ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 83-76 (pics+video)

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 83-76(pics+video)

Τα λιοντάρια του Πειραιά "κατασπάραξαν" για δεύτερη φορά την ρωσική αρκούδα.
 
Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ με 83-76 και ο βρυχηθμός του ακούστηκε και πάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Τέσσερις μήνες μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Final-Four της Euroleague, όπου οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Κάλιαρι της Ιταλίας για το τουρνουά που πραγματοποιείται στην πόλη.
Τα λιοντάρια του Πειραιά "κατασπάραξαν" για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά την ρωσική αρκούδα και ο βρυχηθμός τους ακούστηκε και πάλι σε ολόκληρη την ήπειρο. Ο Βασιλιάς της Ευρώπης είναι εδώ! Φρέσκος, δυνατός και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στην πρώτη περίοδο και στο τρίτο δεκάλεπτο, επιβάλλοντας από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τον ρυθμό τους στο παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ένα συνεχόμενο προβάδισμα από το τζάμπολ της αναμέτρησης, το οποίο φρόντισαν να κρατήσουν έως το τέλος του ματς. Η ΤΣΣΚΑ αγωνίστηκε με ελλείψεις, καθώς δεν είχε στην διάθεση της τους τρεις Σέρβους της, Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς και Ζόραν Έρτσεγκ, καθώς αμφότεροι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους ομάδα. Απών ήταν και ο Σάσα Καούν.

Ηγετική εμφάνιση από τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού με 19 πόντους, εξαιρετική εμφάνιση από τον Άντιτς (12π), βοήθησαν στην επίθεση οι Χάινς (11π) και Ντόρσεί (8π), ενώ ήταν δραστήριοι οι Πρίντεζης (8π), Γκετσεβίτσιους (8π), Παπανικολάου (7π) και Περπέρογλου (6π). Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ της, Σόνι Ουίμς, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους με τέσσερα τρίποντα εύστοχα.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 40-37, 66-60, 83-76

Ανά δεκάλεπτο: 28-19, 12-18, 26-23, 17-16

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Σπανούλης 19 (1τρ, 4ασ, 3ρ), Άντιτς 12 (2 τρ, 7ρ), Χάινς 11 (2ρ, 1ασ), Ντόρσεϊ 8, Πρίντεζης 8, Γκετσεβίτσιους 8, Παπανικολάου 7 (1τρ), Περπέρογλου 6 (2τρ), Σλούκας 4 , Μάντζαρης, Κατσίβελης, Μαυροειδής.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μεσίνα):  Μίτσοβ 2, Τζάκσον 9(1), Σοκόλοφ 6, Ουίμς 26(4τρ), Ζοζούλιν, Βοροντσέβιτς 16, Νίκολας 4, Κριάπα 2, Πονκρασόφ 3, Γκουντούμακ 8

*Το Σάββατο (15/9) το βράδυ (21:30) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την Σιένα.








 
Δειτε το βιντεο του αγωνα


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου