ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό»

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό» 

10/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Να ελέγξουμε τον ρυθμό»
Ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα θα είναι το «κλειδί» για την νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 σύμφωνα με όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου.

«Εάν θέλουμε να λεγόμαστε ομάδα θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που υπάρχουν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για την απουσία του Σαμαρά αλλά και των άλλων παικτών.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

-για το παιχνίδι με τη Λιθουανία:
Με βάση τα όσα έχουμε δει ναι μεν υπάρχουν όμοια χαρακτηριστικά με Λετονία αλλά η Λιθουανία είναι πιο επικίνδυνη ομάδα. Κυρίως γιατί είναι πολύ γρήγορη στις αλλαγές από άμυνα σε επίθεση. Έχει 4-5 πολύ επικινδύνους παίκτες. Είναι μια ομάδα κομμένη στα δύο κατά κάποιον τρόπο αλλά παραμένει επικίνδυνη. Έχει σφιχτή οργάνωση. Πιέζει τον κάτοχο της μπάλας.
Εμείς αφού θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να αγωνιστούμε στο 100%. Το κλειδί για εμένα είναι να ελέγξουμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι. Κάτι που κάναμε και στο β’ ημίχρονο του αγώνα στη Λετονία. Εάν δεν το κάνουμε αυτό θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες»

-για τη διαφορά των γκολ που μετράει για την πρόκριση:
Μας απασχολεί το πώς θα νικήσουμε και τίποτα άλλο. Εάν μπορέσουμε να βάλουμε περισσότερα γκολ είναι άλλο θέμα. Όποιος σκέφτεται το πώς θα βάλει περισσότερα γκολ δεν θα προκριθεί. Πρώτα σκεφτόμαστε τη νίκη»

-τι είπε στο ημίχρονο του ματς με την Λετονία στους παίκτες:
«Τονίσαμε στους παίκτες τι δεν πήγε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να κριτικάρουμε τους παίκτες ότι δεν είχαν διάθεση. Περιμένω το ίδιο αύριο στον τομέα αυτό. Περισσότερο επικεντρωθήκαμε στην οργάνωση. Αρκεί να βάλουμε το βίντεο και θα δούμε ότι η διαφορά ήταν η οργάνωση στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο που είπα ότι πρέπει να ελέγξουμε τον αντίπαλο και να μην του δώσουμε την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος για εμάς»

-γιατί αυτή η διαφορά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας:
«είχα πει σε μια συνέντευξη ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Είχα πει όμως ότι δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Οι παίκτες έχουνε καταλάβει καλύτερα αυτό που θέλουμε αλλά και έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα ανταποκρίθηκε και έφτασε κοντά σε αυτό που θέλω να βλέπω. Μια ομάδα σφιχτή αμυντικά αλλά όταν έχει την κατοχή της μπάλας τότε μπορεί να είναι αρκετά απειλητική»

- για την επιλογή του συστήματος:
«Δεν υπάρχει διαφορά στα συστήματα που προσπαθούμε να οργανώσουμε την ομάδα. Έχει να κάνει με τον τρόποι που κινούνται οι παίκτες αμυντικά ή επιθετικά και ότι οι αρχικές τοποθετήσεις. Αυτό και είναι και το λάθος που κάναμε στο α’ ημίχρονο του ματς με τη Λετονία. Ήμασταν στατικοί χωρίς κίνηση. Η σημασία είναι πως ο παίκτης κινείται με ή χωρίς μπάλα»

-για τις δηλώσεις που έχει κάνει ο προπονητής της Λιθουανίας:
«Θα πρέπει να μας δώσει μεγαλύτερη δύναμη και να μπούμε στο γήπεδο με θέληση να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Εάν κάνουμε το παιχνίδι κοντά στο 100% σε όλους τους τομείς τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κάθε ομάδες του ίδιου επιπέδου με εμάς. Μόνο εάν είμαστε συγκεντρωμένοι θα φτάσουμε στην επιθυμητή απόδοση και στο αποτέλεσμα»

-για την απουσία του Σαμαρά
«Ο Σαμαράς είναι πολύ σημαντικός. Βοηθά στο παιχνίδι μας. Έχω πει πολλές φορές ότι κανένα όνομα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ομάδα. Δεν έχουμε τον Σαμαρά, τον Αβραάμ, τον Καραγκούνη… Είναι σημαντικοί παίκτες αλλά εάν πραγματικά θέλουμε να λεγόμαστε ομάδα θα πρέπει να έχουμε τις λύσεις σε αυτά τα προβλήματα. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες μας».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου