ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πιθανές οι αλλαγές…

Πιθανές οι αλλαγές… 

10/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Πιθανές οι αλλαγές…
Μπροστά στον πρώτο αγωνιστικό… Γολγοθά της εφετινής αγωνιστικής σεζόν βρίσκονται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη ήταν η πρώτη για μια δύσκολη περίοδο για τους ερυθρόλευκους οι οποίοι καλούνται να δώσουν τρία παιχνίδια μέσα σε εννέα ημέρες, με ΠΑΣ Γιάννινα, Σάλκε και Πανθρακικό.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του ότι μπροστά τους υπάρχει μόνο ο αγώνας πρωταθλήματος στα Ιωάννινα και όχι το παιχνίδι με την Σάλκε, στο οποίο θα επικεντρωθούν μετά τη λήξη του ματς στους Ζωσιμάδες. Ωστόσο, για πρώτη φορά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οι πρώτες αλλαγές στην 11άδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που φυσικά θα διαπιστωθεί στις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας.

Ο Πορτογάλος εμπιστεύεται αρκετά όλους τους παίκτες που έχει στα χέρια του και από το φιλικό παιχνίδι με τους νέους διαπίστωσε ότι μπορεί να βασιστεί περισσότερο σε κάποιους, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοθεί αρκετός χρόνος στον Γκρέκο καθώς δείχνει αρκετά ανεβασμένος το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα αποτελέσει μια σημαντική βοήθεια για τον άξονα στο παιχνίδι με τη Σάλκε, αλλά και να παίξουν λίγο χρονικό διάστημα και κάποιοι εκ των Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Μανιάτη ενόψει του δύσκολου ευρωπαϊκού αγώνα.

Από την Πέμπτη που θα αρχίσουν προπονήσεις στο Ρέντη οι διεθνείς, ο Πορτογάλος θα ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις της ομάδας και τότε θα δείξει τις πρώτες του σκέψεις για το πρώτο χρονικά παιχνίδι.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου