσεις του Αμερικανού σέντερ με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα προσωπικό,οικογενειακό πρόβλημα και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ομάδα.
Ανησυχία προκάλεσε στους φίλους του Ολυμπιακού μια τοποθέτηση του Τζόι Ντόρσεϊ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook που αφορούσε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός σέντερ των ερυθρολεύκων.

Αρκετοί ήταν αυτοί που συνέδεσαν τα λόγια του Ντόρσεϊ σε πιθανό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει στις σχέσεις του με την ομάδα, όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Ντόρσεϊ αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα που έχει να κάνει με την οικογένεια του και τον έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά, ωστόσο ουδέποτε έθιξε θέμα αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Αμερικανός είχε τέτοια ξεσπάσματα και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, γεγονός που γνωρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας και του συμπαραστέκονται με τον τρόπο που εκείνοι γνωρίζουν. Άλλωστε το τι κουβαλάει κάθε άνθρωπος μέσα του, πέρα από τα επαγγελματικά, μόνος ο ίδιος το ξέρει.

Τι είχε γράψει ο Ντόρσεϊ στο Facebook;

"Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… "Οικογένεια πάλι μαζί", "Οι αγαπημένοι εδώ", "Κάποιον να μιλήσω", "Να ξημερώσει", "FoodStamps" (σ.σ. φιλανθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), "Redlight-Greenlight", "Hiding-Ghost-Skee" (παιδικά παιχνίδια)...".

Μια από τις ξαδέρφες του Τζόι θέλησε να τον παρηγορήσει αλλά δίχως να καταφέρει πολλά.

"Κλαίω κάθε γαμ... νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση...".

Πολλοί είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού που με μηνύματα τους θέλησαν να συμπαρασταθούν στον παίκτη, τονίζοντας του πως τον αγαπούν και τον εκτιμούν ιδιαίτερα, θεωρώντας τον μέλος της μεγάλης οικογένειας του Θρύλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου