ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Άντιτς: "Θα παλέψουμε σε κάθε ματς"

Άντιτς: "Θα παλέψουμε σε κάθε ματς"

Ο Πέρο Άντιτς τόνισε πως η σεζόν θα είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό, υποσχόμενος πως η ομάδα θα παλεύει σκληρά σε κάθε ματς για να αποδείξει την αξία της. Ο Σκοπιανός σέντερ μίλησε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια για τους Μαυροειδή, Περπέρογλου και Μπαρτζώκα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άντιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague:
Πως είναι να μπαίνεις στην φετινή Ευρωλίγκα ως πρωταθλητής Ευρώπης;

"Είναι μεγάλη ευθύνη για όλους μας. Είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα αλλά πρέπει να το αφήσουμε αυτό πίσω. Πρέπει με πολύ προπόνηση να αποδείξουμε ότι δεν φτάσαμε εκεί από ατύχημα την περσινή σεζόν και ότι δουλέψαμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε αυτό και φέτος".

Το μεγαλύτερο νέο του καλοκαιριού είναι η φυγή του Ντούσαν Ιβκοβιτς και ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο νέος προπονητής. Πως είναι να σε προπονεί ο κόουτς Μπαρτζώκας και πως η αλλαγή της σκυτάλης στον πάγκο μπορεί να επηρεάσει την ομάδα;

"Το καλό πράγμα που είναι θετικό για μας είναι ότι έχουμε το 90% της ομάδας ίδιο και η χημεία είναι εύκολη να αναγνωριστεί από τον προπονητή μας. Κάθε προπονητής θέλει να βάλει τα δικά του πράγματα στο παιχνίδι μιας ομάδας, αλλά εμείς έχουμε ήδη ένα τρόπο παιχνιδιού και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι ένας τεχνικός που είναι έτοιμος για την δοκιμασία της Ευρωλίγκας. Θα είναι ενδιαφέρον λοιπόν να προπονηθούμε μαζί του. Είναι ένας φιλόδοξος προπονητής, νεαρός που για πρώτη φορά έρχεται σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως θα τα πάει καλά αυτή την σεζόν".

Ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους παίκτες μαζί τους από την προηγούμενη σεζόν, συν δύο σημαντικές προσθήκες. Τι φέρνουν ο Στράτος Περπέρογλου και ο Δημήτρης Μαυροειδής στην ομάδα;

"Ο Στράτος Περπέρογλου μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα την περσινή σεζόν. Τον γνωρίζω από την περίοδο που αγωνιζόμουν με την ΑΕΚ, αρκετό χρόνο πίσω όταν ήμουν μικρός. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα "τριάρια" στην Ευρώπη και για αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. Τώρα ο Δημήτρης (σ.σ: Μαυροειδής) είναι ένας μεγάλος πολεμιστής που θα αφήσει και την τελευταία του πνοή. Θα μας βοηθήσει πολύ στο rotation και βασικά γεμίσαμε το ρόστερ μας με παίκτες ποιότητας".

Όταν κοιτάς το πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα, βλέπεις τις Αρμάνι Μιλάνο, Αναντόλου Εφές, Κάχα Λαμποράλ, Τσεντεβίτα και Ζαλγκίρις. Τι πιστεύεις για τον όμιλο;

"Θα είναι μία δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια και αρκετά "κολλητά" ταξίδια. Μπορεί να παίζουμε ανάμεσα σε δύο μέρες αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα και για την Ευρωλίγκα. Τώρα αναφορικά με τον όμιλο μας έχουμε τις πιθανότητες μας, όπως και κάθε ομάδα. Δεν θέλω όμως να κάνω κάποιο προγνωστικό για το σε ποια θέση θα τερματίσουμε ή τίποτα άλλο, γιατί συνήθως όταν το κάνεις συμβαίνει το αντίθετο. Θα πάμε βήμα-βήμα, θα παλέψουμε σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και η επιτυχία σίγουρα θα είναι στο πλευρό μας".

Τι θα χρειαστεί για τον Ολυμπιακό για να πάει στο Λονδίνο και να υπερασπιστεί τον στέμμα της Ευρωλίγκας;

"Η ίδια χημεία, το ίδιο πνεύμα αγωνιστικότητας και οι πιστοί οπαδοί μας που είναι ο έκτος παίκτης μας".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου