ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Έφτασε στα Γιάννινα με κακοκαιρία

Έφτασε στα Γιάννινα με κακοκαιρία

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε στα Γιάννινα. Όλα πήγαν καλά με την πτήση, παρά την κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή. Το Σάββατο (15/9) το απόγευμα (19:30) κόντρα στον ΠΑΣ.
Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού έφτασε στα Γιάννινα, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Υπήρξε ένας φόβος με την κακοκαιρία που επικρατεί στην περιοχή, αλλά όλα πήγαν καλά.
Ο καιρός είναι άστατος, καθώς φυσάει και βρέχει. Υπήρξαν, λοιπόν, ορισμένες ανησυχίες για την πτήση προς Γιάννινα, για το αν θα καταφέρει τελικά το αεροπλάνο να προσγειωθεί στην περιοχή, αλλά ευτυχώς, παρά την καταιγίδα, όλα πήγαν καλά και δεν υπήρξε πρόβλημα.

Ο καιρός είναι φθινοπωρινός, βροχερός και κάνει κρύο (18 βαθμοί Κελσίου) και οι Πειραιώτες ελπίζουν να μην βρέξει και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Σέντρα στο ματς το απόγευμα (19:30, NOVA) του Σαββάτου (19:30), με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στα Γιάννινα τον ΠΑΣ για την 3η αγωνιστική της Super League.

Την αποστολή των Πειραιωτών στα Γιάννινα την υποδέχτηκαν ορισμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο. Όχι μόνο οπαδοί των Πειραιωτών από την περιοχή, αλλά και από το νησί της Λευκάδας όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο.






www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου