ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σπανούλης: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι όλος ο Ολυμπιακός"

Σπανούλης: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι όλος ο Ολυμπιακός"

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Olympiacos BC Official Store για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νέα σεζόν, τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, τον σεβασμό στον κόουτς Μπαρτζώκα αλλά και τον κόσμο της ομάδας.
Την Δευτέρα (10/9) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Olympiacos BC Official Store η παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού για την περίοδο 2012-13, παρουσία σχεδόν 300 οπαδών της ομάδας. Το παρών έδωσαν οι Περπέρογλου, Μαυροειδής και Σπανούλης.
Στις δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο αρχηγός των ερυθρολεύκων μίλησε για τη νέα σεζόν, τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, τον σεβασμό στον κόουτς Μπαρτζώκα αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να κρατήσουν τα πόδια τους στη γη και να πάνε βήμα βήμα:

"Είμαστε σχετικά μια νέα ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες φέτος, εμείς όμως πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Πρέπει να κρατάμε τα πόδια μας στη γη. Να είμαστε σοβαροί και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι και για τις δυσκολίες που κρύβει η κάθε χρονιά".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν άλλαξε η φιλοσοφία μετά την αλλαγή προπονητή ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε:

"Έχει γίνει πολύ σκληρή δουλειά το καλοκαίρι. Το σημαντικό είναι ότι έμεινε ο κορμός της ομάδας και ήρθαν δύο νέα παιδιά (σ.σ.: Μαυροειδής, Περπέρογλου) που ταιριάζουν ακριβώς στην φιλοσοφία της ομάδας. Ήρθαν δύο παίκτες που τους χρειαζόμαστε. Από εκεί και πέρα, άλλαξε ο κόουτς είχαμε δύο χρόνια πολύ καλή συνεργασία με τον Ίβκοβιτς, όλα όμως κάποτε τελειώνουν. Αυτή την στιγμή έχουμε τον κύριο Μπαρτζώκα, τον οποίο εμπιστευόμαστε και σεβόμαστε.


 
Σκοπός είναι να κάνουμε τι δουλειά του πιο εύκολη και να ακούμε τις εντολές του. Να κάνουμε κατά γράμμα ό,τι μας λέει και τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα μέρα με την ημέρα, αφού θα εμπεδώνουμε τη φιλοσοφία του".


 
Έπειτα ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος την περασμένη χρονιά βοήθησε με την παρουσία του στα κρίσιμα παιχνίδια τον Ολυμπιακό:

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι όλος ο Ολυμπιακός. Μιλάμε για μία πολύ μεγάλη μάζα φιλάθλων. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός. Πέρυσι στα κρίσιμα σημεία της σεζόν μας βοήθησαν πάρα πολύ, μας δίνει φοβερή ενέργεια και θέλουμε φέτος από την αρχή της χρονιάς περισσότερο κόσμο.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια στο παρκέ. Θέλουμε να δίνουμε τα πάντα σε κάθε ματς για τη νίκη".

Σπανούλης, Περπέρογλου και Μαυροειδής με τις καινούργιες φανέλες:



 
Ο Θρυλέων με όμορφες παρουσίες δίπλα του από την εκδήλωση για τις φανέλες του Ολυμπιακού την περίοδο 2012-13:

  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου