ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Zαρντίμ: "Θέλω δύο νίκες"

Zαρντίμ: "Θέλω δύο νίκες"

Ο Ζαρντίμ μίλησε στους παίκτες του και τους επεσήμανε πως θέλει δύο νίκες στα ερχόμενα ματς κόντρα σε ΠΑΣ και Σάλκε, ενώ τους επεσήμανε να μην υποτιμήσουν το ματς στα Γιάννινα.
Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, προς το παρόν, ολοκληρώθηκαν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις της ομάδας στο Ρέντη. Πλέον, θα προετοιμαστούν και θα στρέψουν την προσοχή τους στα δύο ερχόμενο σημαντικά ματς των Πειραιωτών, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το Champions League.
Πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΣ στα Γιάννινα (15/9, 19:30), για την τρίτη αγωνιστική της Super League, ενώ στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι έχουν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε (18/9, 21:45) για την πρεμιέρα του Champions League.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και ζήτησε από εκείνους να τα δώσουν όλα ώστε να σημειώσουν δύο νίκες, τόσο απέναντι στον ΠΑΣ, όσο και κόντρα στη Σάλκε.

Αναγνωρίζει την σημασία της επικράτησης επί των Γερμανών, αλλά επεσήμανε στους παίκτες του πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τα Γιάννινα, ούτε να έχουν από τώρα το μυαλό τους στο παιχνίδι του Champions League.

Προηγείται ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΣ και εκεί θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου