ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στέλνουν Πίνο στον Ολυμπιακό-(profile+videos)

Στέλνουν Πίνο στον Ολυμπιακό 

13/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Στέλνουν Πίνο στον Ολυμπιακό
Για τελειωμένη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολομβία. Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», όμως Μέσα στην πατρίδα του 25χρονου ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Πίνο αγωνίζεται κυρίως στα άκρα αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την περασμένη σεζόν πέρασε ως δανεικός από την Αλ Νασρ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στη Γαλατασαράι. Η τουρκική ομάδα τον είχε αποκτήσει το 2010, προσφέροντάς του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο ο Πίνο δεν εξάντλησε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Μονακό στην οποία έμεινε μέχρι το 2010 (εξαίρεση το 2008, όταν έπαιξε ως δανεικός στη Σαρλερουά).

O ALEX WEB RADIO/TV βρηκε το προφιλ του και σας το παρουσιαζει...


Δειτε και μερικα βιντεο του Κολομβιανου ασσου... ALEX WEB RADIO/TV  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου