ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Τρόικα για τον Σταφυλίδη! 

12/9/2012

Τρόικα για τον Σταφυλίδη!
Μπορεί αρκετοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα να έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την καριέρα τους με βόλτες στην παραλιακή και στα ευαγή νυχτερινά ιδρύματα, όμως ο Κώστας Σταφυλίδης δεν θα γίνει ένας από αυτούς.

Όπως αναφέρει ο «τρελός του χωριού» στη Sportday , o νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που ανήκει πλέον στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, πρόκειται να μπει σε αυστηρό καθεστώς επιτήρησης, αφού ειδικός απεσταλμένος της γερμανικής ομάδας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να τον προσέχει!

Ότι οι Γερμανοί είναι ένας πολύ καλά οργανωμένος λαός το ξέρουμε. Ότι έχουν μία… εμμονή με τις επιτηρήσεις και τα στενά μαρκαρίσματα είναι επίσης γνωστό. Όμως ο σχεδιασμός που έχουν αναφορικά με τα περιουσιακά τους στοιχεία, ξεπερνά κάθε φαντασία!

Έτσι, άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη με μόνο σκοπό να παρακολουθεί την πορεία του Σταφυλίδη τόσο στους αγώνες και στις προπονήσεις όσο και στην εξωγηπεδική του ζωή. Ταυτόχρονα θα έχει επαφή και με την οικογένειά του έτσι ώστε να εξασφαλίσει ότι ο 19χρονος αμυντικός δε θα… εξοκείλει από τον σωστό το δρόμο.

Τύφλα να έχει η τρόικα και το ΔΝΤ μπροστά στη Λεβερκούζεν!

Πλησιάζει στο άρθρο 99 

12/9/2012

Πλησιάζει στο άρθρο 99
Κοντά στην κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 βρίσκεται ο Άρης, καθώς οι νομικοί που έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Κοινωνία Μελών, δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Πρόθεση των ανθρώπων του Άρη είναι η αίτηση να κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη ώστε το αργότερο την επόμενη μέρα να γνωρίζουν το κατά πόσο θα υπάρξει προσωρινή διαταγή αναστολής.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος, θα μπορεί η διοίκηση να ψάξει για λύσεις.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει τρεις νομικοί και συγκεκριμένα οι κ.κ Χριστοφορίδης, Τσομίδης, Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ, φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Κιλκισιακό είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Τετάρτης (20:00). Σε αυτό ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

«Όλοι θέλουν να μας νικήσουν» 

12/9/2012

«Όλοι θέλουν να μας νικήσουν»
Να κατεβάσει τους ποδοσφαιριστές του από τα… σύννεφα θέλει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός του Πανιωνίου βλέπει την ομάδα μετά το «2 στα 2» να βρίσκεται ψηλά και τόνισε στους παίκτες του πως πλέον κάθε αντίπαλος θα έχει έξτρα κίνητρο να νικήσει τους Νεοσμυρνιώτες.

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ επικίνδυνο και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Μετά την κατάκτηση των έξι βαθμών τις δύο πρώτες αγωνιστικές όλοι θέλουν πια να μας νικήσουν», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Δευτέρα τους Κρητικούς και έχοντας στον πλευρό τους και τον κόσμο τους, θέλουν να φτάσουν στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, γεγονός που θα σηματοδοτήσει ένα ξεκίνημα βγαλμένα από τα όνειρα της… Πλατείας.

Τον περνάει από κόσκινο 

12/9/2012

Τον περνάει από κόσκινο
Τη θέλησή του να γνωρίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ έχει δείξει ο Ιβάν Σαββίδης, είτε πρόκειται για το διοικητικό κομμάτι, είτε για το αγωνιστικό. Έτσι, εκτός από την αξιολόγηση στην οποία σκοπεύει να υποβάλει όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ, ζήτησε αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, έτσι ώστε να οριοθετηθούν οι στόχοι της και να εξακριβωθούν τι είδους προσθήκες χρειάζονται.

Από τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το καθαρά αγωνιστικό μέρος του συλλόγου, έγινε σαφές ότι παρά τις υψηλές προσδοκίες ακόμα και για πρωτάθλημα που έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, η πρωτιά στα πλέι οφ και η εξασφάλιση μιας θέσης στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μέσα στα πλαίσια των εφικτών στόχων.

Ταυτόχρονα ο Σαββίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ακαδημίες της ομάδας καθώς μία από τις μεγαλύτερες του προσδοκίες είναι η ανάπτυξη ενός τέτοιου φυτωρίου που θα τροφοδοτεί την πρώτη ομάδα με παίκτες από τα σπλάχνα της.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ.

Παρόλα αυτά, θεωρείται πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρεται για να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις, οπότε η όποια σημαντική ενίσχυση πρέπει να αναμένεται από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τότε εξάλλου θα έχουν προκύψει και συγκεκριμένες ανάγκες στην ομάδα, αφού ο Σταφυλίδης θα έχει ενσωματωθεί στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ οι Λίνο και Πάμπλο Γκαρσία θα βαδίζουν ήδη στα 36 τους χρόνια.

Θέλουν να ξέρουν… κι άλλα 

12/9/2012

Θέλουν να ξέρουν… κι άλλα
Περαιτέρω στοιχεία που αφορούν στο πως υπολογίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ ότι θα «τρέξει» μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα, ζήτησαν οι Βιντιάδης και Χάρις.

Περίπου 13 εκατ. ευρώ χρειάζεται η «Ένωση» για φέτος και σύμφωνα με τη «SportDay», κάπου εκεί τα είχε υπολογίσει και το επενδυτικό δίδυμο.

Είδαν το χρώμα του χρήματος οι «κιτρινόμαυροι».

Ελέγχουν για να… έχουν

Οι Βιντιάδης και Χάρις θέλουν να ξέρουν τα πάντα -και όχι άδικα- προτού εμπλακούν στα διοικητικά της ΑΕΚ. Έτσι, ζήτησαν να μάθουν για τα χρέη προς τους πρώην ποδοσφαιριστές και τους διακανονισμούς που έχουν κάνει, ενώ τελευταίο αίτημα ήταν να μάθουν το… λογαριασμό της «Ένωσης» μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σημαντικό ρόλο για το επενδυτικό δίδυμο θα παίξει το μηνιαίο κόστος της ΠΑΕ, η οποία (αφού δεν έχει γίνει καμία συμφωνία με την πολιτεία για επιμήκυνση των δόσεων) καλείται να πληρώσει 900.000 ευρώ στο Δημόσιο το μήνα, συν άλλες 300.000 για οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές.

Επίσης, το επενδυτικό δίδυμο ζήτησε μία πρόβλεψη ρευστότητας της ΠΑΕ μέχρι το τέλος της σεζόν, με το… λογαριασμό να δείχνει πως θα χρειαστούν κοντά στα 13 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την «SportDay» το νούμερο αυτό δεν απέχει πολύ, από εκείνο που είχαν υπολογίσει ήδη οι Βιντιάδης και Χάρις, ωστόσο το «στοίχημα» για την «Ένωση» είναι, εάν αυτό θα τους αποθαρρύνει ή όχι.

Κινήθηκε και… χρήμα

Το χρώμα του χρήματος είδαν ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι της ΠΑΕ. Η διοίκηση κατάφερε να εξασφαλίσει -έστω ένα μικρό ποσό- δημιουργώντας κίνηση στους λογαριασμούς των ενδιαφερόμενων που κάνουν για μήνες υπομονή. Ωστόσο, τα λεφτά δεν… έφταναν για όλους, καθώς οι άνθρωποι της «Ένωσης» προτίμησαν να καταβάλουν ένα ποσό στους νεαρούς και χαμηλόμισθους ποδοσφαιριστές. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τα ποσά δεν πλησίασαν καν τον… τετραψήφιο αριθμό.

Δεν κάνει πίσω ο Γκέντσογλου

Καφές και Γκέντσογλου ήταν οι τελευταίοι παίκτες, μετά τον Βάργκας, που κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Με τον πρώτο είχε επικοινωνήσει προ ημερών ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος του εξήγησε πως έχει η κατάσταση. Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον πρώην αρχηγό που του οφείλονται περίπου 450.000 ευρώ.

Στα Σπάτα βρέθηκε χθες (11/9) ο μάνατζερ του Γκέντσογλου, ο οποίος έστειλε το… μήνυμα πως ο πελάτης του δεν προτίθεται να αποσύρει την προσφυγή. Βάσει της συμφωνίας που υπάρχει ο Έλληνας μέσος έπρεπε να πάρει τρεις δόσεις των 46.000 ευρώ, με τους «κιτρινόμαυρους» να σκέφτονται να του προτείνουν νέο διακανονισμό με πολύ μικρή προκαταβολή.

Διπλή «μπαλωθιά» για Πλατανιά 

12/9/2012

Διπλή «μπαλωθιά» για Πλατανιά
Στους εκλεκτούς για την ενίσχυση τη ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στον Πλατανιά. Οι άνθρωποι της διοίκησης προέκριναν τις περιπτώσεις του Αμπντουλαγέ Μεϊτέ και του Σιμόνε Ντελ Νέρο και αναμένεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή τους.

Όσον αφορά τον Μεϊτέ, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει σημειώσει αξιόλογη καριέρα τόσο σε επίπεδο συλλόγων, καθώς έχει περάσει από Ερυθρό Αστέρα, Μαρσέιγ, Μπόλτον, Γουέστ Μπρόμιτς και Ντιζόν, όσο και με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού με την οποία έχει 47 εμφανίσεις.

Ο Σιμόνε Ντελ Νέρο εξάλλου προορίζεται για την ενίσχυση της επιθεσης του Πλατανιά. Ανήκει στη Λάτσιο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπρέσια, Λίνινγκστον και Έμπολι.

Οι συγκεκριμένες μεταγραφές κάθε άλλο παρά κλεισμένες μπορούν να θεωρηθούν, όμως είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των Κρητικών να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρωθούν.

Ένας Βραζιλιάνος στη Λιβαδειά 

12/9/2012

Ένας Βραζιλιάνος στη Λιβαδειά
Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες είναι ακόμα σε ισχύ και οι άνθρωποι του Λεβαδειακού ψάχνονται για κάποια καλή περίπτωση για να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.

Στην κρίση του Γιώργου Παράσχου έχει τεθεί ένας Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πραγματοποιεί προπονήσεις με τους Βοιωτούς, προκειμένου να φανεί αν μπορεί να βοηθήσει το Λεβαδειακό τη φετινή χρονιά.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τις επόμενες μέρες στη Βοιωτία, προσπαθώντας να αποσπάσει τη θετική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, έτσι ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Η εικόνα που έχουν ήδη για τον παίκτη στη Λιβαδειά πάντως είναι καλή, αφού παρακολουθούνταν την περασμένη σεζόν αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Λύνονται τα χέρια του Μάντζιου 

12/9/2012

Λύνονται τα χέρια του Μάντζιου
Ανακουφισμένος πρέπει να αισθάνεται ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος είδε τον Ηλιάδη και τον Διαμαντόπουλο να επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας και να τίθενται στη διάθεση του για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο προπονητής των «Φαιάκων» θα έχει ετοιμοπόλεμους τους δύο ποδοσφαιριστές για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη και έτσι βλέπει τις αγωνιστικές του λύσεις να πληθαίνουν.

Τα νέα δεν ήταν πάντως εξίσου ευχάριστα και για τον Γιάντση, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να συνέλθει από τον τραυματισμό του και εξακολουθεί να προπονείται ατομικά.

Παρόλα αυτά, ακόμα και αν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει, η συμμετοχή του στο ματς με τους «ακρίτες» πρέπει να θεωρείται απίθανη, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Συνεχίζει… ακέφαλη η Βέροια 

12/9/2012

Συνεχίζει… ακέφαλη η Βέροια
Οι έρευνες του Γιώργου Αρβανιτίδη για τον άνθρωπο που θα χρίσει ως νέο προπονητή της ομάδας δεν έχουν ακόμα καρποφορήσει. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η «βασίλισσα του βορρά» θα πάει στο παιχνίδι με τη Λιβαδειά με τον γυμναστή της ομάδας, Νίκο Καρύδα, να εκτελεί χρέη τεχνικού.

Οι άνθρωποι της Βέροιας εξετάζουν περιπτώσεις προπονητών με γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, όπως οι Κωστένογλου, Ερνάντεθ και Αναστασιάδης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί ενδεχόμενη λύση από το εξωτερικό.

Εντωμεταξύ, στο ματς κόντρα στο Λεβαδειακό αναμένεται να κάνει τον ντεμπούτο του ο Καφές και πιθανόν και ο Κόστλι.
Την ίδια ώρα, στη Βέροια δεν έχουν ακόμα αποκλείσει το «μπαμ» που επιθυμούν με Σιλβέστρ, αφού ο Γάλλος αμυντικός δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από κάποια ομάδα.

Διαψεύδει τα «αραβικά σενάρια» ο Βγενόπουλος 

12/9/2012

Διαψεύδει τα «αραβικά σενάρια» ο Βγενόπουλος
Διαψεύδεται από το περιβάλλον του Ανδρέα Βγενόπουλου σημερινό δημοσίευμα που τον ήθελα να βρίσκεται σε επαφή με Άραβες, προκειμένου αυτοί να μπουν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εφημερίδας ο «Mr Mig» θορυβημένος από τα όχι εντυπωσιακά αποτελέσματα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και σε μία προσπάθεια άντλησης κεφαλαίων και εξεύρεσης συμπαικτών, στράφηκε σε Σαουδάραβες επενδυτές.

Κάτι τέτοιο όμως, δεν φαίνεται να έχει δόση αλήθειας, όπως υποστηρίζει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος δεν δείχνει να έχει διάθεση ενεργούς επιστροφής στα διοικητικά του «τριφυλλιού».

Στο ΟΑΚΑ Βιντιάδης-Χάρις! 

12/9/2012

Στο ΟΑΚΑ Βιντιάδης-Χάρις!
Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη, θα βρίσκονται οι Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης την Κυριακή (16/9), όπως ενημέρωσε ο Έλληνας εφοπλιστής τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Μάλιστα, η επίσκεψη του επενδυτικού διδύμου στο γήπεδο της Καλογρέζας δεν θα είναι… τυχαία, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί και με την ολοκλήρωση του deal!

Οι Βιντιάδης και Χάρις ασχολούνται με τη διαδικασία ελέγχου να βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς το μόνο που απομένει είναι ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές. Ωστόσο, η παρουσία των δύο υποψήφιων επενδυτών στο ΟΑΚΑ δείχνει πως το deal είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή του με την «Ένωση» να αλλάζει χέρια μέσα στον Οκτώβριο.

Επίσης, εκτός από τον Δημήτρη Βιντιάδη που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη στην Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι και ο πατέρας του, Βασίλης, ο οποίος διευθύνει τις επιχειρήσεις της οικογένειας και είναι απόλυτα σύμφωνος με τις ενέργειες του γιου που έχουν κάνουν με την «Ένωση».

Οριστικά στη Λιβαδειά το ΠΑΟ-Ατρόμητος 

12/9/2012

Οριστικά στη Λιβαδειά το ΠΑΟ-Ατρόμητος
Το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής -που τόσος λόγος έγινε- μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου θα διεξαχθεί τελικώς στη Λιβαδειά.

Το «τριφύλλι» μετά το… ψάξιμο που έκανε, αποφάσισε πως αυτή ήταν η καλύτερη λύση και για αυτό τον λόγο οι διοικούντες από την Τρίτη είχαν έρθει σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το μόνο που απέμενε, ήταν η ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.

Κι όπως μας πληροφόρησε και η Σούπερ Λίγκα, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30 οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά, αφού στο ΟΑΚΑ, θα γίνεται συναυλία του Φοίβου για τα 20 χρόνια(!). Να σημειωθεί, πως δεν αλλάζει ημερομηνία και ώρα το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο, αν και ήταν κάτι που είχε συζητηθεί έντονα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Έτσι, ο Λεβαδειακός θα αγωνιστεί κανονικά στο γήπεδο του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 18:15 με τον Πανιώνιο. Αν και η Nova δεν είχε πρόβλημα να αλλάξει την ώρα του παιχνιδιού αφού δεν συγκαταλέγεται στα εμπορικά, από την στιγμή που μεσολαβεί ένα 24ωρο για αν επανέλθει ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Λιβαδειά στην φυσική του κατάσταση, οι ιθύνοντες θεώρησαν πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει η αλλαγή και έτσι, το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας μένει ως έχει, με την μόνη αλλαγή, την έδρα που ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. 

Γκαγκάτσης: «Πανικός από την υποψηφιότητά μου»  

12/9/2012

Γκαγκάτσης: «Πανικός από την υποψηφιότητά μου»
Αναληθή χαρακτήρισε ο Βασίλης Γκαγκάτσης τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην μπορεί να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, αναφέροντας πως δεν υπάρχει κώλυμα στην εκλογή του και κάνοντας επίθεση στην αντίπαλη πλευρά.

Αναλυτικά η δήλωση του Γκαγκάτση:

«Είναι πλέον ορατός δια γυμνού οφθαλμού ο πανικός που προκλήθηκε στην αντίπαλη πλευρά από την συσπείρωση των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας γύρω από την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές της ΕΠΟ. Με ψέματα αναλήθειες και τόνους λάσπης προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα των Ενώσεων.

Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι ακριβώς το αντίθετο όπως εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν. Καθημερινά ο αριθμός των Ενώσεων που συμμετέχουν στην προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου αυξάνεται. Καλώ την αντίπαλη πλευρά να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά καταθέτοντας απόψεις, σχέδια και καινοτόμες ιδέες για την επόμενη μέρα.

Επιλέγω το γόνιμο διάλογο και όχι τη στείρα αντιπαράθεση. Αν η πρόταση μου πέσει στο κενό είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω στο στίβο που θα επιλέξουν, όχι πετώντας λάσπη αλλά παρουσιάζοντας πραγματικά γεγονότα που αφορούν το παρελθόν τους και θα τους κάνουν να αισθανθούν πολύ άβολα. Κώλυμα στην εκλογή μου δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει!

Βασίλης Γκαγκάτσης».

Γιάγκο: «Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ» 

12/9/2012

Γιάγκο: «Μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ» 
Χωρίς να το… σκεφτεί καν, είπε το «ναι» στην ΑΕΚ ο Γιάγκο Φερνάντες, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε πως ήρθε σε έναν μεγάλο σύλλογο, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η «Ένωση» θα φτάσει ψηλά τη φετινή χρονιά, παρά το γεγονός ότι όλοι τη θεωρούν αουτσάιντερ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάγκο Φερνάντες στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας:

Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Υπάρχει άγχος στην ομάδα;

«Δεν υπάρχει καμία πίεση, γιατί ξέρουμε ότι δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και αυτό σύντομα θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε τη νίκη για να κρατηθούμε κοντά στις πρώτες θέσεις και θα μπούμε στο παιχνίδι με τον Άρη για να νικήσουμε, όπως κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Σε αυτά πιστεύω ότι κάναμε καλές εμφανίσεις αλλά μας έλειψε η τύχη στο να σκοράρουμε».

Θεωρείς ότι μπορείς να ανταποκριθείς στη θέση του αμυντικού χαφ που σε έχει τοποθετήσει ο Βαγγέλης Βλάχος; Ή θα πρέπει να επιστρέψεις στη φυσική σου θέση, όπου έχεις καλύτερη απόδοση;

«Ο προπονητής έχει δει ότι μπορώ να βοηθήσω ως χαφ και από την πλευρά μου προσπάθησα να ανταποκριθώ όσο καλύτερα μπορούσα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε όποια θέση και αν αποφασίσει να με χρησιμοποιήσει».

Πιστεύεις ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα play offs;

«Είμαστε ακόμα στην αρχή και η σεζόν θα είναι πολύ μεγάλη. Ασφαλώς και μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε πολύ και θα κάνουμε όποια θυσία χρειαστεί για να πετύχουμε».

Πιστεύεις πως η ΑΕΚ είναι καλή προοπτική για την καριέρα σου;

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος ανεξάρτητα από τα προβλήματα που έχει και θα είναι πάντα καλή προοπτική για την καριέρα ενός νέου ποδοσφαιριστή».

Ποιός είναι ο καλύτερος επιθετικός που έχεις αντιμετωπίσει;

«Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα φιλικό Μίλαν-Μάλμε. Ψηλός, δυνατός, έμπειρος και πολύ ποιοτικός επιθετικός, ο οποίος παράλληλα είχε για συμπαίκτες αρκετά μεγάλα ονόματα σε εκείνη την Μίλαν. Επίσης, ο Γέλαβιτς της Ρέιντζερς σε αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πέρασες σε μικρή ηλικία από ομάδες με μεγάλο όνομα (Benfica, Sporting CP, R. Madrid, Valencia, Espanyol και άλλες), επίσης κατέκτησες το πρωτάθλημα Σουηδίας και τώρα αγωνίζεσαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποια πιστεύεις είναι η διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος σε σχέση με εκείνες τις χώρες και κατά πόσο μπορεί να ολοκληρωθεί κάποιος ποδοσφαιρικά εδώ σε σύγκριση με το εξωτερικό;

«Σε σύγκριση με τον ισπανικό πρωτάθλημα η διαφορά είναι ότι εδώ δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση, αλλά ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζονται ο προπονητής με τον γυμναστή μου θυμίζει αρκετά το ισπανικό μοντέλο. Το σουηδικό πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη διαφορά με το ελληνικό, γιατί εκεί δίνεται μεγάλη έμφαση στη δύναμη και συνήθως η ομάδα με τα πιο δυνατά κορμιά έχει το προβάδισμα».

Πώς αποφάσισες να έρθεις στην ΑΕΚ γνωρίζοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος;

«Ήξερα τα οικονομικά προβλήματα, όταν όμως με κάλεσαν να έρθω να δοκιμαστώ δεν το σκέφτηκα καθόλου, σε δύο ημέρες ήμουν εδώ! Από τη στιγμή που ο προπονητής και ο Τσιάρτας με εμπιστεύθηκαν δεν είχα καμία αμφιβολία ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να δημιουργήσουν μια “ασπίδα προστασίας” για να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές από τα οικονομικά προβλήματα».

Πιστεύεις πως η ΑΕΚ θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να κάνει καλή πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο;

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά αν ρωτάς εμένα πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα φτάσει πιο ψηλά από ότι νομίζει τώρα ο κόσμος ότι είναι το ταβάνι της. Είμαστε νέα ομάδα, στις προπονήσεις δουλεύουμε καλά, ο προπονητής μας προσέχει πολύ παίρνει ό, τι καλύτερο από τον καθένα μας».

Την Παρασκευή Γενική Συνέλευση και Δ.Σ 

12/9/2012

Την Παρασκευή Γενική Συνέλευση και Δ.Σ
Την προσεχή Παρασκευή (14/9) θα πραγματοποιηθεί τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα συζητηθούν σοβαρά ζητήματα, όπως είναι πιθανή αναδιάρθρωση των κατηγοριών αλλά οικονομικά ζητήματα των ομάδων του συνεταιρισμού.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14/09/2012 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο και στις 14:00 Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1.Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις περί Αναδιάρθρωσης των Πρωταθλημάτων.
2. Οικονομικά ζητήματα Π.Α.Ε. – Μελών της Super League.
3. Εκπόνηση Μελέτης περί εγκαθίδρυσης Μόνιμου Συστήματος Εποπτείας & Ελέγχου των Οικονομικών Στοιχείων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League.
4. Έγκριση Αγωνιστικού και Τηλεοπτικού Προγράμματος Α΄Γύρου της Super League ΟΠΑΠ, 2012 – 2013 (3η – 15η Αγωνιστική).
5. Συζήτηση περί της πρότασης της εταιρείας Taf Sports Marketing (Δικαιούχος Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων Εξωτερικού – πλέον Κύπρου & Αλβανίας).
6. Διάφορα

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
Θέμα 1ο: Εκλογή Εκπροσώπων Συνεταιρισμού στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
Θέμα 2ο: Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός – Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 01.07.11 – 30.06.12.
Θέμα 3ο: Απαλλαγή Μελών Δ.Σ. από ευθύνη για τα πεπραγμένα χρήσεως 01.07.11 – 30.06.12.

«Δεν μου επιτέθηκε φραστικά ο Μπέος» 

12/9/2012

«Δεν μου επιτέθηκε φραστικά ο Μπέος»
Η συνάντηση του Σοφοκλή Πιλάβιου με τον Αχιλλέα Μπέο στο Καραϊσκάκη στο ματς της Εθνικής με την Λιθουανία μετά από αρκετό καιρό, ήταν επεισοδιακή αλλά όπως ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ξεκαθάρισε: «δεν μου επιτέθηκε φραστικά. Νομίζω πως είπε κάτι δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δε μπορείς όταν πηγαίνεις στην Εθνική να τους ακούς όλους».

Η θητεία του Σοφοκλή Πιλάβιου στην προεδρία της ΕΠΟ ολοκληρώνεται και ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για πολλά θέματα κάνοντας και έναν μίνι-απολογισμό στον οποίο μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε την Εθνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, τις απειλές που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, την υποψηφιότητα Σαρρή στην ΕΠΟ αλλά και τα δικά του συναισθήματα στο τέλος της διαδρομής.

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη του Σοφοκλή Πιλάβιου στον Sentra 103,3:

Για τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε:

«Έχω στοιχεία. Θα τα καταθέσω όλα στην Αστυνομία. Θα κάνω μήνυση κατ' αγνώστων για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Απ' ότι μου έχουν πει είναι για τις τρεις ομάδες οι απειλές. Όπως βέβαια έχω και ανώνυμες απειλητικές επιστολές. Το τελευταίο κρούσμα ήταν πριν από 15 μέρες. Δεν έχουν συμβεί περιστατικά στην καθημερινότητά μου και βέβαια το θέμα είναι να μη συμβεί. Βλέπω παντού βία. Αν η βία είναι λύση σε όλα τα προβλήματα τότε αυτό με ξεπερνά».

Για την θητεία του στην ΕΠΟ και την Εθνική ομάδα:

«Στη θητεία μου βρήκα προπονητή τον Ότο Ρεχάγκελ, που συνέχισε και με επιτυχία το εξαιρετικά επιτυχημένο έργο του. Πλαισιώθηκε με ανθρώπους που έ χουν να κάνουν με τα βοηθητικά (διατροφή, γυμναστική), αλλά πολύ σημαντικά. Μετά η επιλογή του τωρινού προπονητή κρίνεται ήδη ως επιτυχημένη. Άρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αυτό που θέλω είναι να πηγαίνει καλά η Εθνική και να έχει μία συνέχεια. Βλέπω τα πάρα πολλά νέα παιδιά που είναι στην Εθνική και είναι σα να ήταν πάρα πολλά χρόνια μαζί».

Για το αν η Εθνική είναι φαβορί για την πρόκριση:

«Έχουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που λέγεται Βοσνία. Αν παίξουμε ακόμα καλύτερα νομίζω θα πάμε. Όχι πως η Σλοβακία είναι κακή ομάδα αλλά η Βοσνία δείχνει πολύ δυνατή».

Για τον Καραγκούνη και την επιρροή που έχει:

«Μιλήσαμε και σήμερα. Ο Γιώργος αγαπάει την ομάδα. Είναι σημείο αναφοράς για πολλά πράγματα. Το πάθος, τη διάρκεια που είχε και βέβαια την κλάση του».

Για το τι κρατά στη λήξη της θητείας του:

«Κρατάς συναισθήματα. Μου έχουν μείνει και περιστατικά και αγώνες. Είναι το ματς της Ουκρανίας και της Ρωσίας και απόδοση στο ματς με την Κροατία, στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε μια ομάδα μέσα και είπε «τώρα παιδιά θα κερδίσουμε εμείς».

Για το αν του άφησαν πίκρα οι αποχωρήσεις:

«Τα έχω αφήσει πίσω αυτά. Αντίθετα θα πω και κρατάω το γεγονός με τον τρόπο που γύρισε ο Φάνης ο Γκέκας. Βέβαια με στενοχώρησαν κάποιες αποχωρήσεις, αλλά η Εθνική είναι πάνω απ' όλα».

Για τους ανθρώπους που ξεχωρίζει στη θητεία του:

«Σαν φίλο μου θα ξεχώριζα τον Τάκη Φύσσα. Δίχως να πω κάτι συγκεκριμένο».

Για τον κόσμο στο παιχνίδι με τη Λιθουανία:

«Παίξαμε ωραία στη Λετονία και βοήθησε να έχει κόσμο. Νομίζω πως αρχίζει να ξαναμαζεύει δικό της κόσμο δίπλα της η Εθνική. Όπως το 2004 ως το 2006 που δε μπορούσες να βρεις εισιτήριο για τους αγώνες».

Για την… συνάντησή του με τον Αχιλλέα Μπέο στο Καραϊσκάκη:

«Δε μου επιτέθηκε φραστικά. Μου είπε κάποια πράγματα όχι πολύ καλά. Νομίζω πως είπε κάτι δυσάρεστο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Δε μπορείς όταν πηγαίνεις στην Εθνική να τους ακούς όλους».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ:

«Δε θα πω τίποτα για τις εκλογές, για τι δεν κάνει. Εκείνο που πρέπει να σημειώσω είναι πως οι υποψήφιοι πρέπει να είναι αντάξιοι στους ψηφοφόρους τους. Είμαστε σε ένα σταυροδρόμι που το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει κάποια πράγματα. Αυτά που λέμε πρέπει έστω και στο ελάχιστο- να μπορούν να τηρηθούν. Εγώ επειδή σέβομαι τους θεσμούς δεν είναι σωστό να πω το α ή το β, πριν από τις εκλογές. Και δε νομίζω πως ενδιαφέρει τον απλό τον κόσμο για ποιο λόγο φεύγω εγώ».

Για την υποψηφιότητα του Σαρρή:

«Το τι θέλει να κάνει κάθε άνθρωπος ας κάνει. Εγώ έχω πάρει τη δική μου απόφαση. Το ποιος θέλει να ηγηθεί είναι δικό του θέμα».

Για τη Football League και τις τρεις ομάδες:

«Ζήτησα από το συμβούλιο της Football League να τις εντάξει. Υπάρχουν διάφορα νομικά κολλήματα αλλά όταν μιλάμε για συναίνεση μιλάμε για μη προσβολή».

Για τον Ολυμπιακό:

«Λένε πως είμαι αντιολυμπιακός. Τι αντιολυμπιακός; Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τρία πρωταθλήματα στη θητεία μου!»

Για το πώς αποχωρεί από την προεδρία της ΕΠΟ:

«Δε μπορώ να πω για ανακούφιση, γιατί πονάω για ορισμένα πράγματα. Ορισμένες φορές σκέφτομαι μήπως το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μου ταιριάζει πιο πολύ. Το χιούμορ μου δεν το έχω χάσει. Το ότι αναλαμβάνει κάποιος ένα πόστο φταίει ο ίδιος. Το ότι έχω χάσει την ηρεμία μου, φταίω εγώ, Ας μην πήγαινα. Ποτέ δεν τράβηξα το χαλί σε συνεργάτες μου. Ποτέ δεν χρέωσα αν και θα μπορούσα ώστε να βγω λάδι, τους συνεργάτες μου. Είμαι νομίζω από τους μοναδικούς που έχω πει πόσα λάθη έχω κάνει».

Ήρθε ο Βιντιάδης, το Σάββατο ο Χάρις 

12/9/2012

Ήρθε ο Βιντιάδης, το Σάββατο ο Χάρις
Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη από την Τετάρτη ο Δημήτρης Βιντιάδης που έχει ήδη ενημερώσει τον Ανδρέα Δημητρέλο ότι την Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ και στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, θα δώσει το «παρών» ο ίδιος αλλά και ο Κιθ Χάρις. Μάλιστα, ο Άγγλος επιχειρηματίας αναμένεται στην χώρα μας πιθανότατα το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βιντιάδης έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα και περιμένει τον Χάρις ο οποίος μόλις αφιχθεί, πιθανότατα Σάββατο ή το αργότερο Κυριακή μεσημέρι, θα υπάρξει μία μεταξύ τους συνάντηση.

Όπως και να έχει, ο Κιθ Χάρις, δύσκολα θα μείνει στην χώρας μας πάνω από μία-δύο μέρες οπότε όπως είναι λογικό μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να δρομολογηθούν και οι όποιες εξελίξεις για το θέμα του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ένωσης.

Κάλεσμα ενόψει Ολυμπιακού 

12/9/2012

Κάλεσμα ενόψει Ολυμπιακού
Κάλεσμα στους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα στο προσεχές παιχνίδι (15/09, 19.30) με τον Ολυμπιακό, απηύθυνε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Να μην λείψει κανείς. Ενωμένοι θα δικαιωθούμε» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Φίλαθλοι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Εν όψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος, αυτό το Σάββατο, με αντίπαλο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ώρα 19:30), σας καλούμε να στηρίξετε και να ενισχύσετε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Φίλαθλοι. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας. Ελάτε το Σάββατο, στο Ε.Σ.Ι «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», να βοηθήσετε με την παρουσία, το υπέροχο φίλαθλο πνεύμα και τα μοναδικά συνθήματά σας, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Ο δρόμος την εφετινή χρονιά θα είναι δύσκολος, αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε, τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Να μην λείψει κανείς!

Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966»

Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ 

12/9/2012

Περιμένει… κόσμο η ΑΕΚ
Ο κίνδυνος να αγωνιστεί χωρίς κόσμο (λόγω των οφειλών προς την Εφορία) ξεπεράστηκε και πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν ανταπόκριση στο κάλεσμα που απευθύνουν στον κόσμο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (20:30).

Οι λόγοι πολλοί: να σπρώξουν την ομάδα στην πρώτη-μετά τις δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Skoda Ξάνθη-νίκη στο πρωτάθλημα, να γεμίσουν τα ταμεία της ΠΑΕ με ρευστό, αλλά και να δείξουν στους υποψήφιους επενδυτές Βιντιάδη και Χάρις, υπό το βλέμμα των οποίων θα γίνει ο αγώνας, τη δυναμική που εξακολουθεί να έχει η «Ένωση» παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα κυκλοφορούν την Πέμπτη και οι τιμές αρχίζουν από δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ-Άρης (Κυριακή 16/9, 20:30). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop, Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ.  210-2525784 .

Από την Πέμπτη, εισιτήρια θα πωλούνται και στο εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρα 1 : 10€
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 23, 31 :15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο aekshop και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήρια την Κυριακή το απόγευμα όπως προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα (τουλάχιστον δυο ώρες προ της έναρξης του αγώνα), ενώ κατά την προσέλευση τους στα εκδοτήρια να έχουν αποφασίσει πόσα εισιτήρια και σε ποια θύρα επιθυμούν να αγοράσουν. Το ακριβές αντίτιμο μπορεί επίσης να επισπεύσει την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας πριν τις 25 Ιουνίου που μειώθηκαν οι τιμές, ότι το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή της προμήθειας δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας (για όσους είχαν αγοράσει διαρκείας με αξία 250 ευρώ), τελειώνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, μπορείτε να καλέσετε το τμήμα εισιτηρίων στο τηλέφωνο  801-100-2121  ή στο  210-8056740 .

Γενάρις: «Φανατισμένη ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη» 

12/9/2012

Γενάρις: «Φανατισμένη ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»
Ενθουσιασμένος που επισκέπτεται ξανά το «Καραϊσκάκη» για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό είναι ο Νίκο Γενάρις. Το αστέρι της ομάδας Νέων της Άρσεναλ αναφέρθηκε στην περσινή του εμπειρία από το φαληρικό γήπεδο, την φανατισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» και την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική του NextGenSeries.

«Ήμουν αρκετά τυχερός να βρίσκομαι στον πάγκο για το παιχνίδι της πρώτης ομάδας στον Ολυμπιακό στο Champions League πέρυσι, οπότε έχω κάποια γνώση του γηπέδου. Η όλη εμπειρία ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, φώναζαν τόσο δυνατά. Ήταν κάτι διαφορετικό, ήταν το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπορώ να πω πως ένιωσα υπέροχα αποτελώντας μέρος του. Είναι κάτι διαφορετικό να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό. Οι οπαδοί μπορεί να είναι εχθρικοί προς εσένα, μια εμπειρία που θα πρέπει να αποκτήσουν και τα άλλα παιδιά. Στην Αγγλία ο καθένας γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει, ωστόσο στο εξωτερικό είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στη διάρκεια μιας αναμέτρησης. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα. Εξάλλου, ο καιρός είναι πιο θερμός απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει, γι' αυτό θα χρειαστεί να κάνουμε σωστή διαχείριση δυνάμεων. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε μακριά στην διοργάνωση. Έχουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 19χρονος άσος των «κανονιέρηδων».

Συμφωνίες με όλους για την Λεωφόρο 

12/9/2012

Συμφωνίες με όλους για την Λεωφόρο
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση αναφορικά με τα θέματα του Παναθηναϊκού, αν και το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί κυρίως με το γηπεδικό.

Έτσι, μετά από συναντήσεις με πολιτικούς μηχανικούς αλλά και άλλους αρμόδιους φορείς που μπορούν να συμβάλουν στην επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα, ο Mr ΣΚΑΪ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, δίνοντας τα χέρια για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Στην πολύωρη συνάντηση ήταν παρών και ο γιος του Αχιλλέα Μακρόπουλου, Νικόλαος, ο οποίος είναι και Α’ Αντιπρόεδρος του συλλόγου. Και αποφασίστηκε πως προσεχώς θα ενημερωθεί και ο κόσμος για τα τελικά σχέδια όλων.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα και είναι πλέον σαφές ότι έχουν μπει οι βάσεις και έχει ξεκινήσει στενή συνεργασία ανάμεσα στις δυο Παναθηναϊκές πλευρές, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και των δύο. Και ο Παναθηναϊκός να έχει δικό του γήπεδο και τα τμήματα του ερασιτέχνη να στεγαστούν κάπου με νόημα. Είτε αυτό γίνει στον Βοτανικό στο μέλλον είτε στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Τα εισιτήρια για… σεφτέ 

12/9/2012

Τα εισιτήρια για… σεφτέ 
Στη διάθεση του κόσμου της Κέρκυρας τίθενται από τη Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα της ομάδας κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, την προσεχή Κυριακή (16/9).

Οι Φαίακες θα χρειαστούν τον κόσμο στο πλευρό τους προκειμένου να... παλέψουν για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Από 10 ευρώ ξεκινούν οι τιμές, ενώ οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ «μαγικά χαρτάκια» θα υπάρχουν και έξω από το γήπεδο, κατά την ημέρα της αναμέτρησης,

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι τίθενται προς διάθεση στο κοινό τα εισιτήρια του κυριακάτικου (16/9, 16.00) αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-'13.

Αναλυτικά οι τιμές, ανά θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 4,5 (μικρή εξέδρα): 10 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3β, 2α (μεγάλη εξέδρα, προς γωνίες): 15 ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 3α, 2β (μεγάλη εξέδρα, πλησίον VIP): 20 ευρώ.
ΘΥΡΑ VIP (μεγάλη εξέδρα, επίσημα): 40 ευρώ.

Η διάθεση θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ.  26610- 46430 ), ώρες 11.00 – 15.00 και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας.

Παράλληλα, την Πέμπτη (13/9) ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος και ο αρχηγός, Δημήτρης Κοντοδήμος θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τους ακρίτες.

Πέντε λεπτά σιγής... 

12/9/2012

Πέντε λεπτά σιγής...
Στάση εργασίας με σιγή πέντε λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια της τρίτης (3ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κήρυξαν η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καταγγέλλοντας τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά αθλητικών συντακτών και με αφορμή την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο συντάκτης του www.sport-fm.gr, Άρης Ασβεστάς.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει περιγραφή και παρουσίαση από όλα τα ΜΜΕ των πρώτων πέντε λεπτών σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής που θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/09), την Κυριακή (16/09) και την Δευτέρα (17/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απειλές, αλλά και τις δολοφονικές επιθέσεις σε αθλητικούς συντάκτες, που είναι και επιθέσεις κατά της Ελευθεροτυπίας και της ίδιας της Δημοκρατίας, οι δημοσιογράφοι στέλνουν μήνυμα για να δείξουν πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός χωρίς τη φωνή και την πένα των εκπροσώπων του Τύπου.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ κηρύσσουν στάση εργασίας με σιγή 5 λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 15/9, την Κυριακή 16/9 και τη Δευτέρα, 17/9/2012 καταγγέλλοντας τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά αθλητικών συντακτών και με αφορμή την άνανδρη επίθεση, που δέχθηκε ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς.

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιγραφή και παρουσίαση από όλα τα ΜΜΕ των 5 πρώτων λεπτών των αγώνων της 3 ης αγωνιστικής της Super League .

Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλούν όλους τους δημοσιογράφους να απέχουν από την περιγραφή και την παρουσίαση των αγώνων στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της ελεύθερης ενημέρωσης, που είναι δημόσιο αγαθό, συνταγματικά κατοχυρωμένο.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ»


Παίρνει Καλαντζή ο Αστέρας 

12/9/2012

Παίρνει Καλαντζή ο Αστέρας
Σε συμφωνία με τον Χρήστο Καλαντζή για τα επόμενα δύο χρόνια, ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι να γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του παίκτη.

Αυτή θα πρέπει να θεωρείται η τελευταία κίνηση των Αρκάδων στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήθελε έναν ακόμα επιθετικό, για να πλαισιώσει τους Περόνε, Μπακασέτα (ο οποίος υπολογίζεται και ως χαφ) και τον Βραζιλιάνο Γκάμπριελ, ενώ και ο Καλαντζής μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Πλέον, αναμένονται οι οριστικές ανακοινώσεις όταν και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων. Την περασμένη αγωνιστική φορούσε την φανέλα της Κέρκυρας, ενώ έμεινε ελεύθερος μετά το τέλος της περιόδου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αστέρας ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Καλαντζή για δύο χρόνια και εφόσον τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είναι καλά θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και θα υπογραφεί συμβόλαιο.

Ο Καλαντζής γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 1982, έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 78 κιλά και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα (1999-2005), στη Λάρισα (2005-2008), στον Ατρόμητο (2008-2010) και στην Κέρκυρα (2010-2012). Συνολικά ο Έλληνας επιθετικός μετράει 362 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και στο κύπελλο Ελλάδος, έχοντας σκοράρει 53 φορές.

Ο Καλαντζής στη μέχρι σήμερα καριέρα του, έχει αγωνιστεί μία φορά με την εθνική ελπίδων (εναντίον της Πορτογαλίας)». 

Η βράβευση του Κλάους 

12/9/2012

Η βράβευση του Κλάους 
Το γκολ με το οποίο ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον Πανθρακικό, ψηφίστηκε ως το καλύτερο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λόρενς έστρωσε την μπάλα και ο Κλάους με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Η βράβευση του διεθνούς επιθετικού

Βραβεύεται o Ντε Βινσέντι (video) 

12/9/2012

Βραβεύεται o Ντε Βινσέντι (video) 
Την Πέμπτη (12/9) θα βραβευτεί ο Ντε Βινσέντι για το εξαιρετικό γκολ που είχε πετύχει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ και είχε αναδειχθεί ως το καλύτερο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα στο γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, στους «Ζωσιμάδες», ενώ μετά το τέλος αυτής, ο προπονητής των Γιαννιωτών θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Αύριο Πέμπτη 13/9/2011 , και ώρα 12.30 θα γίνει η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας DE VINCENTI Tomas , του οποίου το γκολ, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε σαν το καλύτερο (best goal), για τη 2η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ..

Τον διαγωνισμό διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π) και η NOVA.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γιώργος Λαγούδης, του Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και την απονομή θα κάνει ο Θρυλικός Εδουάρδο Κοντογιωργάκης (ΛΟΚΟ), ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις σημαντικότερες επιτυχίες της ομάδας μας στο παρελθόν.

*Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου θα γίνει αμέσως μετά την βράβευση του Ντεβισέντι.

«Ανεβάζουν στροφές» στη Ξάνθη 

12/9/2012

«Ανεβάζουν στροφές» στη Ξάνθη
Για τα... καλά με το μυαλό στην Κέρκυρα είναι άπαντες στη Ξάνθη.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην έδρα των Φαιάκων.

«Τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βάση στα τελειώματα φάσεων, ενώ οι παίκτες του ξανθιώτικου συλλόγου ακολούθησαν και ασκήσεις passing game.

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών «καταστρώνει» τα πλάνα του ο Ουζουνίδης, που μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να πάρει ακόμα ένα διπλό, έχοντας τη «φαρέτρα» γεμάτη.

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Παναθηναϊκού 

12/9/2012

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Παναθηναϊκού
Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας εν όψει του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε η ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο σύλλογος της Κομοτηνής γνωστοποίησε ότι τα εισιτήρια του αγώνα τίθενται στη διάθεση του κοινού από την Πέμπτη, με τις τιμές αυτών αν ανέρχονται στα 15 και 20 ευρώ.

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μετά από σύσκεψη με την αστυνομία, δεν θα επιτραπεί η εισαγωγή πανό ή άλλων αντικειμένων που θα έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Η εν λόγω συνάντηση αποτελεί την έναρξη των εντός έδρας αγώνων του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10:00 14:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγή Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:

Θύρα 1: 20 €

Θύρα 2: 15 €

Θύρα 5: 20 €

Θύρα 6: 15 €

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».

Πρόβλημα με Μπούρμπο 

12/9/2012

Πρόβλημα με Μπούρμπο
Με ενοχλήσεις στην κνήμη αποχώρησε ο Χρήστος Μπούρμπος από την απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ. Εκτός του 29χρονου αμυντικού, το πρόγραμμα εγκατέλειψε και ο Ζορμπάς αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Απόντες και οι Σίσιτς, Περογαμβράκης.

Ο Μπούρμπος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην κνήμη και από ότι έδειξε δεν μπορεί να υπολογίζεται ακόμα. Ο Σίσιτς αναμένεται να επιστρέψει αργά το βράδυ της Τετάρτης από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σλοβενίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ ενώ ο Περογαμβράκης εκτελεί τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα και δούλεψαν στις στημένες φάσεις στην απογευματινή προπόνηση, ενώ στην πρωινή το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και μετρήσεις.

Αύριο (Πέμπτη 13/9) οι Κρητικοί θα έχουν ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 14/9.

Μέσα και ο… φαντάρος 

12/9/2012

Μέσα και ο… φαντάρος 
Με τον Θανάση Καραγκούνη να είναι κανονικά στην προπόνηση του Ατρόμητου, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός μέσος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, όμως παρ’ όλα αυτά παρουσιάστηκε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης. Μάλιστα, κανονικά προπονήθηκαν και οι διεθνείς Δημούτσος και Κούτσι, οι οποίοι υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στους νεοφώτιστους των Χανίων.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, ενώ την Παρασκευή θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη. 

Ενοχλήσεις ο Γεωργιάδης 

12/9/2012

Ενοχλήσεις ο Γεωργιάδης
Συσσωρεύονται τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα την Κυριακή. Μετά τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Βιβιάν, αλλά και την ανησυχία που υπάρχει για την ετοιμότητα του Φωτάκη, πρόβλημα προέκυψε και με τον Γεωργιάδη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα εξεταστεί την Πέμπτη, όπως και ο Φωτάκης που πονά στους προσαγωγούς.

Ο Γιώργος Δώνης περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση αμφοτέρων για να καταστρώσει τα πλάνα του. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταφυλίδης και Πέλκας που επέστρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Δεν γυμνάστηκε ο Λάζαρ, που πάντως είναι στη Θεσσαλονίκη, ενώ την Πέμπτη επιστρέφει ο Κουμάλο.

Έκλεψαν το αυτοκίνητο του Γλύκου

Ξινή βγήκε στον Παναγιώτη Γλύκο η κλήση του στην εθνική, αφού επιστρέφοντας στη βάση του διαπίστωσε πως έχει κλαπεί το αυτοκίνητό του (Audi S3). Ο άτυχος γκολκίπερ πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, αλλά αυτό είχε... εξαφανιστεί.

Ατομικό για Ακόστα 

12/9/2012

Ατομικό για Ακόστα 
Η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ο αγώνας με τη Βέροια πλησιάζει για τον Λεβαδειακό, που συνέχισε την προετοιμασία του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση την Τετάρτη με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Παράσχου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα και το ακολούθησαν όλοι οι παίκτες, πλην του Ακόστα, ο οποίος έκανε ατομικό. Στην προπόνηση, συμμετείχε και ένας νεαρός υπό δοκιμή Βραζιλιάνος παίκτης.

«Ξενάγηση» στον Άρη 

12/9/2012

«Ξενάγηση» στον Άρη
Καλά τα εξωαγωνιστικά νέα που έρχονται από Βιντιάδη και Χάρις, αλλά η ΑΕΚ πέρα από χρήματα έχει ανάγκη από βαθμούς. Ο αγώνας της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία, ειδικά μετά τις ήττες από Αστέρα και Ξάνθη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, και για το λόγο αυτό ο Βαγγέλης Βλάχος έχει επικεντρώσει εκεί την προσοχή των παικτών του.

Στην προπόνηση της Τετάρτης και λίγη ώρα αφότου πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, ο προπονητής της «Ένωσης» έκανε… φύλλο και φτερό στους παίκτες του τον αντίπαλο. Πρόβαλε μέσω βίντεο εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους Θεσσαλονικείς, ενώ μοίρασε στους παίκτες του DVD με μονταρισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι τους για να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Δεν παρέλειψε, δε, να αναλύσει και τα λάθη που έγιναν από τους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη επισημαίνοντας πώς θα πρέπει να αποφευχθούν.

Ανακάτεψε την τράπουλα

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έχει αποσαφηνίσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα της Κυριακής. Στη σημερινή προπόνηση και στις ασκήσεις τακτικής άφησε εκτός «βασικών» τους Γιάγκο, Μπουγαΐδη και Αρκούδα χρησιμοποιώντας ως στόπερ τους Κουτρουμπή και Τσούπρο και δεξί μπακ τον Βλάχο. Κορδέρο και Ρίκκα ήταν αμυντικά χαφ, μπροστά τους ως «δεκάρι» ο Γκερέιρο, ενώ Φούντας στα δεξιά, Λαγός στα αριστερά και Κατσικοκέρης στην κορυφή ήταν η τριπλέτα στην επίθεση.

Τσιώλης: «Θα παλέψουμε και βλέπουμε…» 

12/9/2012

Τσιώλης: «Θα παλέψουμε και βλέπουμε…» 
Μπορεί την περασμένη σεζόν ο Αστέρας Τρίπολης να έφυγε σαν θριαμβευτής από την Τούμπα και να επικράτησε το ΠΑΟΚ 3-2, με τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, όμως φέτος θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αυτό τουλάχιστον, πιστεύει ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης, όπως τόνισε μετά το φιλικό με τον Ιωνικό στην Τρίπολη.

Για την θετική παράδοση των τελευταίων χρόνων του Αστέρα στην Τούμπα: «Σίγουρα ελπίζουμε, σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Ήταν η πρωταθλήτρια ομάδα του β’ γύρου ο Αστέρας Τρίπολης. Το ότι όμως έκανε κάποια αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, δεν λέει τίποτα. Κάθε φορά είναι πάντα από την αρχή. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει ιδιαίτερη δύναμη, έχει πίεση πολλή η Τούμπα και ο κόσμος της. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε, θα δουλέψουμε, θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε».

Για τον Ιωνικό: «Ήταν ένα παιχνίδι για τα παιδιά, έτσι να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Αρκετά καλά, προσωπικά χάρηκα που είδα την αγαπημένη μου ομάδα τον Ιωνικό, με τους φιλάθλους της. Μακάρι και μέσα από αυτή την διαδικασία να μπορέσει ο Ιωνικός να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες, και γρήγορα-γρήγορα να ξαναγυρίσει εκεί όπου ανήκει στην Σούπερ Λίγκα. Κατά τα άλλα συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, δεν έχουμε ευτυχώς κανένα πρόβλημα. Δεν προέκυψε κάτι, ένα πρόβλημα που είχε ο Κουρμπέλης δεν νομίζω ότι θα του στερήσει την συμμετοχή του στην Τούμπα. Με διπλή προπόνηση συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τον ΠΑΟΚ».

Σε 15 ημέρες κρίνεται η επιστροφή! 

12/9/2012

Σε 15 ημέρες κρίνεται η επιστροφή!
Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική του έδρα την Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα κριθεί μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση που είχε με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο ενημέρωσε ότι η απόφαση έχει ληφθεί αλλά η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να περιμένει το πόρισμα των μηχανικών μετά από την έρευνα που κάνουν για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Οι πράσινοι περιμένουν το πόρισμα της στατικής μελέτης των πολιτικών μηχανικών, το οποίο θα υποδηλώνει εάν συντρέχει λόγος ανησυχία για την ασφάλεια του γηπέδου.

Αν οι μηχανικοί αποφασίσουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, και πως τα έργα μπορούν να έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος του χρόνου τότε ο Παναθηναϊκός από τον Ιανουάριο θα αγωνίζεται και πάλι στο «σπίτι» του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα πρέπει να τοποθετηθεί χρονικά στην νέα αγωνιστική σεζόν.

Ισόπαλος ο Άρης στο Κιλκίς 

12/9/2012

Ισόπαλος ο Άρης στο Κιλκίς
Καλά δείγματα γραφής παρουσίασαν οι νεαροί παίκτες του Άρη που δοκιμάστηκαν από τον Μάκη Κατσαβάκη στη φιλική αναμέτρηση με τον Κιλκισιακό στο Κιλκίς. Το παιχνίδι έληξε μεν ισόπαλο 1-1, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχασαν πολλές ευκαιρίες.

Το σκορ για τους «κίτρινους» άνοιξε στο 25’ ο Τσουκάνης με όμορφο σουτ στο «παραθυράκι», αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντουντούκη.

Η σύνθεση του Άρη: Γκούσεβ (61’ Παπαδόπουλος), Ασλανίδης (74’ Ταυταρίδης), Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Αντωνιάδης, Ψυχογιός (61’ Ποζίδης), Οικονομόπουλος, Καραγιάννης (46’ Γιώρης), Ρένια (46’ Κοτσώνης), Αγγελούδης, Κανούλας (86’ Ιγνατίδης).

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στη Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα οι τρεις ξένοι της ομάδας, Αγκάνθο, Πουλίδο, Κοέλιο, ο Μανόλης Παπαστεριανός που έχασε δυο προπονήσεις αλλά και ο Γιάννης Γκέσιος γυμνάστηκαν εκ νέου.
 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου