ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Έκανε εγχείρηση ο Γκαλέτι

Έκανε εγχείρηση ο Γκαλέτι 

2/10/2012

Έκανε εγχείρηση ο Γκαλέτι
Με τις ευχές όλων ο Λουτσιάνο Γκαλέτι υποβλήθηκε σήμερα στην μεταμόσχευση νεφρού για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια. Η εγχείρηση έγινε το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο νεφρολογίας του Μπουένος Άιρες με δότη τον πατέρα του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης που έγινε σήμερα το πρωϊ.

«Εάν όλα πάνε καλά, σε έναν μήνα ή περίπου 20 μέρες θα μπορώ να κάνω ελαφρές προπονήσεις και σε περίπου ενάμιση μήνα θα μπορώ να βγάζω πρόγραμμα με κανονική ένταση», ήταν τα τελευταία λόγια του Αργεντινού άσου, πριν ξαπλώσει το χειρουργικό κρεβάτι.

«Ο πατέρας μου είναι ο δότης και οι πιθανότητες να είναι συμβατό το μόσχευμα είναι πολλές. Υπήρξε και αθλητής και το νεφρό του είναι σε καλή κατάσταση», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σε ένα ταξίδι με την εθνική ομάδα νέων της Αργεντινής είχε… αποκομίσει έναν ιό ο οποίος άρχισε να πλήττει το νεφρό του. Για τα επόμενα χρόνια μπορούσε να γυμνάζεται και να αγωνίζεται κανονικά παρά τον κίνδυνο. Το πρόβλημα έφτασε επικίνδυνο σημείο περίπου πριν από δυόμιση χρόνια όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου