ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προχωράει του Χολέμπας

Προχωράει του Χολέμπας

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Χολέμπας. Τα βρίσκουν σε χρονική διάρκεια και οικονομικές απολαβές οι δύο πλευρές.
Στις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν την επόμενη σεζόν έχουν ρίξει το βάρος στον Ολυμπιακό, ξεκινώντας τις συζητήσεις με τους παίκτες που θεωρούν απαραίτητους για την ομάδα και την επόμενη, τουλάχιστον, σεζόν.

Εννέα συμβόλαια λήγουν στον Ολυμπιακό αλλά αυτά που "καίνε" για την ώρα είναι εκείνα των Βασίλη Τοροσίδη, Νταβίδ Φουστέρ, Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει με τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, όλες οι περιπτώσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τον Φουστέρ να έχει ουσιαστικά ήδη συμφωνήσει και να απομένουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Τις τελευταίες ημέρες ακόμη πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται και ο Χοσέ Χολέμπας. Αυτό φάνηκε από τις πρόσφατες επαφές με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων, που είχε το γραφείο μάνατζερ το οποίο εκπροσωπεί τον παίκτη.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε γίνει μια πρώτη κουβέντα την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπου είχε διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό.

Ωστόσο στις νέες συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων του παίκτη υπήρξε θετικό κλίμα και η επίτευξη συμφωνίας μοιάζει δεδομένη.

Όπως μάλιστα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο 28χρονος μπακ θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τις συνολικές αποδοχές του να αγγίζουν τα 1,6 εκατ. ευρώ, δηλαδή ο Χολέμπας θα αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ τον χρόνο, σχεδόν τα διπλά από όσα εισέπραττε έως τώρα από τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου