ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Σκέφτεται τον Σιόβα στα χαφ για Λονδίνο

Σκέφτεται τον Σιόβα στα χαφ για Λονδίνο

Ο Ζαρντίμ σκέφτεται να τοποθετήσει στα χαφ τον Σιόβα δίπλα στον Μοδέστο ενόψει Άρσεναλ, μεταφέροντας τον Μανιάτη σε ρόλο δεξιού μπακ, λόγω των απουσιών από τραυματισμούς.
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Άρσεναλ δίχως τους Βασίλη Τοροσίδη και Τάσο Παπάζογλου, οι οποίοι είναι τραυματίες. Για αυτόν τον λόγο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του ώστε να καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας.

Με απόντα τον αρχηγό της ομάδας ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεγε να καλύπτει συνήθως την δεξιά πλευρά στα μετόπισθεν με τον Έλληνα στόπερ.

Τώρα που τέθηκαν και οι δύο νοκ-άουτ ενόψει της αναμέτρησης του Λονδίνου για το Champions League, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα χρειαστεί να βρει άλλη λύση για το συγκεκριμένο πόστο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, στο δεύτερο ημίχρονο, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως ο προπονητής των Πειραιωτών δοκίμασε τον Γιάννη Μανιάτη σε ρόλο δεξιού μπακ και τον Δημήτρη Σιόβα στα χαφ.

Διότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ κάνει σκέψεις ώστε να χρησιμοποιήσει στο ματς της Τετάρτης (3/10) κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο τους δύο ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες θέσεις.

Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Φρανσουά Μοδέστο, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως ο Γάλλος θα παρουσιαστεί έτοιμος ενόψει του αγώνα στην Αγγλία, οπότε ο προπονητής των Νταμπλούχων Ελλάδας τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι. Στα χαφ, λοιπόν, η τριάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελείται από τους Δημήτρη Σιόβα, Φρανσουά Μοδέστο και Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό σε δημιουργικό ρόλο.

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην καριέρα του στην θέση του αμυντικού μέσου, ενώ στο εν λόγω πόστο έχει δοκιμαστεί τόσο σε προπονήσεις, όσο και σε ορισμένα ματς του Ολυμπιακού. Αυτός ο ρόλος, λοιπόν, δεν του είναι ξένος, καθώς τον γνωρίζει. Από την προετοιμασία των ερυθρολεύκων, μάλιστα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ενημερώσει τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή πως κάποιες φορές θα χρειαστεί να βοηθήσει την ομάδα και από τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα αλλάξει το δίδυμο μεταξύ Πάμπλο Κοντρέρας και Κώστα Μανωλά, έχοντας δίπλα τους, τους Γιάννη Μανιάτη (δεξιά) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερά). Στην επιθετική γραμμή της ομάδας ο Ραφίκ Τζεμπούρ αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας δίπλα του στα άκρα ως χαφ-εξτρέμ τους Νταβίδ Φουστέρ και Πάουλο Μασάντο.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν το πιθανότερο είναι πως θα μείνει στον πάγκο, καθώς ναι μεν σιγά-σιγά ξεπερνάει τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Όσον αφορά για την θέση του τερματοφύλακα; Την απάντηση την έχει δώσει ήδη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Στην Ευρώπη θα παίζει ο Μπάλας Μέγκιερι και στην Ελλάδα ο Ρόι Κάρολ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου