ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Όπως το έκανε η Τσέλσι"

Ζαρντίμ: "Όπως το έκανε η Τσέλσι"

Στην ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τους παρότρυνε να δουν την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Τσέλσι προκειμένου να καταλάβουν με ποιον τρόπο μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο "Emirates". Τι τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.
"Κάντε το όπως η Τσέλσι" τόνισε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους παίκτες της ομάδας του στην προπόνηση της Δευτέρας (1/10) σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος". Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε μάλιστα στους ποδοσφαιριστές να δουν με ποιο τρόπο κατάφεραν οι "μπλε" του Λονδίνου να κερδίσουν την Άρσεναλ προκειμένου να καταλάβουν με ποιον τρόπο μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα στο "Emirates".

"Στην σημερινή (σσ χθεσινή) προπόνηση θα κάνουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που θα δείξουμε στο γήπεδο.

Επίσης, επειδή είναι καλό να βλέπετε τους αντιπάλους μας, θέλω να δείτε πως νίκησε η Τσέλσι στην έδρα της Άρσεναλ. Θα είναι καλό για να δείτε τον αντίπαλό μας. Να δείτε πως μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Πρέπει να παίξουμε καλά και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Με αυτή την λογική και εάν αντιμετωπίσουμε έτσι το παιχνίδι, μπορεί να πάρουμε και αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει να είμαστε νευρικοί, αλλά παθιασμένοι και αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα.

Είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά με τον Ατρόμητο και αυτό μου άρεσε πολύ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζαρντίμ στην ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου