ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρινάκης: "Δώστε χαρά στον κόσμο"

Μαρινάκης: "Δώστε χαρά στον κόσμο"

Ο πρόεδρος πήγε στο Ρέντη και είπε στους παίκτες να δώσουν χαρά στον κόσμο ενόψει Σάλκε. Θέλει να είναι ενωμένοι σαν γροθιά, ενώ τους τόνισε πως πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα.
O πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων, τόσο για την χρονιά που ξεκίνησε, αλλά και για τα ερχόμενα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Σάλκε. Ο διοικητικός ηγέτης των Νταμπλούχων Ελλάδας ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν χαρά στον κόσμο στην πρεμιέρα της ομάδας στο Champions League, ενώ τόνισε σε όλους πως πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα.

"Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε σε όλους πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος: "Θέλω να τα δώσετε όλα για να πάρουμε το παιχνίδι στα Γιάννενα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όπως ξέρετε όλες οι ομάδες στην Ελλάδα περιμένουν τον Oλυμπιακό για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό! Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Να νικήσουμε. Να θυμάστε ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος".

"Δώστε χαρά στον κόσμο μας"

Για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League, σχολίασε: "Μετά τα Γιάννενα θα παίξετε στη μεγάλη γιορτή με τη Σάλκε! Θέλω να μπείτε στο γήπεδο και να δείξετε σε όλους τι αξίζετε!

Ξέρετε ότι είναι σημαντικές και οι επιτυχίες στο Champions League για τον σύλλογο. Και θέλω να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θυσιάζουν μέρος από το υστέρημα τους για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό μας. Ξέρετε όλη την κατάσταση της χώρας. Δώστε θέαμα και χαρά στον κόσμο μας".

"Να είστε ενωμένοι σαν γροθιά"

Τέλος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε από την ομάδα να είναι ενωμένη σαν γροθιά: "Ξέρετε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας! Μην ακούτε κανέναν και μην επηρεάζεστε από οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί. Θέλω να είστε ενωμένοι σα γροθιά και να προσέχετε πολύ και στη δουλειά, στην προπόνηση αλλά και στη ζωή σας μακριά από το γήπεδο. Το τρίμηνο που έρχεται είναι πολύ κρίσιμο, με ταξίδια και με συνεχή παιχνίδια. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε και κάντε χαρούμενο τον κόσμο μας κι εγώ είμαι εδώ για εσάς"!


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου