ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Χτυπήθηκε ο Τζεμπούρ (video)

Χτυπήθηκε ο Τζεμπούρ (video)

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δέχτηκε επίθεση και χτυπήθηκε από ποδοσφαιριστές της Λιβύης, λίγο μετά το τέλος του αγώνα. "Είμαι καλά" είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού.
Καλά στην υγεία του είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ, όπως τόνισε ο ίδιος μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους ποδοσφαιριστές της Λιβύης, στο παιχνίδι των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέρασε στο ματς στις καθυστερήσεις την ώρα που η Αλγερία κέρδιζε με 1-0, ώστε να κερδίσει χρόνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση που διεξήχθη στην Καζαμπλάνκα (λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη Λιβύη).

Με το τελευταίο σφύριγμα οι τύποις γηπεδούχοι επιτέθηκαν στον διεθνή άσο και ακολούθησε γενική σύρραξη. Κατά την αποχώρηση από το γήπεδο, οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν τον Τζεμπούρ για μία δήλωση, αλλά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αρκέστηκε σε μία φράση: "Είμαι καλά, δόξα στον Αλλάχ".

Ο προπονητής του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, τόνισε για το συμβάν: "Ο Τζεμπούρ ήταν από τους παίκτες που χτυπήθηκαν, ενώ εμένα με έσπρωξαν. Ο Καντίρ και ο Φεγκούλι έχουν αμυχές στο λαιμό.

Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αν σκοράραμε νωρίτερα ίσως να μην τελείωνε ποτέ το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπεσαν στην παγίδα των προκλήσεων και είχαμε πολλές αποβολές", δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια.


Επεισόδια στο Λιβύη-Αλγερία από MotionCrew


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου