ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Στορκ: "Πολύ μεγάλο χάσμα ανάμεσα στην Αντρική και την ομάδα Νέων"

Στορκ: "Πολύ μεγάλο χάσμα ανάμεσα στην Αντρική και την ομάδα Νέων"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Μπερντ Στορκ έριξε τους τόνους μετά τη σημαντική νίκη επί της Άρσεναλ στο NextGen Series. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχουν να διανύσουν ακόμα πολλά χιλιόμετρα για να προβιβαστούν στην πρώτη.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο NextGen Series, όπου έχει την τιμή να συμμετέχει. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ακαδημία του πειραϊκού συλλόγου, αλλά χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά από όλους στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη προκειμένου να προωθηθούν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.
Οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν της Άρσεναλ με 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, αλλά ο προπονητής της ομάδας Νέων του Θρύλου προσγείωσε τους παίκτες του στην πραγματικότητα έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης.

"Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου γιατί παίξαμε πάρα πολύ όμορφα. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή να μπούμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ καλά. Βρέθηκα στην Αγγλία και είδα το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Μαρσέιγ (σ.σ 3-0). Ήξερα πως θα αγωνιστεί η Άρσεναλ.

Ομολογώ, πάντως, πως δεν είχαμε την καλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά την ήττα μας στο Μπιλμπάο (σ.σ. 4-0). Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την απόδοσή τους και κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι. Κόντρα σε μία ομάδα που έχει πολλούς διεθνείς παίκτες. Από την Ισπανία, τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες", ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπερντ Στορκ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού...


 
Ο 49άχρονος προπονητής έδωσε το σύνθημα ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Super League Κ20 ΟΠΑΠ, όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, την προσεχή Κυριακή (16/9, 11:00). "Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Σκέφτομαι το μέλλον. Κοιτάω μπροστά και βλέπω πως μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και στο ελληνικό Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο αρχίζει την Κυριακή (16/9). Θέλουμε να παίξουμε εκεί το ίδιο καλά", τόνισε σχετικά.

"Πολύ μεγάλο χάσμα"

Ο Μπερντ Στορκ, με απόλυτη ειλικρίνεια, παραδέχθηκε πως υπάρχει πολύ μεγάλο χάσμα ανάμεσα στην επαγγελματική ομάδα κι αυτή των Νέων, καθώς το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ουσιαστικά δεύτερη ομάδα όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

"Πιστεύω έχουμε πολύ ταλέντο ως ομάδα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως προπονητές είναι να τους διδάξουμε, να τους μάθουμε πως να παίζουν καλύτερα. Γιατί αυτό που βλέπω είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλο χάσμα ανάμεσα στην Αντρική ομάδα κι αυτή των Νέων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε δεύτερη ομάδα. Βλέπουμε πως όταν κάποιοι παίκτες τελειώσουν την Ακαδημία δεν έχουν πού να πάνε. Στην πρώτη ομάδα δεν μπορούν να πάνε. Αν υπήρχε, όμως, μία δεύτερη ομάδα θα μπορούσαν να παίξουν εκεί. Για παράδειγμα όπως στη Γερμανία, όπου το κάνουμε αυτό. Εδώ δεν έχουμε την υπομονή για να τους κρατήσουμε στην πρώτη ομάδα για πάρα πολύ καιρό. Στη Γερμανία υπάρχει δεύτερη ομάδα και μετά από εκεί "ανεβαίνουν" στην πρώτη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε πως η ομάδα Νέων βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο... "Μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω ότι φτάσαμε εκεί που θέλουμε. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα, αλλά πιστεύω βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, οι οποίοι μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η απάντηση του Μπερντ Στορκ ήταν αφοπλιστική! "Όχι, δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να είναι έτοιμος για την Αντρική ομάδα. Πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι. Έχουμε πολλούς αγώνες ακόμα μπροστά μας. Σε ένα χρόνο από τώρα, μπορείτε να με ρωτήσετε ξανά".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου