ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης

Αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης

10/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Αναλαμβάνει δράση ο Μαρινάκης
Ένα τρίμηνο-φωτιά αρχίζει για τον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει την ομάδα του σε εγρήγορση. Έτσι ετοιμάζει-όπως το συνηθίζει-επαφές με τους παίκτες της ομάδας προκειμένου να τους «ζεστάνει» για τα παιχνίδια του Champions League αλλά και των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την επιστροφή των διεθνών αναμένεται είτε να περάσει από του Ρέντη και να μιλήσει σε όλη την ομάδα είτε να έχει συζητήσεις κατ’ ιδίαν με παίκτες ή μικρές ομάδες αυτών. Στόχος του να είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά πανέτοιμοι, αρχικά για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το ματς με τη Σάλκε στο «Καραϊσκάκη» που ακολουθεί για το Champions League και θα κρίνει πολλά για τη φετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας.

Σε καλό δρόμο τα συμβόλαια

Η πρόθεση για ανανέωση συμβολαίων των παικτών που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι είναι δεδομένη, αλλά δεν υπάρχει και… άγχος να γίνει αυτό εδώ και τώρα. Πάντως ο Φουστέρ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει, κοντά είναι Αμπντούν και Τοροσίδης, ενώ καλό είναι το κλίμα και για τους Τζεμπούρ και Χολέμπας.

Επιστροφή στις επάλξεις

Χωρίς τους εννέα διεθνείς (Τοροσίδη, Μανιάτη, Χολέμπας, Μήτρογλου, Σιόβα, Κάρολ, Μέγιερι, Τζεμπούρ, Φέισα), που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αρχίζει από σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλει επ ουδενί να υποτιμήσουν οι παίκτες του τον αντίπαλο και να σκέφτονται από τώρα τη Σάλκε. Θέση βασικού διεκδικεί με πολλές αξιώσεις ο Λεάντρο Γκρέκο, ενώ δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα, για να μην επιβαρυνθεί εν όψει Σάλκε.

Τους χάνει λόγω… Κόπα Άφρικα

Για περίπου ένα μήνα θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες βασικών του ποδοσφαιριστών ο Ολυμπιακός. Από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα γίνει το Κόπα Άφρικα, όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» η Αλγερία των Ράφικ Τζεμπούρ και (πιθανώς) Τζαμέλ Αμπντούν, όπως και το Μάλι του Ντρίσα Ντιακιτέ (που εφόσον παίζει στον Ολυμπιακό αναμένεται να ξανακληθεί).


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου