ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτη ήττα για Μονπελιέ (video)

Τρίτη ήττα για Μονπελιέ (video)

Για να δουμε τι εκανε και μια εκ των αντιπαλων του Ολυμπιακου στο CHAMPIONS LEAGUE ομαδα στο πρωταθλημα της χωρας της....

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μονπελιέ, έχασε με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης, Ρεμς και εξακολουθεί να... παραπαίει χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού.

Αγνώριστη παρουσιάζονται στο ξεκίνημα της σεζόν οι Πρωταθλητές Γαλλίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μονπελιέ, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Ρεμς και συνεχίζει να... παραπαίει χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού στην σύνθεση της, ο οποίος πουλήθηκε στην Άρσεναλ.
Αυτή ήταν η 3η ήττα για την Μονπελιέ, η οποία έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, δηλαδή 4 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.

Ο Βραζιλιάνος, Ντιέγκο Ριγκονάτο, άνοιξε το σκορ για την Ρεμς στο 38', ο Καμπεγιά απάντησε στο 55', αλλά με τα τέρματα των Γκλομπάρ και Κουρτέ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΜΣ: Αγκασά, Μαντί, Τακαλφρέ, Βεμπέρ, Σουαρέ, Ντεβό, Κριχόβιακ, Μπουκουντζί Κα (68' Γκισοφί), Γκλομπάρ, Ντιέγκο Ριγκονάτο, Φοβέργκ (79' Κουρτέ).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Κονγκρέ, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Εστράδα, Αΐτ-Φανά (73' Αντονί Μουνιέ), Ουτάκα (26' Σουλεϊμάν Καμαρά), Μπελχαντά, Εμανουέλ Ερέρα (55' Καμπεγιά)

Footreview



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου