ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Δίωξη από Φάκο

Δίωξη από Φάκο

Για εκτεταμένα επεισόδια (σ.σ.: που μόνο ο ίδιος είδε) στο ματς του Παγκργήτιου ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό, άσκησε δίωξη στους ερυθρόλευκους, ο Ανδρέας Φάκος. Ανησυχία ενόψει ντέρμπι.
Τα κωμικοτραγικά στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχουν τέλος. Η ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με  το "ΦΩΣ" κινδυνεύει με τιμωρία, μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, της άσκησε δίωξη, οκτώ μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη!
Το κατηγορητήριο αναφέρει εκτεταμένα επεισόδια, που μόνο ο Ανδρέας Φάκος τα είδε, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στο φύλλο αγώνος.

Η υπόθεση κανονικά θα έπρεπε να εκδικαστεί αύριο (27/10), ωστόσο λόγω απεργίας των δικηγόρων μετατίθεται για την επόμενη βδομάδα.

Παρ' όλα αυτά και την επόμενη εβδομάδα δύσκολα να εκδικαστεί για τον ίδιο λόγο. Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν φόβοι μήπως και “κλείσουν” το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα ήταν αδιανόητο βάσει της εικόνας που έχουμε από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός, όμως, αν τραβήξει μέχρι εκεί η υπόθεση τότε θα ζητήσει αναβολή, έτσι ώστε, να μην τιμωρηθεί στο ματς με τους πράσινους.

Ενδιαφέρον έχει λοιπόν να δούμε τις όποιες εξελίξεις και που θα φτάσει το θέμα, που επαναλαμβάνουμε προέκυψε από τον Ανδρέα Φάκο, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για εκτεταμένα επεισόδια ούτε στο φύλλο αγώνος, ούτε στον Τύπο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου