ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Και φετος ολα δικα μας....

Και φετος ολα δικα μας....

10/9/2012 

Για το χρυσό… 2013
Μαζι με περίπου τριακοσίους ερυθρολευκους οπαδους η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την νέα φανέλα της ομάδας, η οποία ξεχωρίζει για το χρυσό περίγραμμα στο αριθμό, λόγω της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν. Στοχος ; Σκληρη δουλεια υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα για μια επανάληψη των περσινών επιτυχιών.

«Ήταν δύο ωραία χρόνια με τον Ίβκοβιτς. Όλα τα όμορφα όμως κάποτε τελειώνουν. Εμπιστευόμαστε το νέο μας προπονητή και θα ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες του», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Σπανούλη για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και έθεσε τους στόχους της ομάδας…

«Να βαδίσουμε βήμα- βήμα και να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε στη χρονιά, καθώς φέτος οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες με πέρυσι. Δουλέψαμε πολύ και το καλό είναι πως ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος. Πλέον η μπάλα περνάει στα δικά μας χέρια», τόνισε ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο Στράτος Περπέρογλου έκλεψε την παράσταση λόγω της… μετακόμισής του από τον Παναθηναϊκό. Στις δηλώσεις του ήταν αρκετά συγκρατημένος...

«Το μόνο που θέλω είναι να δουλεύω σκληρά, ώστε να δικαιώσω εκείνους που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Τόσο ο κόσμος όσο και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο κλίμα της ομάδας», τόνισε.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μαυροειδής επεσήμανε:«Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και της Ευρώπης . Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε και φέτος κάτι καλό».
Δειτε φωτο απο την παρουσιαση




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου