ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

10/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Άπαντες παρόντες

10/9/2012
Άπαντες παρόντες
Χωρίς απουσίες επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πλατανιά.

Μάλιστα, ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν στροφές ενόψει του δύσκολου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο για το πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις της Δευτέρας (10/9) και συγκεκριμένα εκείνη που έγινε το πρωί ο Έλληνας τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ σε εκείνη του απογεύματος πραγματοποιήθηκε εσωτερικό διπλό.

Αναμονή για Τζημόπουλο

10/9/2012
Αναμονή για Τζημόπουλο
Στην προπόνηση της Τρίτης τα σπουδαία για τον Θέμη Τζημόπουλο, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προσφέρει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που ο Τζημόπουλος βγάλει κανονικά την προπόνηση, θα συμπεριληφθεί κανονικά στα πλάνα του προπονητή του, Γιάννη Χριστόπουλου. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός να καταστρώσει τα πλάνα του για το πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Στον αντίποδα ο Τοπούζης θα μείνει εκτός για ένα μήνα, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ατομικό ο Ακόστα, κανονικά ο Γεωργίου

10/9/2012
Ατομικό ο Ακόστα, κανονικά ο Γεωργίου
Μετά τις δύο μέρες ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο (8-9/9) οι παίκτες του Λεβαδειακού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (10/9) ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, είδε τον Γιώργο Γεωργίου να λαμβάνει κανονικά μέρος σε αυτή. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Νοε Ακόστα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό.

Επίσης, απών από την προπόνηση της Δευτέρας (10/9) ήταν και ο Χοσέμι, κάτι που ήξεραν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού. Κατά τα άλλα ο Παράσχος είδε τους παίκτες του να δίνουν βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός τους έκανε μαθήματα τακτικής, προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια.

Προσφυγή και ο Γκέντσογλου

10/9/2012
Προσφυγή και ο Γκέντσογλου
Τη νομική οδό -που ήδη έχουν ακολουθήσει οι Βάργκας και Καφές και προ της οποίας βρίσκονται οι Μαντούκα και Γιάχιτς- ακολουθεί και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ο μέσος της Σαμπντόρια δεν έλαβε απάντηση στο εξώδικο που έστειλε προ ημερών στην ΠΑΕ ΑΕΚ και φέρεται να υλοποίησε την πρόθεσή του να καταθέσει προσφυγή.

Το γεγονός πως η «Ένωση» δεν επικοινώνησε με την πλευρά του Γκέντσογλου για τις δυο ληξιπρόθεσμες δόσεις ύψους 46.000 ευρώ που έπρεπε να του έχουν καταβληθεί ενόχλησε τον νεαρό παίκτη. Ενόψει και της τρίτης (ισόποσης) δόσης λοιπόν που έχει λαμβάνειν τον Οκτώβρη, αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαντήσει το «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» που άκουσε ο Παντελής Καφές και οι υπόλοιποι πρώην «κιτρινόμαυροι» που ζήτησαν τα χρήματά τους. Προσπαθώντας να τους πείσει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή -ή ελπίζοντας πως μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις θα έχει καταλήξει θετικά η υπόθεση των Βιντιάδη και Χάρις.

Όλα δείχνουν Νέα Σμύρνη

10/9/2012
Όλα δείχνουν Νέα Σμύρνη
Την Τρίτη (10/9) θα αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου, με αυτό της Νέας Σμύρνης να δείχνει το επικρατέστερο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ερασιτέχνης Πανιώνιος που του ανήκει το γήπεδο έχει κάποιες αντιρρήσεις αλλά αναμένεται αυτές να καμφθούν αφού δεν μπορούν να βρεθούν εύκολα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το συγκεκριμένο ματς.

Η συναυλία του Φοίβου για τα 20 χρόνια(!) «ξεσπιτώνει» αναγκαστικά τον Παναθηναϊκό από το ΟΑΚΑ και οι «πράσινοι» έβλεπαν την Τρίπολη, την Πάτρα και την Νέα Σμύρνη ως τα τρία γήπεδα που θα μπορούσαν να αγωνιστούν ως γηπεδούχοι για το ματς με τους Περιστεριώτες για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό της Αρκαδίας έχει χωρητικότητα μικρότερη από όσα διαρκείας έχει πουλήσει ο Παναθηναϊκός, ενώ το Παμπελοπονησιακό έχει επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο και είναι μακριά, αφού η Κορίνθου-Πατρών, ακόμη φτιάχνεται…

Έτσι, το γήπεδο του Πανιωνίου που βρίσκεται στο λεκανοπέδιο Αττικής και έχει καλό αγωνιστικό χώρο και κερκίδες για να χωρέσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δείχνει μέχρι στιγμής η καλύτερη λύση. Όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα «φιλοξενήσουν» εκεί τον Ατρόμητο κάτι που θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη στην σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας.

Αναστασάκος: «Σωστή επιλογή ο Πλατανιάς»

10/9/2012
Αναστασάκος: «Σωστή επιλογή ο Πλατανιάς»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να μεταγραφεί στον Πλατανιά εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων θεωρεί ότι ήρθε σε έναν σύλλογο που υπάρχει οργάνωση από πλευράς της διοίκηση και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Παράλληλα εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι όλα θα πάνε καλά για τους Χανιώτες στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξή του στα «Χανιώτικα Νέα»:


Είναι λοιπόν θεωρείς μέσα στα πλαίσια της ομάδας, ο στόχος της παραμονής ή κατά την άποψή σου υπάρχουν οι προϋποθέσεις και για μια καλύτερη πορεία;

«Κοιτάξτε, όταν αποφάσισα να έρθω εδώ, το πρώτο που ρώτησα ήταν η κατάσταση που επικρατεί με τη διοίκηση. Όταν υπάρχει μια ομάδα που έχει σοβαρή διοίκηση, όλα τα υπόλοιπα θέματα στρώνουν. Δηλαδή, μπαίνουν σε μία σειρά όταν μια διοίκηση έχει προγραμματισμό, όραμα και τηρεί τις υποσχέσεις της».

Είχες πάρει λοιπόν καλές πληροφορίες.

«Ναι, είχα πάρει καλές πληροφορίες. Κι αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό γιατί όσες ομάδες, όπως βλέπουμε φέτος τον Ατρόμητο, τον Αστέρα Τρίπολης και κάποιες ακόμα μεγάλες που έχουν προγραμματισμό, οργάνωση και σωστές διοικήσεις, δεν έχουν προβλήματα. Έτσι είναι και ο Πλατανιάς. Γι? αυτό ανέβηκε κιόλας ξαφνικά, από το πουθενά. Η ομάδα αυτή δεν είχε οικονομικά προβλήματα και τη διάκρινε τέλος πάντων μία συνέπεια. Γι? αυτό ο Πλατανιάς είναι στη Super League».

Άρα, έχοντας πλέον αντίληψη, ήταν σωστή η απόφασή σου να έρθεις στα Χανιά;

«Ναι, ήταν μία ορθή επιλογή, γιατί βλέπω να υπάρχει μεγάλη διάθεση από τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Οι άνθρωποι προσπαθούν αν και όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν είχαν την πολυτέλεια του χρόνου να οργανωθούν σε όλους τους τομείς. Νομίζω ότι σιγά-σιγά, παιχνίδι με παιχνίδι, νίκη με τη νίκη, γιατί όταν κερδίζει η ομάδα, έχουν διάθεση όλοι, όλα τα πράγματα θα μπουν σε μία σειρά. Θεωρώ ότι έκανα πολύ καλά που ήρθα στον Πλατανιά. Βλέπω ότι και ο κόσμος έχει πλησιάσει πάρα πολύ την ομάδα κι εννοώ γενικώς ο Νομός Χανίων διότι όπου κι αν βρεθώ, εισπράττω μία ζεστασιά θα έλεγα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Είσαι ο ποδοσφαιριστής που πιστώνεται το γεγονός πως ήσουν αυτός που σημείωσε το πρώτο, ιστορικό γκολ του Πλατανιά στη Super League. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Ήταν πολύ σημαντικό γκολ γιατί συνδυάστηκε και με τη νίκη της ομάδας. Το πιο σημαντικό ήταν ότι κερδίσαμε. Ήταν μια νίκη που ήταν η πρώτη για μας στη Super League. Είμαι σίγουρα χαρούμενος. Εύχομαι να πετύχω κι άλλα γκολ και ει δυνατόν, αυτά τα γκολ να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει κι άλλες νίκες».

Έχεις θέσει ως στόχο κάποιον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων ή όχι;

«Όχι, όχι. Ποτέ δεν το έχω κάνει. Ο στόχος μου συμβαδίζει με αυτόν της ομάδας, που είναι η σωτηρία του Πλατανιά. Δεν έχει να κάνει με πόσα γκολ θα πετύχω. Θα μπορούσα να σκοράρω πολλά γκολ και η ομάδα να μην εκπληρώσει το στόχο της σωτηρίας. Τι να το κάνω… Θα είναι μια αποτυχημένη χρονιά!»

Ναι, αλλά έναν επιθετικό τον “κάνουν” πάντα τα γκολ… Θα είναι και για σένα διαφορετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν πετύχεις ένα σεβαστό αριθμό τερμάτων δεν θα είναι σημαντική η συνεισφορά σου στην ομάδα, να σημειώσεις αρκετά γκολ.

«Σίγουρα με κάνει χαρούμενο και με ικανοποιεί να πετυχαίνω γκολ. Όπως και στο τέλος της σαιζόν να έχω μία συγκομιδή τερμάτων. Νομίζω όμως ότι πιο σημαντικό είναι να σωθεί η ομάδα παρά να βάλεις π.χ. 10 ή 15 γκολ. Είναι σημαντικό να βοηθάς. Ένας επιθετικός δεν “κάνει? μόνο γκολ. Προσπαθεί να βοηθήσει με διάφορους τρόπους την ομάδα. Αν σωθούμε, θα το έχω κάνει».

Πολλά προβλήματα για ΟΦΗ

10/9/2012
Πολλά προβλήματα για ΟΦΗ
Αρκετή δουλειά θα έχουν αυτές τις μέρες οι νομικοί εκπρόσωποι του ΟΦΗ, καθώς καλούνται να βρουν λύσεις για τις προσφυγές αρκετών ποδοσφαιριστών που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου.

Μάλιστα, τη Δευτέρα (10/9) εκδικάστικαν οι υποθέσεις των Γαλανόπουλου, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ και Παπουλή για τις οποίες ο ΟΦΗ πήρε αναβολή.

Η κρητική ΠΑΕ για τους Γαλανόπουλο, Κάλαϊτζιτς και Ουκάρ πήρε αναβολή μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ενώ για την υπόθεση του Παπουλή μέχρι τις 17 του ίδιου μήνα. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων οι ιθύνοντες του ΟΦΗ θα πρέπει να έχουν βρει μία συμβιβαστική λύση για τα χρήματα που τους οφείλει (συνολικά ένα ποσό κοντά στις 120.000 ευρώ) προκειμένου να γλιτώσει αυτές τις τέσσερις προσφυγές.

Εκτός από τις παραπάνω προσφυγές οι νομικοί εκπρόσωποι του ΟΦΗ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Τρίτη (11/9) άλλη μία προσφυγή. Αυτή του Βασίλη Ρόβα, ο οποίος ζητά ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ, αφού οι Κρητικοί δεν του έχουν καταβάλει κάποιες από τις προβλεπόμενες δόσεις που είχαν συμφωνήσει.

Επίσης, την Τρίτη (11/9) θα εκδικαστούν και οι προσφυγές των Μπόλζινταρ Μποντόρ και Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου τρέχουν να ρυθμίσουν τις υποθέσεις των υποθέσεις των Βλόνταρτσικ, Πέσιτς και Μπαρκαουάν που έχουν προσφύγει στη FIFA για χρήματα που τους οφείλει η κρητική ΠΑΕ. Την ίδια μέρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό στον Πλάτωνα Καρακατσάνη, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά μετά το ρεπό της Κυριακής (9/9) οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν στο ΒΑΚ, ώστε να προπονηθούν. Εκεί τους περίμενε με… άγριες διαθέσεις ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν εις πέρας ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Το «παρών» στην προπόνηση της Δευτέρας (10/9), έδωσαν οι Κώστας Μπανούσης και Στέφανος Γουναρίδης, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αισθανόντουσαν.

Τρέχουν να προλάβουν…

10/9/2012
Τρέχουν να προλάβουν…
Την βίζα που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης «τρέχουν» να βγάλουν οι Ντε Μπλάσις και Γκάμπριελ. Οι δύο άσοι των Αρκάδων έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους προκειμένου να διευθετήσουν τελευταίες λεπτομέρειες και αναμένονται, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη και πάλι στη χώρα μας.

Ο Σάκης Τσιώλης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Τούμπας, όμως είναι δύσκολο να έχει και τους δύο παίκτες έτοιμους. Ειδικά για τον πρώτο, πρόκειται για σημαντική απουσία, αφού στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Άλλο πρόβλημα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός σχεδιάζει… απόδραση σαν την περσινή, όπου ο Αστέρας έκανε ένα «διαστημικό» πρώτο εικοσάλεπτο, όταν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ 3-0.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ για την Τετάρτη ο Σάκης Τσιώλης έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση στο γήπεδο και το απόγευμα (7 μ.μ.) φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Τρίπολη.

Με «Μπουμ» στην Κομοτηνή

10/9/2012
Με «Μπουμ» στην Κομοτηνή
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ και τέθηκε στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του Πανθρακικού στην Κομοτηνή.

Ο Γάλλος αμυντικός ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στην γάμπα και ο Πορτογάλος προπονητής τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιλάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο και Σο.

Πλην των διεθνών (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καρνέζης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Λαγός, Φουρλάνος, Σισοκό και Βελάσκες) από την προπόνηση απουσίαζε και ο Βιτόλο με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Επιστρέφει στο ντέρμπι

10/9/2012
Επιστρέφει στο ντέρμπι
Δύο με τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί ο Ματέους Βιβιάν για να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων κι έτσι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Εφόσον η αποθεραπεία του εξελιχθεί ομαλά τότε θα πιθανώς να είναι ξανά έτοιμος για το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου μετά τις σχετικές εξετάσεις, είναι πως θα χρειαστεί 15-20 μέρες για να ξεπεράσει την θλάση (πρώτου προς δευτέρου βαθμού) στην γάμπα.

Προληπτικά εκτός από το σημερινό πρόγραμμα έμεινε ο Γιώργος Φωτάκης λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Θεραπεία έκαναν οι τραυματίες, Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Καραγκούνης… παρουσιάσου!

10/9/2012
Καραγκούνης… παρουσιάσου!
Η ώρα της στρατιωτικής θητείας έφτασε για τον Θανάση Καραγκούνη. Ο νεαρός μέσος του Ατρόμητου, παρουσιάζεται την Τρίτη στον Αυλώνα προκειμένου να βγάλει εις πέρας τις υποχρεώσεις τους προς την… «μαμά - πατρίδα».

Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να απουσιάζει από τις επόμενες προπονήσεις, κάτι που ξέρει, φυσικά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά έχει ξεκινήσει, από την Δευτέρα, όμως υπάρχουν και απουσίες. Πιο συγκεκριμένα οι διεθνείς Δημούτσος, Κούτσι, Μπάλλας και Μπάρκας απουσίασαν, όμως σύντομα αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των «κυανόλευκων» και να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση των Χανίων. Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τρίτη με νέα πρωινή προπόνηση.

Κόστλι και με τη «βούλα»

10/9/2012
Κόστλι και με τη «βούλα»
Παίκτης της Βέροιας για τον επόμενο χρόνο είναι και επίσημα πλέον ο Κάρλος Κόστλι.

Ο 30χρονος επιθετικός το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι τον έπεισαν να συνεχίσει τη καριέρα του στη «βασίλισσα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Carlos Yair Costly Molina για ένα χρόνο».

Θα «πρασινίσει» η Κομοτηνή

10/9/2012
Θα «πρασινίσει» η Κομοτηνή
Μετά την Λιβαδειά και η Κομοτηνή θα ντυθεί στα «πράσινα».

Αφού στα εκδοτήρια του γηπέδου του Πανθρακικού, θα υπάρχουν 1.800 εισιτήρια για το πέταλο που θα φιλοξενηθούν όσοι ταξιδέψουν στην Ακριτική πόλη.

Στη σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, το «τριφύλλι» δεν πήρε επίσημα εισιτήρια, αλλά αυτό έγινε για να αποφευχθούν οι μαζικές κινητοποιήσεις, αφού η αστυνομία «γκρινιάζει» τον τελευταίο καιρό σε παρόμοιες περιστάσεις.

Παρόλα αυτά, η συμφωνία για τα 1.800 εισιτήρια των εκδοτηρίων, πρακτικά σημαίνει πως πάρα πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» θα ταξιδέψουν από την βόρεια Ελλάδα και θα πρέπει να θεωρείται δεδομενό το βροντερό παρών των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Προετοιμάζει το έδαφος για αλλαγές

10/9/2012
Προετοιμάζει το έδαφος για αλλαγές
Αλλαγές που μένει να φανεί αν θα είναι σαρωτικές ή απλά στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ προετοιμάζει για τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Το νέο αφεντικό του «Δικεφάλου» φέρεται να ζήτησε την παραίτηση όλων των εργαζομένων, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει αυτομάτως και την οριστική απομάκρυνσή τους από την εταιρία. Τι ακολούθησε και τι εν τέλει τους μεταφέρθηκε.

Η απόφαση του μεγαλομετόχου έγινε γνωστή μέσω του Μάκη Γκαγκάτση, διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο τους ξεκαθαρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση αφορά την επαναξιολόγησή τους. Αρχικώς τους ζητήθηκε να υπογράψουν και ένα σχετικό έγγραφο κάτι που εύλογα προκάλεσε απορίες από τους εργαζόμενους, πολλοί εκ των οποίων με αρκετά χρόνια προϋπηρεσία και συνεπώς με δικαίωμα αποζημίωσης. Ένα δικαίωμα που θα το έχαναν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Έτσι, λοιπόν, τους διευκρινίστηκε ότι ξεκινά μια περίοδος όπου όλοι τους θα επαναξιολογηθούν.

Θα έχει κόσμο η ΑΕΚ

10/9/2012
Θα έχει κόσμο η ΑΕΚ
Στην ΑΕΚ του παρελθόντος -ή σε αυτή του μέλλοντος που ελπίζεται να επαναφέρουν οι Βιντιάδης και Χάρις- δεν θα ήταν είδηση.

Στη σημερινή ΑΕΚ που παλεύει μέρα με τη μέρα για την επιβίωσή της, είναι. Και μάλιστα ευχάριστη (αν σκεφτεί κανείς περσινά παθήματα).

Μια ακόμα «εκστρατεία» του Ανδρέα Δημητρέλου λοιπόν (σε τράπεζα και Εφορία) έφερε αποτέλεσμα και εξασφάλισε ότι θα σφραγιστούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άρη.

Μετά τις άκαρπες επαφές της Παρασκευής, ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε ξανά το πρωί της Δευτέρας στη «Citibank». Εκεί -και έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις- κατάφερε τελικά να εισπραχθεί μέρος των καταθέσεων της ΠΑΕ που είναι δεσμευμένες. Κι αφού το κατάφερε αυτό, το… δρομολόγιο του Δημητρέλου είχε έπειτα τη συνηθισμένη κατάληξη: Την Εφορία.

Μετά από συζητήσεις που είχε ξανά λοιπόν με τα στελέχη της -και αφού κατέθεσε φυσικά το ποσό που είχε εισπραχθεί λίγο νωρίτερα- εξασφάλισε της συγκατάθεση της για να σφραγιστούν εισιτήρια. Αυτό θα γίνει κανονικά την Τετάρτη, με τα μαγικά χαρτάκια (όπως έχουν μετατραπεί στην ΑΕΚ πριν καν κυκλοφορήσουν) να τίθενται αμέσως μετά στη διάθεση του κόσμου για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Άρη.

Παίρνει φορολογική ενημερότητα ο ΟΦΗ

10/9/2012
Παίρνει φορολογική ενημερότητα ο ΟΦΗ
Στα χέρια τους θα έχουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ μέχρι την Τρίτη (11/9) τη φορολογική ενημερότητα, καθώς ο Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, υπέγραψε την υπαγωγή της ΠΑΕ στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του κρητικού συλλόγου έχουν πληρώσει τις προηγούμενες μέρες τη πρώτη δόση (17.500 ευρώ) στην Α’ ΔΥΟ Ηρακλείου, όμως το επόμενο χρονικό διάστημα θα χρειαστούν να πληρώσουν ακόμη 17, οι οποίες θα κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο.


Επίσημα έφεση από Ραπίντ, όχι ακόμη από ΠΑΟΚ

10/9/2012
Επίσημα έφεση από Ραπίντ, όχι ακόμη από ΠΑΟΚ
Συμπληρώθηκαν δύο εβδομάδες από τη βαριά τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ από την UEFA για τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για το Europa League. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αποφασίσει να καταθέσει έφεση για την ποινή που αφορά αποκλεισμό με τριετή αναστολή, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 πρόστιμο, ωστόσο αναμένει το σκεπτικό της απόφασης για να προχωρήσει στην κατάθεσή της.

Την ίδια ώρα, η UEFA σήμερα ανακοίνωσε πως η Ραπίντ Βιέννης προχώρησε στην κατάθεση έφεσης για την τιμωρία της με ετήσιο αποκλεισμό με τριετή αναστολή στα επόμενα πέντε χρόνια, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA θα εκδικάσει την υπόθεση την ερχόμενη Παρασκευή.

Συμφωνία για το «Απήλιον»

10/9/2012
Συμφωνία για το «Απήλιον»
Βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για τη χρήση του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί, το «Απήλιον». Ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων και κάτοχος του 22% των μετοχών της ΠΑΕ συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ για την παραχώρηση της χρήσης του προπονητικού κέντρου με σημαντική… έκπτωση στο ενοίκιο. Πλέον οι «κυανέρυθροι» αντί 40.000 ευρώ μηνιαίως θα δίνουν μόλις 9.000 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη μείωση σε ετήσια βάση είναι από τα 480.000 στα 108.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που αλαφραίνει τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ και παράλληλα βάζει ένα τέλος στην κόντρα μεταξύ Ερασιτέχνη και Τσακίρη. Ενδεχομένως να μην είναι καθόλου τυχαίο πως λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε πως το «Απήλιον» θα έχει κομβικό ρόλο στο μέλλον του συλλόγου με στόχο την ανάδειξη νέων παικτών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο "Απήλιον" και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Συμπερασματικά, το "Απήλιον" θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του».

Έλειπαν μόνο οι διεθνείς

10/9/2012
Έλειπαν μόνο οι διεθνείς
Χωρίς τους πέντε διεθνείς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα, με την οποία ουσιαστικά άρχισε σε πιο εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν είχε στη διάθεσή του τους Κατίδη, Μπουγαΐδη (Ελπίδων), Παπαδημητρίου, Γροντή και Φούντα (Νέων), που αναμένεται την Τετάρτη να επιστρέψουν στις επάλξεις, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προπόνηση της Τρίτης ορίστηκε και πάλι για τις 9:00, ενώ στις 18:30 θα διεξαχθεί φιλικό με την ομάδα Νέων. Την Τετάρτη στις 16:30, δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη προπόνηση, θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου