ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βενγκέρ: "Μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Βενγκέρ: "Μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό"

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης (3/10, 21:45) με τον Ολυμπιακό στο "Emirates" τονίζοντας πως πρόκειται για ένα μεγάλο ματς.
Ο προπονητής της Άρσεναλ μίλησε στον βρετανικό Τύπο για την ήττα από την Τσέλσι αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Champions League.

"Θα μπορούσε να υπάρχει μια υπερβολή μετά από μιαν ήττα σαν αυτή. Το πιο σημαντικό είναι η προσωπικότητα που δείχνεις στα μεγάλα παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, δεν είμαστε στο σωστό επίπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν πολλή ποιότητα και καλό πνεύμα, όμως, πρέπει να δείχνουμε την προσωπικότητα για να εξασφαλίζουμε ότι δεν θα δεχτούμε κάποιο γκολ", τόνισε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός των "κανονιέρηδων" και κατόπιν αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό:

"Τώρα έχουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Είναι ένα μεγάλο ματς αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί τώρα και στο πως θα πάρουμε το σωστό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο Champions League και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη συμπεριφορά".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου