ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμοι οι Νέοι για Άρσεναλ

Έτοιμοι οι Νέοι για Άρσεναλ

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (12/9, 20:00), για τον θεσμό του NextGen Series, κόντρα στην Άρσεναλ, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν την Τρίτη (11/9) το απόγευμα οι Νέοι του Ολυμπιακού, ενόψει της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του NextGen Series και το ματς με την Άρσεναλ.
Το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (12/9), η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού φιλοξενεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" την αντίστοιχη ομάδα των "κανονιέρηδων", με στόχο την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, καθώς στο πρώτο ματς είχαν ηττηθεί από την Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Μπερντ Στορκ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Αναλυτικά: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιόπης, Δ. Σιόπης, Σουκιάς, Ιωαννίδης, Ρίκσπουν, Λύρας, Βούρος, Διμακάκος, Γκίνο, Βλάχος, Βουτσιώτης, Πασαλίδης, Βέργος.

Οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση. Το φτηνότερο εισιτήριο είναι στα 5 ευρώ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου