ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

"Προσοχή στον Τζεμπούρ"

"Προσοχή στον Τζεμπούρ"

Τον κίνδυνο στο πρόσωπο του Τζεμπούρ βλέπουν οι Άγγλοι στο επικείμενο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, τονίζοντας πως ο Αλγερινός επιθετικός αποτελεί τον παίκτη - "κλειδί" για τους ερυθρόλευκους.
Η Άρσεναλ υποδέχεται την Τετάρτη (3/10) το βράδυ τον Ολυμπιακό στο "Emirates" για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η ιστοσελίδα "www.arsenal-world.co.uk", κάνει μια ανάλυση της αναμέτρησης και βλέπει στο πρόσωπο του Ράφικ Τζεμπούρ τον πιο επικίνδυνο παίκτη των ερυθρολεύκων, τον οποίο πρέπει να προσέξει πολύ η άμυνα των "κανονιέρηδων".

"Ο Αλγερινός στράικερ έχει σκοράρει ήδη έξι φορές στην ελληνική Super League και έδωσε την ασίστ για το γκολ στο παιχνίδι με την Σάλκε. Ο Τζεμπούρ θέλει να χτίσει το όνομα του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει απέναντι στους γίγαντες της Αγγλίας. Είναι ο παίκτης "κλειδί" για τον Ολυμπιακό και η ελληνική ομάδα στηρίζει τις ελπίδες της στον Τζεμπούρ για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της επί της Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" έχουν δεχτεί τρία γκολ εντός έδρας τη φετινή σεζόν και ο Τζεμπούρ θα πρέπει να παρουσιαστεί στα καλύτερα του προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει αποτέλεσμα", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο για τον "τρομοκράτη".

Στη συνέχεια του άρθρου γίνεται πρόβλεψη πως η Άρσεναλ θα κερδίσει το ματς με 1-0, ενώ τονίζεται πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σκληρός αντίπαλος που μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν είναι προσεκτικοί οι "κανονιέρηδες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου