ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Παπάζογλου: "Είμαστε έτοιμοι"

Παπάζογλου: "Είμαστε έτοιμοι"

Ο Τάσος Παπάζογλου τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα (15/9, 19:30), υποστήριξε πως η διακοπή έκανε καλό στους Πειραιώτες ενώ μίλησε και για το βάθος του ρόστερ της ομάδας.
Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Τάσος Παπάζογλου με αφορμή την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/9, 19:30 Novasports) με τον ΠΑΣ Γιάννενα στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Παπάζογλου στη συνδρομητική τηλεόραση:

Τάσο ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν ξέρω αν συμφωνείς, αν κρίνουμε και το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα της ομάδας των Ιωαννίνων, την ισοπαλία που έφερε με τον Παναθηναϊκό.

"Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας για την ομάδα μας. Είδαμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε".

Αυτή η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ωφελεί ή όχι;

"Πιστεύω ότι ήταν καλό για την ομάδα μας γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Πιστεύω ότι με αυτή τη διακοπή δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να έρθουμε πιο κοντά και μέσα στο γήπεδο και εκτός".

Συμφωνείς ότι είναι πλούσιο το ρόστερ για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος, με αγώνες κάθε τρεις, τέσσερις ημέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί και ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα, σε κάθε θέση και πιστεύω ότι έχει σε κάθε θέση πολλούς παίκτες έτσι ώστε εφόσον υπάρξει κάποιο πρόβλημα να αναπληρώσει ο άλλος".

Ασφαλώς και προτεραιότητα είναι το αμέσως επόμενο ματς, αυτό με τον ΠΑΣ. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η πρόκληση της πρεμιέρας του Champions League. πόσο δύσκολο είναι για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή να μείνει συγκεντρωμένος μόνο στην αμέσως επόμενη αγωνιστική υποχρέωση;

"Πρώτος στόχος είναι να πάμε στα Γιάννινα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει όπως είπες το παιχνίδι της Τρίτης με την Σάλκε αλλά προτρέχει πρώτα το παιχνίδι μέσα στα Γιάννινα και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί".

Σε προσωπικό επίπεδο αισθάνεσαι να έχεις ανέβει ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι; Ο προπονητής σου σε εμπιστεύεται, το είδαμε στα φιλικά, το βλέπουμε και στα επίσημα ματς.

"Σίγουρα, η περσινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για εμένα που έμεινα στην ομάδα. Δούλεψα με τον κ. Βαλβέρδε, με βοήθησαν κάποιες συμμετοχές που είχα κάνει και σε κάποιες αποστολές που συμμετείχα. Μπήκα στο κλίμα της ομάδας και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω την ίδια πορεία με την περσινή και ακόμη καλύτερη".

Κλείνοντας θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης με τον ΠΑΣ αλλά και της πρεμιέρας του Champions League με τη Σάλκε;

"Πιστεύω πως ο κόσμος έχει δείξει την δυναμική του, ελπίζω να είναι μαζί μας και μέσα στα Γιάννινα και εντάξει δεν το συζητάω για το "Καραϊσκάκης", θα είναι γεμάτο και όλοι μαζί πάμε για τη νίκη".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου