ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ερυθρόλευκη η νέα διοίκηση του ΣΕΦ

Ερυθρόλευκη η νέα διοίκηση του ΣΕΦ

Πρόεδρος του ΣΕΦ ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, Αντώνης Αρώνης. Αντιπρόεδρος ο Ελληνιάδης, Συντονιστής Διευθυντής ο Φασούλας και ο Γιώργος Σιγάλας αναπληρωτής.
Η διοίκηση του ΣΕΦ άλλαξε και απέκτησε ερυθρόλευκο χρώμα. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε γνωστή τη νέα διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου πρόεδρος της θα είναι ο παλαίμαχος πολίστας του Ολυμπιακού, Αντώνης Αρώνης.
Παράλληλα, ο Αντώνης Αρώνης θα έχει για στενούς του συνεργάτες και ορισμένους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης θα έχει τον ρόλο του Αντιπροέδρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Παναγιώτης Φασούλας θα είναι Συντονιστής Διευθυντής, ενώ Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής θα είναι ο Γιώργος Σιγάλας.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, καθώς η επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων προμηνύει πως θα υπάρξει μία άριστη συνεργασία μεταξύ της διοίκησης του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.

Την επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων την έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Η ανακοίνωση:

"Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνει απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με την οποία ορίζεται νέα διοίκηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρόεδρος:  Αντώνης Ι. Αρώνης

Αντιπρόεδρος: Σταύρος Η. Ελληνιάδης

Γραμματέας: Ηλίας Α. Λαουλάκος

Το ΔΣ συμπληρώνουν οι: Αποστόλης Χ. Ρόσσιος, Κυριάκος Ι. Μιχαλολιάκος, Δημήτρης Γ. Αντωνακάκης και Μαρία Β. Παρασκευά.

Συντονιστής Διευθυντής: Παναγιώτης Ι. Φασούλας

Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής: Γιώργος Σ. Σιγάλας".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου