ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας"

Μπαρτζώκας: "Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως στα φιλικά παιχνίδια που έρχονται ο Ολυμπιακός θέλει να εντοπίσει τις αδυναμίες στο παιχνίδι του και να δουλέψει πάνω σε αυτές, ενώ σιγά - σιγά οι ερυθρόλευκοι θα βάζουν και νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους.
Για την Ιταλία αναχώρησε ο Ολυμπιακός όπου θα δώσει μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων με τις Σάσαρι, ΤΣΣΚΑ και Σιένα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας τόνισε πως στα φιλικά παιχνίδια που έρχονται ο Ολυμπιακός θέλει να εντοπίσει τις αδυναμίες στο παιχνίδι του και να δουλέψει πάνω σε αυτές, ενώ σιγά - σιγά οι ερυθρόλευκοι θα βάζουν και νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

"Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από ταξίδια και φιλικά. Θέλουμε να δούμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές. ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σιένα είναι αρκετά δυνατές ομάδες, το ίδιο και η Σάσαρι. Θέλουμε να παίξουμε κόντρα σε δυνατές ομάδες για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτή την περίοδο η ομάδα βλέπει τις αδυναμίες της και μοντάρεται.

Έχουμε αρκετό βίντεο και προσπαθούμε να βλέπουμε λάθη και να τα διορθώνουμε. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για φιλοσοφία αλλά και για το τι θα δούμε στο γήπεδο.

Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε με ταχύτητα, θα κρατήσουμε πολλά βασικά κομμάτια από πέρσι και με τον καιρό θα βάζουμε και νέα στοιχεία στο παιχνίδι. Η προπόνηση τώρα είναι και πνευματική και σωματική και μέσα από τα φιλικά θέλουμε να βγάλουμε συμπεράσματα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου