ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

«Κανονιέρης» ο Θρύλος

«Κανονιέρης» ο Θρύλος

12/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
«Κανονιέρης» ο Θρύλος
Μπορεί οι νέοι του Ολυμπιακού να έχουν πρότυπα τους άνδρες, ωστόσο αυτή τη φορά τα «μωρά» έδειξαν το… δρόμο στους μεγάλους, εν όψει των αναμετρήσεων των τελευταίων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι μικροί επικράτησαν εύκολα 2-0 της Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη», χάρη στα γκολ των Σούκια (82’) και Λεάντρο (90’) και με τους τρεις βαθμούς που πήραν στη δεύτερη αγωνιστική του NextGenSeries, μπήκαν «γερά» στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός είχε στην πλάτη του το «βαρύ» 4-0 από την Μπιλμπάο στην πρώτη αγωνιστική, όμως αυτή τη φορά μπήκε αποφασισμένος να πάρει το πρώτο τρίποντο. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζοντας στα ίσα την Άρσεναλ, ενώ είχε σε πολύ καλή μέρα τους Μανώλη Σιώπη και Καραγκούνη.

Το "φιλμ" του αγωνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να πιέσουν για κάποιο τέρμα, αλλά το έκαναν κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, με τον Ιωαννίδη να παίζει ως μοναδικός φορ. Από την άλλη, η Άρσεναλ δεν απειλούσε και οι γηπεδούχοι φαινόταν πως ελέγχουν το παιχνίδι.

Αν και στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Στορκ δεν μπήκαν με την ίδια… ζωντάνια, κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Αφού προηγήθηκε μια σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τους «κανονιέρηδες» με τον Γενάρις, όπου ο Χουτεσιώτης είπε «όχι», ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει ακόμα περισσότερο.

Τελικά, η καλή εικόνα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανταμείφθηκε στο 82’. Ο Λύρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης έκανε την προβολή με τον Κουκ να το «βγάζει», όμως ο Σούκιας που είχε περάσει σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το… ριμπάουντ και «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπελέρι και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Λεάντρο με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σημειώνοντας το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος. Πλέον ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στην κορυφή με τρεις βαθμούς μαζί με Άρσεναλ και Μπιλμπάο και έχει μπει εκ νέου στο «κόλπο» πρόκρισης στην επόμενη φάση του NextGenSeries.

Οι συνθεσεις των δυο ομαδων:

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Λυκογιάνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Μ. Σιώπης, Γκίνο (60' Σούκιας), Ρίξπουν (63' Πασαλίδης), Λύρας, Δ. Σιώπης (60' Βουτσιώτης), Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Βλάχος, Βούρος, Δημακάκος, Βέργος.

Άρσεναλ: Τσαρλς-Κουκ, Μπέλεριν, Άνγκα, Γενάρις, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Τζέφρι (58' Έισφλεντ), Χάιντεν, Άκπομ, Εμπετσίλιο, Ναμπρί.

Στον πάγκο: Βίκερς, Αϊόμπι, Ορμόντε, Λίπμαν, Φαγκόν, Μουγκάμπο.

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Κωσταράς και Πετρόπουλος.

Γήπεδο:
«Γ. Καραϊσκάκης»

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου