ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

11/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Εγγυήσεις για Νέα Σμύρνη 

11/9/2012

Εγγυήσεις για Νέα Σμύρνη
Το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι επικρατέστερο να φιλοξενήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την τέταρτη αγωνιστική, όταν αναγκαστικά θα μετακομίσει από το ΟΑΚΑ λόγω συναυλίας. Όμως πριν ζητήσει η πράσινη ΠΑΕ από τη Σούπερ Λίγκα να ορίσει το παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου, θα ζητήσει εγγυήσεις από την αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φοβούνται αντιδράσεις από θερμόαιμους οπαδούς, όπως είχε συμβεί πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νταντί, όταν άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασαν την «Ένωση» να παίξει τελικά στο… «Καραϊσκάκη» χωρίς κόσμο, παρά μόνο των φιλοξενουμένων! Έτσι θα ζητήσουν φύλαξη του χώρου, αλλά και μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξουν επεισόδια οπαδών στο γήπεδο ή τους γύρω δρόμους.

Η λύση του Παμπελοποννησιακού απορρίφθηκε λόγω της εικόνας εγκατάλειψης που παρουσιάζει το γήπεδο που φιλοξένησε ματς των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ το γήπεδο του Αστέρα έχει μικρή χωρητικότητα που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και τους περίπου 11.000 κατόχους διαρκείας. Όσο για αυτό του Λεβαδειακού, εκεί μπορεί να γίνει το ματς μόνο εφόσον δεχτεί η ομάδα της Βοιωτίας να παίξει Σάββατο (κι όχι Κυριακή όπως είναι προγραμματισμένο) το ματς με τον Πανιώνιο, για να αγωνιστεί το «τριφύλλι» στον ίδιο αγωνιστικό χώρο τη Δευτέρα.

Μετά τον «Μπουμ», ο Σισοκό

Ο Μπουμσόνγκ προπονήθηκε χθες κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Τοτσέ, Φορναρόλι, αλλά όχι και ο Πίντο που έκανε ατομικό και σήμερα θα δοκιμάσει να γυμναστεί κανονικά. Ο Κουίνσι, που ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, αναμένεται να είναι στην αποστολή, αλλά πιθανότατα όχι στην ενδεκάδα. Ο Σισοκό επέστρεψε χθες βράδυ από την Ακτή Ελεφαντοστού και σήμερα θα γυμναστεί κανονικά. Την Τετάρτη θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος (Ανδρών). Λαγός και Φουρλάνος (Ελπίδων), ενώ Βελάσκες και Μπαρμπαρούσης θα επιστρέψουν την Πέμπτη.

Γεμίζουν τα ταμεία

Μέσα στις προσεχείς μέρες θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ περί τα 2,7 εκατ. ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν στο μπόνους συμμετοχής στα play offs του Champions League, αλλά τη συμμετοχή των διεθνών στο Euro 2012.

* Διαψεύδεται από πλευράς Παναθηναϊκού πολωνικό δημοσίευμα πως είχε γίνει πρόταση στον Πολωνό επιθετικό Έμπι Σμολάρεκ.

Απειλή… ομοβροντίας 

11/9/2012

Απειλή… ομοβροντίας
Καφές, Γκέντσογλου, Σάχα και Βάργκας, έκαναν την αρχή στα «κανόνια» για την ΑΕΚ, αλλά πιθανώς να ακολουθήσει.. ομοβροντία!

Οι ημερομηνίες για εξόφληση δόσεων των διακανονισμών απέναντι σε πρόσωπα και ομάδες έχουν παρέλθει και η ΠΑΕ αδυνατεί να φανεί συνεπής.

Μοναδική ελπίδα είναι οι Βιντιάδης και Χάρις, που όμως ακόμη δεν έχουν πάρει απόφαση να επενδύσουν.

Η «λυπητερή» για την ΑΕΚ είναι μακρά. Αυτή τη στιγμή η διοίκηση χρωστά σε 18 πρώην ποδοσφαιριστές της (Αργυρίου, Βάργκας, Γεωργέα, Γιάχιτς, Γκέντσογλου, Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Καράμπελα, Κάρλος, Καφέ, Λυμπερόπουλο, Μαϊστόροβιτς, Μανωλά, Μαντούκα, Μπέλεκ, Μπλάνκο, Νασούτι, Σάχα), 2 πρώην προπονητές της (Κωστένογλου, Χιμένεθ), 3 βοηθούς προπονητή (Αλεξόπουλο στον οποίο οφείλονται χρήματα και σαν παίκτη, Καλντερόν, Παστόρ), έναν γυμναστή (Κέζο), έναν γιατρό (Καλιακμάνη), έναν τεχνικό διευθυντή (Γκρέταρσον), έναν γενικό αρχηγό (Δημητριάδη), αλλά και σε έξι ομάδες (Λέγκια για Γκερέιρο, Πανθρακικό για Αργυρίου και Ματεντζίδη, Πανιώνιο για Μάκο, Πόρτσμουθ για Ντιόπ, Κέρκυρα για Κωνσταντόπουλο και Μπρέινταμπλικ για Χέλγκασον). Χρέη υπάρχουν και σε παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς Κωνσταντόπουλος, Λαγός και Αραμπατζής έχουν κάνει νέους διακανονισμούς αλλά ακόμη δεν είδαν το χρώμα του χρήματος.

Περιμένει νέα από Αγγλία

Τα προσδοκώμενα έσοδα είναι ελάχιστα, ο κόσμος αδυνατεί να βάλει πλάτη για να καλύψει τις αμαρτίες των προηγούμενων διοικήσεων και η επένδυση των Δημήτρη Βιντιάδη και Κιθ Χάρις φαντάζει μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων της ΑΕΚ. Οι δύο άνδρες συνεχίζουν να μελετούν τα στοιχεία της ΠΑΕ και βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση ζητώντας να… ξεψαχνίσουν ό,τι αφορά την ομάδα προτού αποφασίσουν αν θα βάλουν σε πρώτη φάση 10-12 εκατ. ευρώ.

Σαφής ένδειξη δεν υπάρχει, αλλά στις τάξεις της διοίκησης αισιοδοξούν και θεωρούν πως ενδεχόμενη έλευση του Κιθ Χάρις στην Ελλάδα (φημολογείται πως ίσως και να είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για το ματς με τον Άρη) θα αποτελέσει έναν καλό οιωνό. Η καθυστέρηση στην απάντηση των υποψηφίων επενδυτών πιθανώς να συνδέεται και με το τι θα αποφασίσει η Πολιτεία για τη νέα ρύθμιση χρεών που έχει ζητήσει η ΠΑΕ (60 ή 48 μηνιαίας δόσεις), αλλά και το αν θα εξασφαλιστεί επιχορήγηση για κατασκευή νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μαζεύονται όλοι

Μπουγαΐδης, Κατίδης (λόγω υποχρεώσεων με την Ελπίδων) και Φούντας (είχε άδεια) απουσίασαν χθες από την προπόνηση, αλλά σήμερα επανέρχονται και γεμίζει το οπλοστάσιο εν όψει του ματς με τον Άρη την Κυριακή (20:30). Ο Βαγγέλης Βλάχος υπολογίζει κανονικά και στους Γιάγκο, Λαγό και Παυλή, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τουλάχιστον οι δύο πρώτοι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται στο βασικό σχήμα.

Ποιος θα κάνει κουμάντο…  

11/09/2012

Ποιος θα κάνει κουμάντο…
Από τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη για διαρθρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να εξαιρεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου δεν έχει κάνει ακόμη σαφείς τις προθέσεις του και προς το παρόν η διοίκηση Πρωτοδικείου που «κληρονόμησε» (κι έχει ισχύ μέχρι το Νοέμβριο) συνεχίζει ως έχει.

Ο Ζήσης Βρύζας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη και παραμένει μέχρι νεωτέρας στο πόστο του, αλλά ακόμη είναι άγνωστο αν και με ποιο ρόλο θα είναι στην επόμενη μέρα. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ορίσει ήδη τοποτηρητές, ενώ φέρεται να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να επιλέξει διοικητικούς υπαλλήλους. Ο Ζήσης Βρύζας είναι απίθανο να παραμείνει έχοντας τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες, αλλά ίσως έχει κάποιον ρόλο προκειμένου να μην είναι εντελώς… ξένο το νέο διοικητικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε επαναξιολόγηση όλου του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ (συμπεριλαμβανομένων τεχνικού, γενικού, εμπορικού και οικονομικού διευθυντή), καθώς φαίνεται πως έχει ενημερωθεί ή διαπιστώσει από τους τοποτηρητές του πως δεν είναι όλοι… χρήσιμοι. Χθες οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν για την απόφαση του νέου αφεντικού, αλλά δημιούργησε αναστάτωση η αρχική απαίτηση να δώσουν εν λευκώ την παραίτησή τους μέχρι να αξιολογηθούν (οι εργαζόμενοι θεώρησαν πως έτσι θίγονται τα εργασιακά τους δικαιώματα).

Κατάρα δίχως τέλος

Αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ φέτος στον ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς είναι άνευ προηγουμένου. Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες τέθηκε ο Ματέους Βιβιάν με θλάση στη γάμπα και ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα χάσει τα ματς με Αστέρα και Skoda Ξάνθη. Έτσι προστέθηκε δίπλα στις σημαντικές απουσίες των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, ενώ ενοχλήσεις στους κοιλιακούς παρουσίασε χθες ο Φωτάκης, αν και δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ο Γιώργος Δώνης κάνει το σταυρό του για να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις του, καθώς σε ένα ήδη ελλιπές ρόστερ υπάρχει και η… κατάρα των τραυματισμών που συνεχίζεται.

Αγώνας δρόμου για Λαδάκη, Κυβελίδη 

11/9/2012

Αγώνας δρόμου για Λαδάκη, Κυβελίδη 
Δύο πονοκεφάλους έχει να αντιμετωπίσει ο Σάββας Παντελίδης, ενόψει της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (15/9, 17:15), καθώς προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Κυβελίδης και Λαδάκης.

Ο επιθετικός της ομάδας της Κομοτηνής έχει ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, τραυματισμός που αποκόμισε στο φιλικό κόντρα στη Δόξα Δράμας με αποτέλεσμα να αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη (12/9).

Από την άλλη, ο Αντώνης Λαδάκης ακόμη δεν έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στην πρώτη αγωνιστική, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ήμουν απελπισμένος, αλλά ευτυχώς ήρθε η Βέροια» 

11/9/2012

«Ήμουν απελπισμένος, αλλά ευτυχώς ήρθε η Βέροια»
Ευτυχής και ανακουφισμένος που η Βέροια του πρόσφερε τη δυνατότητα να επιστρέψει στη δράση δήλωσε ο Κάρλο Κόστλι. Ο επιθετικός από την Ονδούρα υπέγραψε στη «βασίλισσα» του Βορρά, αλλά δεν έκρυψε πως πέρασε δύσκολες στιγμές μέχρι να βρει ομάδα. «Ήμουν απελπισμένος, σχεδόν έκλαψα όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και δεν είχα βρει ομάδα. Όμως ο Θεός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της Βέροιας», τόνισε ο 30χρονος άσος.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

-Είσαι χαρούμενος που βρήκες ομάδα; «Ναι, πάρα πολύ. Περίμενα αρκετό καιρό και τώρα ο Θεός μού έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου».

-Περίμενες ότι θα έπαιζες στην Ελλάδα; «Όχι, γιατί όλα έγιναν ξαφνικά. Μου είπαν πως πρέπει να βρίσκομαι στην Ελλάδα την επόμενη μέρα κι έπρεπε να κάνω πολλές θυσίες. Όμως είμαι πολύ ικανοποιημένος».

-Είχες να αγωνιστείς δέκα μήνες. Είχες απελπιστεί; «Ναι, ήμουν απελπισμένος να αγωνιστώ. Παρότι η μεταγραφική περίοδος είχε τελειώσει, είχα κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν ήταν τόσο καλές. Όμως είχα πίστη στο Θεό και τώρα ελπίζω να εκμεταλλευτώ στο έπακρο την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε».

-Ποιος είναι τώρα ο στόχος σου; «Δούλεψα τόσο καιρό σκληρά για να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή βρω ομάδα και να μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ. Η Βέροια μόλις ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

-Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από σένα με βάση τα βίντεο που σε έχουν δει. Αυτό σε φορτώνει πίεση; «Έχω αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως είμαι καλός παίκτης. Ελπίζω να δείξω την αξία μου σε κάθε ευκαιρία που θα έχω».

-Σε τι κατάσταση είσαι; «Έκανα ιατρικές εξετάσεις και τις πέρασα χωρίς πρόβλημα. Έτρεξα για 21 λεπτά. Με απέκτησαν γιατί είδαν ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να παίξω για ολόκληρο παιχνίδι, αλλά για 30-35 λεπτά».

-Υπάρχει περίπτωση να παίξεις απέναντι στον Λεβαδειακό; «Μου είπαν πως θα είμαι στην αποστολή».

-Τι σου είπε ο προπονητής σου; «Είναι ικανοποιημένος με την απόκτησή μου. Ελπίζω να μην απογοητεύσω την ομάδα και να τη βοηθήσω να παραμείνει στην κατηγορία».

-Πίστεψες ποτέ ότι η καριέρα σου τελείωσε; «Όταν έκλεισε η μεταγραφική περίοδος σχεδόν έκλαψα που δεν είχα βρει ομάδα. Αλλά πάντα πίστευα στο Θεό και όλα εξελίχθηκαν καλά. Ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη».

-Πόσα γκολ θέλεις να πετύχεις; «Ποτέ δεν υπόσχομαι πως υα βάλω πολλά γκολ. Αυτό που υπόσχομαι είναι πως θα προσπαθώ και θα ιδρώνω τη φανέλα μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα για να βοηθώ την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

-Πώς θα συνεννοείσαι; «Για την ώρα μένω σε ξενοδοχείο κι εδώ είναι ο μάνατζέρ μου, που μιλάει πέντε γλώσσες. Σύντομα θα μπορώ να συνεννοηθώ».

-Και πώς είναι ο καιρός; «Αυτή την περίοδο έχει ζέστη, περίπου 30 βαθμούς. Είναι καλές οι συνθήκες για ποδόσφαιρο».

-Η πόλη πώς είναι; «Είναι μία όμορφη πόλη, μικρή αλλά μοντέρνα και… ευρωπαϊκή. Είμαι σίγουρος πως θα περάσω καλά».

-Θες να γίνεις αγαπημένος της εξέδρας; «Το θέλω, όχι να γίνω είδωλο, αλλά να έχει ο κόσμος μια καλή εικόνα για μένα. Θυσίασα πολλά για να έρθω και είμαι σίγουρος πως τα καλύτερα έρχονται».

-Η οικογένειά σου είναι μαζί σου; «Για την ώρα όχι, είμαι μόνος μου. Γι’ αυτό και μιλάω για θυσία. Πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθουν».

-Σε ενόχλησε όσα ειπώθηκαν στην Ονδούρα για σένα όλο αυτό τον καιρό; «Δεν κρατώ κακία, αλλά είμαι λίγο ενοχλημένος γιατί έλεγαν διάφορα και κάποιοι με έβριζαν στο Twitter επειδή δεν έβρισκα ομάδα. Μου έλεγαν πως παίζω για τα λεφτά και τέτοια. Προσπάθησα να τους αγνοήσω. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά κάθε θυσία έχει την επιβράβευσή της. Τώρα θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

-Ο Τάισον Νούνιες έπαιξε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά. Εσύ σκοπεύεις να τα πας καλύτερα… «Ελπίζω να τα πάω καλά για να ανοίξω την πόρτα και σε άλλους παίκτες από την Ονδούρα».

-Η επιστροφή στην Εθνική είναι πιθανή; «Αν με καλέσουν και είμαι σε θέση να προσφέρω, θα το κάνω. Για να παίξεις στην Εθνική πρέπει να είσαι… 200 έτοιμος και εγώ ακόμη δεν είμαι».

Κουμάλο: «Όνειρο ζωής» 

11/9/2012

Κουμάλο: «Όνειρο ζωής» 
Όνειρο ζωής χαρακτήρισε ο Μπονγκανί Κουμάλο τη συμμετοχή του στη φιλική αναμέτρηση της Νότιας Αφρικής με τη Βραζιλία. Ο 25χρονος αμυντικός παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε και του επέτρεψε να αγωνιστεί ως αρχηγός κόντρα στη «σελεσαό», σε έναν αγώνα που η ομάδα του έκανε μια σπουδαία εμφάνιση.

«Είναι ακόμη πολύ φρέσκο, αλλά νομίζω ότι θα είναι ένας αγώνας που θα θυμάμαι για πάντα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνω από εδώ και πέρα στην καριέρα μου. Είχα πάει στη Βραζιλία όταν ήμουν 14 ετών και ως τουρίστας επισκέφθηκα το στάδιο Μορούμπι.

Δεν μας είχε επιτραπεί να πατήσουμε τον αγωνιστικό χώρο. Είμαι τυχερός που αγωνίστηκα σ' αυτό το γήπεδο, ως αρχηγός, απέναντι σε ένα τόσο σπουδαίο έθνος. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία. Είναι προνόμιο που έχω ζήσει αυτήν τη στιγμή και ευχαριστώ τους προπονητές μου που έδειξαν εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου
», ήταν τα λόγια του αμυντικού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση:

«Έγινε μία μάχη, εμείς μετατρέψαμε το ματς σε μάχη. Είχαμε καλή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα. Ο καθένας στήριζε τον συμπαίκτη του. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε τέτοια αφοσίωση. Ήταν πραγματικά απίστευτο. Πάντα επικοινωνούμε μεταξύ μας, αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ πιο πάνω από τα συνηθισμένα. Ήταν σπουδαίο αυτό που συνέβη για την ομάδα, ελπίζουμε να το συνεχίσουμε αυτό και να μην κοιτάξουμε πίσω. Και να σκεφτεί κανείς ότι ο προπονητής δούλεψε μόνο τρεις μέρες με την ομάδα. Εγώ έκανα μισή μόνο προπόνηση».

Αποφόρτιση για τις… Ελπίδες 

11/9/2012

Αποφόρτιση για τις… Ελπίδες
Γιώργος Κατίδης και Μαυρουδής Μπουγαΐδης επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους στην Εθνική Ελπίδων και στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων και των Λαγού, Γιάγκο και Παυλή, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Οι δύο πρώτοι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό με την ομάδα Νέων, στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν κατά βάση οι νεοαποκτηθέντες, οι μικροί σε ηλικία και κάποιοι υπό δοκιμήν παίκτες. Η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (18:30).

«Θα σας κυνηγά όλη η Θεσσαλονίκη…» 

11/9/2012

«Θα σας κυνηγά όλη η Θεσσαλονίκη…»
Για τα όσα πέρασε μετά την προσφυγή που κατέθεσε κατά του Άρη για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του μίλησε ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Ο αμυντικός του Πανιωνίου ανέφερε σε αθλητική εφημερίδα σκηνικά που τον πίκραναν ενώ θυμήθηκε συζήτηση που είχε με τον Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος του είπε, «πως αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου» και ο 31χρονος άσος απάντησε, «αν διαλυθεί ο Άρης θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε όσα είπε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στην εφημερίδα «Goal»:

«Έκανα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ήμουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Όταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.

Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Έφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα "θα κάνω προσφυγή" και μου απαντούσαν "κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου". Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ. Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Αρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;.

Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30.000 ευρώ τώρα, άλλα 20.000 ευρώ τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος τριών χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως "αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου". Η απάντησή μου ήταν πως "αν διαλυθεί ο Αρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη"».
 

Η ώρα του… Σο 

11/9/2012

Η ώρα του… Σο
Η στιγμή που οι φίλοι του Παναθηναικού θα δουν τον Χαμπίπ Σο να αγωνίζεται με τη φανέλα του τριφυλλιού δεν αργεί… Ο Σενεγαλέζος προπονήθηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφά για να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ευχάριστα νέα και με τον Πίντο που επέστρεψε στο κανονικά πρόγραμμα. Επέστρεψαν οι πρώτοι διεθνείς.

Γεμίζει το «οπλοστάσιο»

Ευχάριστα νέα περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, που είδε τους Σο και Πίντο να ξεπερνούν τους τραυματισμούς προπονούνται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ειδικά για την περίπτωση του Σενεγαλέζου μέσου υπάρχει ικανοποίηση, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν προοριζόταν για βασικός στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να δώσει λύσεις στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τακτική, ασκήσεις αντοχής στην ταχύτητα και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικά προπονήθηκε ο νεαρός Ταμπάκης.

Άρχισε η επιστροφή των διεθνών

Πιο εύκολη γίνεται πλέον η δουλειά του Φερέιρα για την προετοιμασία του σαββατιάτικου αγώνα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Στη σημερινή προπόνηση τέθηκαν και πάλι στη διάθεση του Πορτογάλου οι διεθνείς Σισοκό, Φουρλάνος και Λαγός, αλλά και ο Βίκτορ Βιτόλο που απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση για προσωπικούς λόγους. Οι δύο νεαροί Έλληνες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Σισοκό και Βιτόλο γυμνάστηκαν κανονικά. Προβληματισμός επικρατεί ωστόσο για τον Βελάσκες, που επιστρέφει την Πέμπτη απο τη Βενεζουέλα και δύσκολα θα παίξει βασικός στην Κομοτηνή. 

«Θα είναι μία καλύτερη χρονιά από πέρυσι…» 

11/9/2012

«Θα είναι μία καλύτερη χρονιά από πέρυσι…»
Αισιόδοξος πως η πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο θα είναι καλύτερη από την περσινή εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως με το ρόστερ που έχει η ομάδα αλλά και την βοήθεια των επενδύσεων από την Ρωσία, ο ΠΑΟΚ θα φτάσει εκεί που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χακόμπο στον «Αθλητικό Μetropolis»:

Για το πως νιώθει στον ΠΑΟΚ:
«Είναι πάντα δύσκολο να αφήνεις το σπίτι του, να έρχεσαι σε μία ξένη χώρα. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι κάτι καινούργιο, ευτυχώς ξέρω και λίγα αγγλικά και συνεννοήθηκα. Ο κόσμος με έχει αγαπήσει και σιγά σιγά προσαρμόζομαι στην πόλη και την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: «Γι' αυτό ακριβώς έχω έρθει. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε μία ομάδα, για να παίζουν κάθε Κυριακή. Μπορεί ως τώρα να μην έχω καταφέρει να είμαι βασικός, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου κάθε Κυριακή».

Για τον ανταγωνισμό με τον Γλύκο: «Αυτό δεν είναι δικό μου θέμα, αλλά του προπονητή. Αυτός έχει τους παίκτες και επιλέγει ποιος θα παίξει. Ο Γλύκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας, έχει αρχίσει να κερδίζει την αυτοπεποίθηση που του έλειπε. Έχει αρχίσει να βελτιώνεται».

Για τους δικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος. Θέλω να παίξω σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, για να είμαι ικανοποιημένος και εγώ από τον εαυτό μου, αλλά και ο κόσμος από μένα».

Για την εντύπωση που του έχει δημιουργήσει η ομάδα ως τώρα: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όνομα στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην κατάφερε να περάσει, αλλά είναι πολύ γνωστός για την πορεία του. Φέτος θα συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και πιστεύω θα είναι μία καλύτερη χρονιά, γιατί υπάρχουν επενδύσεις και βοήθεια από τη Ρωσία. Πράγματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μία πολύ καλή ομάδα φέτος. Έχει έναν καινούργιο προπονητή και το πιο δυνατό του όπλο, είναι ότι πρόκειται για κάτι… καινούργιο. Είναι πολύ νωρίς να βάζουμε στόχους, αλλά όλοι στην ομάδα θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα».

Προσφυγή ο Γκιάρο! 

11/9/2012

Προσφυγή ο Γκιάρο! 
Σαν τα μανιτάρια… ξεφυτρώνουν οι προσφυγές στον Άρη!

Τελευταία «έσκασε» από τον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος διεκδικεί το ποσό των 300.000 ευρώ από τους «κίτρινους».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε συμφωνήσει να πάρει τα δεδουλευμένα του σε τρεις ισόποσες δόσεις, όμως η οικονομική δυσπραγία που επικρατεί, δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να φανούν συνεπείς.

Έτσι, προστέθηκε ένα ακόμη πρόβλημα στα πολλά που έχει να αντιμετωπίσει η διοικούσα επιτροπή.

Το μόνο που μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση είναι η προσπάθεια επίτευξης ενός διακανονισμού αποπληρωμής σε βάθος χρόνου, όπως για παράδειγμα επετεύχθη με τον Ντάρσι Νέτο.

Φιλικό με Κιλκισιακό

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Άρης θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, απέναντι στον Κιλκισιακό. Το ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο, Τετάρτη, στις 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Οριστικά στα Περιβόλια το Πλατανιάς- Ατρόμητος 

11/9/2012

Οριστικά στα Περιβόλια το Πλατανιάς- Ατρόμητος
Το γήπεδο των Περιβολίων είναι εκείνο που τελικά θα φιλοξενήσει το παιχνίδι του Πλατανιά κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ της ομάδας των Χανίων με τους ανθρώπους της διοργανώτριας Αρχής, οι οποίοι «άναψαν» το πράσινο φως για τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, σύμφωνα με την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, ο αγώνας του Πλατανιά με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18.15».

Επιστρέφει ο Κωστίκος 

11/9/2012

Επιστρέφει ο Κωστίκος 
Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του τμήματος σκάουτινγκ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Κωστίκο.

Ο παλαίμαχος άσος και τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» χαίρει της εκτίμησης του νυν προέδρου Ζήση Βρύζα, ο οποίος τον επανέφερε στις τάξεις της ομάδας.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ρόλο στο Τμήμα Σκάουτινγκ αναλαμβάνει από σήμερα ο Γιώργος Κωστίκος», η λιτή ανακοίνωση που επισημοποιεί την πρόσληψή του. Σε πρώτη φάση θα πλαισιώσει τον Αντώνη Λεμονάκη και τον Μίοντραγκ Μένταν.

Τα εισιτήρια του Λεβαδειακός-Βέροια 

11/9/2012

Τα εισιτήρια του Λεβαδειακός-Βέροια
Ανακοινώθηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάμεσα στην ομάδα της Λιβαδειάς και στην Βέροια. 15 και 25 ευρώ οι τιμές τους, ενημέρωση και για τους κατόχους καρτών διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη Βέροια έχουν ως εξής:

ΘΥΡΕΣ 1 & 3 : Κανονικό :15 ευρώ, Παιδικό : 5 ευρώ.
ΘΥΡΑ 2VIP : Κανονικό : 25 ευρώ, Παιδικό : 10 ευρώ.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες διαρκείας τους, να τις παραλάβουν από τα γραφεία της ΠΑΕ, πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012».

Τσιώλης: «Χάνουμε τον ρυθμό μας με την διακοπή» 

11/9/2012

Τσιώλης: «Χάνουμε τον ρυθμό μας με την διακοπή» 
Ο Αστέρας την Κυριακή, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Σάκης Τσιώλης θεωρεί πως η διακοπή μπορεί να «χαλάσει» τον ρυθμό της ομάδας του. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στον αντίπαλο της ομάδας του, σχολιάζοντας πως πρόκειται για μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, ενώ είναι και άκρως επιθετική. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Αθλητικό Metropolis»:

Για το πώς περιμένουν στην Τρίπολη τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι περσινές νίκες επί του ΠΑΟΚ γεμίζουν με ενθουσιασμό τον κόσμο», ενώ για τον ΠΑΟΚ και την Τούμπα πρόσθεσε:

«Δεν χρειάζεται να συμπεράνω τι είναι Τούμπα και ΠΑΟΚ από ένα παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να πιέσει. Θέλει τη νίκη για να έχει ηρεμία. Θέλει τη νίκη για να δει καλύτερα πράγματα. Θέλουν να ικανοποιήσουν και τον καινούριο επενδυτή. Έτσι και αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα και να προσανατολιστούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Κρατήσαμε την ίδια ομάδα με πέρυσι, αρχίσαμε νωρίς και για αυτό έχουμε συνοχή και ρυθμό».

Για το πώς επηρεάζει η διακοπή του πρωταθλήματος την ομάδα του: «Χάνεται ο ρυθμός και η προπόνηση. Πολλά παιδία φεύγουν με τις εθνικές ομάδες. Μια ομάδα όμως με ποιότητα μπορεί να το αντιμετωπίσει».

Για τη νέα φιλοσοφία του ΠΑΟΚ: «Ο πιο δυνατός παράγοντας είναι ο κόσμος και η πίεση. Θα προετοιμάσω τους παίκτες μου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ξέρουμε πως παίζει ο ΠΑΟΚ. Ο κύριος Δώνης έκανε κάτι πολύ σωστό. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να το δείχνουν και η τακτική του είναι πολύ σωστή. Πρέπει να είναι επιθετικός ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουν όλα».

Για την προηγούμενη φιλοσοφία που επικρατούσε στο «Δικέφαλο»: «Υπήρχε μια άλλη κατάσταση με τον Σάντος κυρίως που έπαιζε με πολλά μέτρα άμυνας. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα. Θα μπορούσε να συμμετέχει στο Champions League. Είχε πολύ καλό υλικό για να κοντράρει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό».

Στο τέλος αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια στον Στέφανο Αθανασιάδη, τονίζοντας πως πρέπει να αγωνίζεται βασικός στην εθνική ομάδα: «Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα. Δεν ξέρω γιατί δεν παίζει ο Αθανασιάδης στην Εθνική. Μαζί με τον Σαλπιγγίδη είναι ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα στην επίθεση. Τώρα είναι ευκαιρία με το 4-4-2. Ο Αθανασιάδης θα έπρεπε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Μπορεί να παίξει και εδώ και στην Ευρώπη. Με ποια κριτήρια δεν μπορεί να παίζει; Κυρίως φέτος αξίζει να παίζει βασικός στην εθνική βάσει της εικόνας του. Εγώ τον Αθανασιάδη τον βλέπω από πέρυσι ότι έχει βελτιωθεί χωρίς τη μπάλα. Έχει πολύ καλές τοποθετήσεις. Τι πρέπει να κάνει για να παίξει στην εθνική ομάδα; Επιπλέον έχει και συμμετοχή στην ομάδα του. Για να πρωταγωνιστήσει κάποιος στην Τούμπα πρέπει να έχει χαρίσματα, έχει ειδικό βάρος. Είναι ο μοναδικός επιθετικός που έχει τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αν έπαιζε με έναν επιθετικό ο Σάντος θα το καταλάβαινα κάπως. Αλλά με δύο επιθετικούς το να μην παίζει μου κάνει εντύπωση».

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Αστέρας 

11/9/2012

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Αστέρας 
Την ερχόμενη Τετάρτη θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (Κυριακή 16/9, 18:15), για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, και ώρα 18:15.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα».

Oι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 35€
Θύρες 2, 3: 30€
Θύρες 5, 6: 20€
Θύρες 4, 4α: 15€
Θύρες 7, 7α, 8: 15€
VIP 3ου: 120€
VIP 4ου: 80€

«Δεν θα είναι η μοναδική φορά…» 

11/9/2012

«Δεν θα είναι η μοναδική φορά…»
Να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής… σπίτι του θέλει ο Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός μέσος του Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο MVP της 2ης αγωνιστικής και την Τρίτη πήρε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μποροβήλο. Στις δηλώσεις του, τόνισε πως υπάρχει ικανοποίηση αλλά και βλέψεις για κάτι καλό.

Μετά τη βράβευση του ο Ράγιος δήλωσε: «Πρώτα θα αφιερώσω στους συμπαίκτες μου τη διάκριση αυτή, που αξίζουν και αυτοί ένα κομμάτι από αυτή την επιτυχία, γιατί με βοήθησαν να το πετύχω και κατά δεύτερο λόγο στην οικογένεια μου στην Ισπανία.
Μου δίνει μεγάλη χαρά αυτός ο τίτλος του MVP, για την προσπάθεια που καταβάλλω στο γήπεδο και μεγαλύτερη χαρά για να συνεχίσω. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και ενθάρρυνση για να συνεχίσω ακόμα περισσότερο στους αγώνες. Θέλω να πιστεύω πώς δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα κερδίσω αυτό το βραβείο.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ αυτοθυσία και μεγάλη προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο, να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, να βγούμε για άλλη μία χρονιά στην Ευρώπη, να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου φέτος που δεν καταφέραμε να παίξουμε πέρσι από μία άτυχη στιγμή. Πάνω από όλα, να έχουμε μία καλύτερη χρονιά φέτος.

Όλη μου η σκέψη είναι συγκεντρωμένη στο πώς θα βοηθήσω 100% την ομάδα μου καλύτερα, προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη χρονιά. Η μόνη μου συγκέντρωση είναι στην ομάδα που βρίσκομαι».

«Οχι» από Πανιώνιο 

11/9/2012

«Οχι» από Πανιώνιο
Αρνητικά απάντησε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος στο αίτημα της Σούπερ Λίγκας για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου για να φιλοξενήσει το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Στην απάντηση τους, οι κυανέρυθροι διευκρινίζουν πως έλαβαν την απόφαση αυτή μένοντας πιστοί στην τακτική των τελευταίων ετών για την δημιουργία ενός περιβάλλοντος φιλάθλου πνεύματος στο γήπεδο, από την στιγμή που η αστυνομία δεν εγγυάται για την τέλεση του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος:

Θέμα: Αίτημα της Super League για παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Πανιωνίου, για τη διενέργεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Το ΔΣ του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης αποφάσισε ομοφώνως να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση της Super League για παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης, για τη διεξαγωγή του αγώνος της 24ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου για τους παρακάτω λόγους:

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ στην προσπάθεια του να ξαναφέρει τις οικογένειες στο γήπεδο δεν διαθέτει, εδώ και 5 χρόνια, εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς άλλων ομάδων. Ταυτόχρονα δημιούργησε, με μεγάλη επιτυχία, Θύρα Μαθητών και Αθλητών στην οποία φιλοξενούνται οι νεαροί φίλαθλοι και οι γονείς τους, σε περιβάλλον φιλάθλου πνεύματος και κυρίως ασφαλές.

Η τακτική μας αυτή επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα ήρεμο κλίμα, τόσο στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, η οποία είχε ταλαιπωρηθεί από τις αψιμαχίες, τις εντάσεις και το πολεμικό κλίμα το οποίο, δυστυχώς, χαρακτηρίζει πολλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι από την αστυνομία υπάρχει εκδηλωμένη αδυναμία να αστυνομεύσει τους δρόμους της πόλης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, γεγονός που δημιουργεί κινδύνους για την ευρύτερη περιοχή από την μετακίνηση 10.000 οπαδών.

Με γνώμονα αυτό και έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της πόλης και των κατοίκων της Νέας Σμύρνης από τυχόν προβλήματα, δεν επιθυμούμε να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας τον προαναφερθέντα αγώνα.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Πανιωνίου ΓΣΣ

Λύθηκε η παρεξήγηση με Βελλίδη 

11/9/2012|

Λύθηκε η παρεξήγηση με Βελλίδη 
Κανονικά στις υποχρεώσεις του Άρη επέστρεψε από την Τρίτη ο Μάρκος Βελλίδης.

Η διοικούσα επιτροπή, μέσω του Σταύρου Λαμπριάκου, ανέλαβε δράση και μετά την απολογία του Έλληνα τερματοφύλακα -για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε- ενώπιον του ποδοσφαιρικού τμήματος, το θέμα θεωρείται λήξαν.


H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και συζητήσεις που υπήρξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις εκατέρωθεν με γνώμονα το καλό της ομάδας, το θέμα του Μάρκου Βελλίδη θεωρείται λήξαν για τον ΑΡΗ. Ο διεθνής τερματοφύλακας προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα».

Κανένα πρόβλημα για Ουζουνίδη 

11/9/2012

Κανένα πρόβλημα για Ουζουνίδη
Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στην Κέρκυρα. Κομεσίδης κι Μάνταλος τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη ενώ πριν την απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

Οι Δημήτρης Κομεσίδης και Πέτρος Μάνταλος ξεπέρασαν τα μικρό προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και πλέον ο τεχνικός των Ακριτών μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Η προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (11/9) ξεκίνησε με ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού και συνεχίστηκε ασκήσει κατοχής μπάλας.
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου