ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανανεώνει ο Αμπντούν

Ανανεώνει ο Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βρέντζο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Υπάρχει προφορική συμφωνία και ο Αλγερινός είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Το συμβόλαιο του Τζαμέλ Αμπντούν με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2014, αλλά οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ επιθυμώντας να "δέσουν" στο μεγάλο λιμάνι τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό, επιθυμούν να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο συνεργασία τους με τον ποδοσφαιριστή.
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την προσφορά του Τζαμέλ Αμπντούν στον Ολυμπιακό και με το να του ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιο είναι μία κίνηση εκτίμησης προς το πρόσωπο του 26χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού.

Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τόσο στην διάρκεια του συμβολαίου (αναμένεται να ανανεωθεί έως το 2016), όσο και στο οικονομικό σκέλος, με τον Αλγερινό να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς δηλώνει ευτυχής που ανήκει στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Πολύ σύντομα, ακόμη και εντός της ημέρας (Τετάρτ 12 Σεπτεμβρίου) ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, αναμένεται να συναντηθεί με τον Τζαμέλ Αμπντούν, ώστε οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν γραπτά και επίσημα. Ο Αλγερινός είναι με το... στυλό στο χέρι και περιμένει το κάλεσμα των ανθρώπων της ομάδας ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου