ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Καββαθά: "Να κατακτήσουμε και τους 3 τίτλους"

Καββαθά: "Να κατακτήσουμε και τους 3 τίτλους"

Η Άννα Καββαθά μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το Super Cup και τόνισε πως θέλει να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει και τους 3 τίτλους τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Άννας Καββαθά στο "volleyball24":

Στις 7 Οκτωβρίου στο Super Cup στην Ελασσόνα θα βρεθείτε αντίπαλες. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχουν φαβορί;

"Δεν υπάρχουν φαβορί απ' τη στιγμή που είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες τις περσινής χρονιάς".

Οι διαφορές ενός παιχνιδιού όπως το Super Cup με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος;

"Το Super Cup γίνεται πρώτη φορά στο γυναικείο βόλεϊ, είναι πρεμιέρα με κύπελλο, χωρίς βαθμολογική σημασία και είναι ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ως αθλήτρια του Ολυμπιακού θα μιλήσω για την ομάδα μου.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα. είναι ακόμα νωρίς αν σκεφτούμε ότι πέρσι η περίοδος αυτή, αποτελούσε περίοδο προετοιμασίας".

Υπερτερεί σε κάποια σημεία η ΑΕΚ ή ο Ολυμπιακός;

"Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε".

Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι να μπει μια παίκτρια σε ψυχολογία ενός παιχνιδιού όπως το Super Cup;

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πολύ άγχος λόγω του ότι είναι πρώτο παιχνίδι και λόγω της πίεσης που υπάρχει στο να βγει ένα καλό αποτέλεσμα".

Πιστεύεις ότι είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιου είδους διοργανώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας;

"Ναι σίγουρα διότι δίνεται η δυνατότητα σε περιοχές που δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο το βόλεϊ να γίνονται διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. πολύ σημαντικό για τα παιδιά οι παραστάσεις που έχουν από αυτά τα παιχνίδια".

Σε συλλογικό επίπεδο φέτος τι θα ήθελες να πετύχεις;

"Να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να κατακτήσουμε και τους 3 τίτλους".

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει ώστε να πάει μπροστά το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ;

"Να υπάρξει καλύτερη οργάνωση από την ΕΟΠΕ και να δοθεί προσοχή από τις ομάδες στις ακαδημίες, οι οποίες αποτελούν το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ".

Πέρα από το βόλεϊ με τι άλλο ασχολείστε; Κυρίως πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

"Η αλήθεια είναι ότι ο αθλητισμός σού καταναλώνει αρκετή ενέργεια... Έτσι, τον ελεύθερό μας χρόνο πρέπει να τον σπαταλάμε σε πράγματα που μας χαλαρώνουν και μας ξεκουράζουν. Παράλληλα με το βόλεϊ σπουδάζω διατροφολογία".

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Θεσσαλίας αλλά και όλης της Ελλάδος ενόψει του φετινού Super Cup στην Ελασσόνα;

"Όπως στην Πρέβεζα, στον τελικό Κυπέλλου (και σε άλλες διοργανώσεις, όπως στο ALL STAR DAY στη Λευκάδα, το Κύπελλο στη Σάμο), υπήρχε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα (παιδιά, γονείς, κόσμος του βόλεϊ). Έτσι πρέπει να είναι ο αθλητισμός, να υπάρχει ωραίο κλίμα έτσι ώστε να μπορούν και οι αθλήτριες να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει όλους και το Super Cup αποτελεί την έναρξη του πρωταθλήματος και άσχετα με το ποιος θα κερδίσει, είναι μια γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ. Τέλος, θέλω να ευχηθώ στις δυο ομάδες καλή επιτυχία και να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δυο συλλόγων".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου