ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Τα φιλικά των Πρωταθλητών στην Ιταλία

Τα φιλικά των Πρωταθλητών στην Ιταλία

Οι Ιταλοί διαφημίζουν πως ο Ολυμπιακός έρχεται στην χώρα τους για φιλικά ματς. Την Τρίτη (12/9, 21:30) απέναντι στη Σάσαρι, την Παρασκευή (14/9) με ΤΣΣΚΑ και το Σάββατο (15/9) με Σιένα.
Το μεσημέρι της Τρίτης (11/9) η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Σαρδηνία, όπου και θα αντιμετωπίσει πρώτα την Τετάρτη (12/9) το βράδυ (20:30 ώρα Ιταλίας, 21:30 ώρα Ελλάδας) την Ντινάμο Σάσαρι σε φιλικό παιχνίδι στον ιταλικό νότο. Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα μεταφερθούν στο Κάλιαρι ώστε να λάβουν μέρος σε δυνατό τουρνουά με ισχυρούς αντιπάλους.

Στην Ιταλία, γενικότερα, διαφημίζουν το γεγονός πως ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα έρθει στην χώρα ώστε να λάβει μέρος σε φιλικά ματς, με πρώτο εκείνο απέναντι στην Ντινάμο Σάσαρι, ομάδα που εδρεύει στην Σαρδηνία, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της χώρας της την περασμένη σεζόν, καθώς αποκλείστηκε από την Σιένα.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σάσαρι, "Palaserradimigni", το οποίο έχει χωρητικότητα 4.532 θέσεις. Στο παιχνίδι ο νικητής του φιλικού θα κατακτήσει το τρόπαιο "REALE MUTUA", το οποίο έχει καθιερώσει ο πρόεδρος της ομάδας, Στέφανο Σαρντάρα.

Το ματς δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσω ίντερνετ, αν καταφέρουν να βρουν τρόπο.

Θα πρόκειται για την "πρεμιέρα" των Πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν σε φιλικό αγώνα, καθώς τα προηγούμενα φιλικά ματς απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα.

Παρασκευή με ΤΣΣΚΑ και Σάββατο με Σιένα

Στη συνέχεια, βέβαια, μετά το φιλικό κόντρα στη Σάσαρι (12/9) στην Σαρδηνία, οι ερυθρόλευκοι θα μετακομίσουν στο Κάλιαρι ώστε να λάβουν στο "2ο Ιnternatioanl Tournament Basketball". Ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, καθώς θα λάβουν μέρος ισχυροί και φημισμένοι σύλλογοι. Και βάση προγράμματος ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (14/9) την φιναλίστ της Euroleague, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:00 ώρα Ιταλίας, 20:00 ώρα Ελλάδας) και το Σάββατο (15/9) την Σιένα (20:45 ώρα Iταλίας, 21:45 ώρα Ελλάδας).

Δύο ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Σιένα, τις οποίες αντιμετώπισε και νίκησε ο Ολυμπιακός την περασμένη άνοιξη στην προσπάθεια του να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης. Ούτε αυτά τα παιχνίδια όμως θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν μέσω ίντερνετ, αν τα καταφέρουν. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω αφίσα, στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επίσης άλλες τρεις ομάδες, όπως η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, η Ολίμπια Λουμπλιάνας και η Ντινάμο Σάσαρι. Όμως, δεν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους όλες οι ομάδες, ούτε θα υπάρξει κάποιο σχετικό έπαθλο. Απλά θα γίνουν τα παρακάτω ματς και τίποτα παραπάνω. Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στην Αθήνα την Κυριακή (16/9).

Η αφίσα που έφτιαξαν οι Ιταλοί για το φιλικό με την Σάσαρι:

Η αφίσα που έφτιαξαν οι Ιταλοί για το τουρνουά στο Κάλιαρι:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου