ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Προφορική συμφωνία με Φουστέρ για ανανέωση


Προφορική συμφωνία με Φουστέρ για ανανέωση

10/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
O Νταβίδ Φουστέρ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, για 2+1 χρόνια, έως το 2016. Μένει η ανακοίνωση από την ΠΑΕ.
Όπως είναι γνωστό διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το να ανανεώσει τα συμβόλαια των Νταβίδ Φουστέρ, Βασίλη Τοροσίδη, Ραφίκ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2013. Ήδη όμως η διοίκηση έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν από αυτούς. Ο λόγος για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Η διοίκηση των Νταμπλούχων Ελλάδας, λοιπόν, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον 30χρονο (3/2/1982) ποδοσφαιριστή, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Νταβίδ Φουστέρ για την ανανέωση του συμβολαίου του για 2+1 χρόνια, έως το 2016 δηλαδή.

Αυτό που απομένει είναι η και η επισημοποίηση της συμφωνίας από τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα, "δένοντας" με αυτόν τον τρόπο τον ποδοσφαιριστή στο μεγάλο λιμάνι. 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε ενδιαφέρουσες οικονομικά προτάσεις τόσο από την Ρομπίν Καζάν, όσο και από την Φενέρμπαχτσε, αλλά ο ίδιος τις αρνήθηκε, καθώς έκρινε πως το καλύτερο για την καριέρα του ήταν το να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στον Πειραιά.

Ο Νταβίδ Φουστέρ, μάλιστα, συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα ελληνικών που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, καθώς θέλει να γνωρίζει να μιλάει την γλώσσα μας. Προς το παρόν δεν επιδιώκει να μιλάει στις κάμερες ελληνικά, καθώς... ντρέπεται, αλλά αν του μιλήσει κάποιος στην γλώσσα μας καταλαβαίνει τα περισσότερα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου