ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νικοπολίδης και Τζόρτζεβιτς ευχήθηκαν στον Γκαλέτι

Νικοπολίδης και Τζόρτζεβιτς ευχήθηκαν στον Γκαλέτι

Ο Γκαλέτι είναι στο νοσοκομείο για να κάνει μεταμόσχευση νεφρού με μόσχευμα του πατέρα του και οι Νικοπολίδης-Τζόρτζεβιτς ευχήθηκαν στον φίλο και πρώην συμπαίκτη τους στον Θρύλο.
Δικαίωμα στο όνειρο έχει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού με μόσχευμα του πατέρα του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα δώσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του αύριο όπου έχει προγραμματιστεί η χειρουργική επέμβαση, από μόσχευμα που θα δωρίσει ο 72χρονος πατέρας του Ρούμπεν Οράσιο. Στόχος του Λουτσιάνο Γκαλέτι σε περίπτωση όπου όλα κυλήσουν ομαλά και δεν παρουσιαστεί κάποια επιπλοκή είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε περίπου τρεις μήνες.

Ήδη μάλιστα φημολογείται ενδιαφέρον της Εστουντιάντες. Αυτό βέβαια που προέχει στην παρούσα φάση είναι η υγεία του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο ΛουτσιάνοΓκαλέτι αναγκάστηκε να αποσυρθεί πριν από περίπου 2,5 χρόνια και ενώ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Ο φίλος του, Αντώνης Νικοπολίδης δεν τον ξέχασε κάνοντας αναφορά στην μεγάλη περιπέτεια που περνά ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων".

"Με τις ευχές όλων Λουτσιάνο να βγεις νικητής στο πιο δύσκολο αγώνα της ζωής σου και να γυρίσεις δυνατός στην οικογένεια σου" έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έγραψε στα αγγλικά για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι: "Good luck".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου