ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς Τζεμπούρ στο Λονδίνο

Χωρίς Τζεμπούρ στο Λονδίνο

Χωρίς τον Ράφικ Τζεμπούρ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Με 19 παίκτες στην αποστολή οι ερυθρόλευκοι.
Την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Αγγλία και το Λονδίνο, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ όσον αφορά τον Ράφικ Τζεμπούρ καθώς ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός δεν πέρασε τα τεστ ετοιμότητας και αποκλείστηκε από την αποστολή για την αναμέτρηση στο "Emirates". Εκτός έμειναν και οι Φέισα (υποφέρει από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), όπως και ο τραυματίας Τοροσίδης (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης). Αντίθετα οι Αμπντούν, Μοδέστο και Φετφατζίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και θα δώσουν κανονικά το παρών στο ματς με τους "κανονιέρηδες". Ντεμπούτο σεαποστολήτης ομάδας κάνει ο Ντρισά Ντιακιτέ.

Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συμπεριέλαβε τους εξής 19 παίκτες στην αποστολή της ομάδας: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Όσον αφορά το προπονητικό πρόγραμμα, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ στην τακτική και τις στημένες φάσεις, ενώ όσοι δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο θα γυμναστούν στο Ρέντη το πρωί (10:30) της Τρίτης (2/10).

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Μία τελευταία προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για το Λονδίνο, έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν πολύ και στις στημένες φάσεις, όπως κάνουν πάντοτε παραμονές των αγώνων τους.

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, όπως και ο Λιούμπομιρ Φέισα, καθώς δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να ανεβάσει ρυθμό. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν, Γιάννης Φετφατζίδης και Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωσε τις προηγούμενες ημέρες στον ορθό μηριαίο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τετάρτης με την Άρσεναλ, την οποία απαρτίζουν οι: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ έμεινε εκτός, αφού κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι στο Emirates.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο, θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου