ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Στη διάθεση του κόουτς»

«Στη διάθεση του κόουτς»

26/10/2011
«Στη διάθεση του κόουτς» 
Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Φωτάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο 30χρονος μέσος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει το παρών στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, δίνοντας μία σημαντική λύση στον Ρουμάνο τεχνικό για την ενίσχυση της μεσαία γραμμής της ομάδας.

«Είμαι καλά, μίλησα και με το γιατρό της ομάδας και έδωσε το "ο.κ.". Είμαι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο διεθνής μέσος στη SportDay. Από την πλευρά του, ο Ντάριο Κρέσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από την ίωση που ταλαιπωρήθηκε. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες Γκαρσία, Τσουκαλά, Αθανασιάδη και Λίνο, ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Μία μέρα επιπλέον ξεκούρασης πήραν οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Έτο και Αρίας, δίνοντας «ανάσες» για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  Μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου θα προχωρήσουν οι εκκρεμότητες που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία έχουν μείνει ανοιχτά θέματα όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, στο πρόσφατο Δ.Σ. του «Δικεφάλου του Βορρά» έμειναν αναπάντητα τα ερωτήματα που αφορούν χρήσεις και τη μέχρι σήμερα λειτουργία, όπως και για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν, στην ομάδα.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου