ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στο πρόγραμμα και οι διεθνείς

Στο πρόγραμμα και οι διεθνείς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Παρόντες και οι διεθνείς, στην τακτική δούλεψε ο Ζαρντίμ. Θεραπεία ο Μανιάτης.
Με την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής (15/9, 19:30, Novasports) στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους "Ζωσιμάδες".

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν την Τετάρτη (12/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να εφιστά την προσοχή των παικτών του στον τομέα της τακτικής. Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Γέμισε" ξανά το προπονητήριο του Ρέντη από την Τετάρτη το απόγευμα, αφού οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στα "πάτρια", ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" που είχαν απουσιάσει το προηγούμενο διάστημα έκαναν αποθεραπεία, ως επί το πλείστον, ενώ ορισμένοι εξ αυτών μπήκαν και στο ομαδικό πρόγραμμα, συμμετέχοντας και στο "διπλό" που έγινε.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες πολύ επάνω στον τομέα της τακτικής. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε διαρκώς παρατηρήσεις στους παίκτες του, προκειμένου να βλέπει αυτά που θέλει εκείνοι να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα γυμναστούν στις 9:00 το πρωί".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου